- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #45799 üzenetére
75.000 HUNFT a Konzolvilág-nál! A Super Elite Forza Pack.
Mindenféleképpen veszek boxot, csak asszonyommal összekötlözés van napirenden meg nyaralás. Aztán , kicsit túlköltekezni se akarok.
Anno mikor volt boxom 6 hónapja kb. akkor nem vettem észre nagyon nagy különbséget töltési idők között max olyan 2-3 másodpercet.
(#45800) dunc Az tökjó!
(#45802) Crazyman33 Hát akkor MS ezt megint elszúrta valamilyen szinten.
[ Szerkesztve ]
-
Crazyman33
senior tag
Hogyne lehetne.
Sőt nem csak a mentéseket, amit a penre teszel (akár kiegészítő, pl. Car Pack) mindent.
Így én lehúzom penre és átviszem havernek aki offlájn. Ennyi.Szerk. Hozzá is adhatsz mappákat, stb.
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #45802 üzenetére
Ja de profilhoz van kötve az is odaadod neki? Csak offline van ?
Gyerekek kiprobáltam az Alien Bred demoját,és isteni, 800 ms pontocska de kell nagyon nagyon !!!! -
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #45804 üzenetére
Igen arra gondoltam.
-
dunc
nagyúr
válasz Mooka-Miki #45806 üzenetére
Igen ott kéne rendezni.
Köszi. -
FefeeX
veterán
Mivel középiskolás koromban voltam nyáron szervizes, és akkortájt még itthon nem is nagyon voltak elérhetőek az MS cuccok (SideWinder mintha már létezett volna), így olyat nem is láthattam volna, ennek ellenére gagyiműanyag, pontatlan, összecsapott ratyi a Dpad minősége... A PS3-é sem egy álom, de azért jóval jobb. A Razer remélem tuti lesz
Apropó SG-n ma olvastam a cikket, milyen körülmények közt gyártják az MS kontrollereket -
FefeeX
veterán
válasz Mooka-Miki #45808 üzenetére
Ha 3 nap a megállapodás, akkor a negyediken nincs vissza-bolt. Ha 1 hét, akkor természetesen van. A dolog fontosabbik része természetesen nem ez volt, hanem a probléma. Ha RAM hibás, az sajnos SD felbontásnál nem derül ki feltétlen, mert alacsony felbontású textúrához negyedannyi memóriát használ a gép. Aztán, az is lehet, hogy a csatlakozó/kábel a hibás, mint írtam. Nem feltétlen kell egyből mocskolni ilyenkor a másikat, előbb érdemes körbejárni a témát, főleg, hogy ahogy láttam, a másik fél is hajlott rá. Legalábbis, amit én itt le tudtam vonni a dologból.
-
dunc
nagyúr
válasz Mooka-Miki #45812 üzenetére
Talán javitható.
-
sksporky
tag
Hali!
Bocsi a kezdő kérdésért:
Ma vettem Boxot,de nem látom rajta a gari cimkét,vagy külsőleg nem is látható,valamelyik burkolat alatt van?Köszi előre is!
-
Xirtam
veterán
Valami moddi mikor cseréli már le az 1.hsz-t ha már megcsináltam?
-
FefeeX
veterán
válasz Djuree #45815 üzenetére
45 euró. Ez már fix. Hogy mikor jön, az kérdéses. Egyébként 50 dolcsi lesz, szóval valszeg ismerőssel hozatok inkább...
Nekem, mivel én használom is a Dpadot, megér ennyit. Nyilván, ha nem tekkenezel és mortalozol sokat, akkor nem olyan fontos.
Az analóg karok erősség-állítása meg csak kényelmi szempont szerintem, bár érdekes lehet autós játékoknál, csak azok miatt tuti nem venném megMooka-Miki: ha nem mindig, és nem egyből, akkor az sajna tuti memória, ahogy telik be, úgy kapja is a hibát... Szerencsés esetben 3-5ezer forint, talán bontott alkatrészből javítható, a konzolokról szóló hírekben mindig találni 2-3 konzolokat javító kollégát...
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
-
5oultrain
aktív tag
Valaki tudja, mi a heti akció Live-on?
PSN ID: legalkriminalz
-
FefeeX
veterán
Nem tudom, nekem nem tűnik ugyan olyannak...
A Madcatz kicsit gagyi hatást kelt bennem, nem venném meg nyugodt szívvel... -
dunc
nagyúr
válasz Mooka-Miki #45814 üzenetére
Lehet egyszerüen nem tud valamiért szellőzni,mert van benne 2 kiló por,tehát ha nem jutsz dűllöre akkor érdemes elvinni megnézetni.
Remélem megoldodik a problémád,és végre megtapasztalhatod az x box világát is.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ha letöltők egy fízetős tartalmat liveról (arcade játék) és letörlöm akkor letudom aztán tölteni ingyen ?
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz Xirtam #45796 üzenetére
Inkább az a jó, hogy nem pörög a lemez és ezért halkabb a box. Én meglepödtem, hogy a vadi új elite mennyivel halkabb mint a régi premiumom volt.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
FefeeX
veterán
válasz Sipi16 #45827 üzenetére
Hm, ennél még hangosabb volt az előző verzió??? Az kemény, ugyanis azért ennek még DVD pörgetés nélkül is van egy kemény alaphangja (a PC-m hangja például abszolúte nem hallható mellette), a DVD pörgetős meg egyszerűen már kiakasztó... Szerencsére a 250es vinyó mindenre elég Benyomom a boxot miközben tévézem, már tudom, hol az install, és a tévét át sem kell kapcsolnom, telepedik is a játék A maunikasó elnyomja a box zaját De kár, hogy vége lesz, pedig az amatőr ketrecharc mindig is érdekelt
-
FefeeX
veterán
Azt nézegettem, hogy zavvin sok játékot olcsóbban meg lehet venni újonnan, mintha itthon venném meg használtan... Azért ez egész érdekes. Tény, hogy a használt piac pár éve eléggé elszállt itthon, de akkoris...
_ak_: nézegettem a Logitech Cordless Rumblepad-om, és azt kell hogy mondjam, típusban ugyanolyan a DPAD rajt, mint a MS kontrolleren, mégis pontosabb, meg törésállóbbnak tűnik... Sajna nem lehet a boxhoz használni, pedig milyen jó lenne harmadik kontrollernek... Abból sosem elég
Apropó, a Logitech Harmony univerzális távirányítóm nagyon faszán kezeli a boxot, még játszani is lehetne rajt, ha a gombjai alkalmasak lennének rá
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz FefeeX #45830 üzenetére
Én a game.co.uk-n nézegettem ugyanezt.
Nekem még az tünt fel, hogy kintről rendelve sokszor a Goty, gold, stb. extrább kiadás olcsóbb mint ha itthon akarnám beszerezni...
Vagy mondjuk múltkor Dragon Age 15 font volt (ha jól emlékszem zavvin is annyi), itthon üzletben meg legolcsóbban olyan 9k környékén láttam...
Gondolom ebben benne van hogy alacsonyabbak a költségeik mint egy magyarországi hálózatnak, így tudják az alap terméket olcsóbban továbbadni a vásárlónak (na meg gondolom magát a terméket is olcsóbban kapják ők is).A használtpiaci árban meg benne lehet az is, hogy sokan mondjuk 10-1xk-ért vették még az adott játékot és nem akarnak egy bizonyos összegnél többet bukni, na meg nem mindenki rendel külföldről (nem tud angolul, nincs megfelelő bankkártyája, stb), azoknak a vevőknek meg így is megéri.
-
Don47
tag
válasz Xirtam #45818 üzenetére
Ha mar az 1.hsz modositgatasanal tartunk, mi lenne ha a gamertag-eknel ilyeneket hasznalnank:
Mindenki latott mar ilyet. Igy nem csak arrol lenne kint info, hogy aktiv-e egyaltalan a gamertag, de azt is latnank hogy ki mikkel jatszik mostanaban. Egy kep az egesz, megcsinalni mindenkinek 1-2 perc, regelni sem feltetlenul kell, csak a gamertaget beirni.[link]
Xbox Live: Oberst Don47
-
g4mer
senior tag
Engem is fel lehet venni Megint lesz xboxom
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
woodbear
addikt
Engem is engem is
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Sickboy25
addikt
Crazyman33 segítségének köszönhetően jön a Gibson gitár, egy GH world tour játék társaságában, 15 K-ért...Újonnan. Köszi még1x
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Roland18x
tag
Enyím.:
-
Crazyman33
senior tag
válasz Sickboy25 #45845 üzenetére
Igazán nincs mit!
A boxom hdmi-n csatlakozik az lcd tv-hez. Van egy dvd felvevőm ami komponensel csatlakozik az lcd tv-hez.
A dvd felvevőn meg tudom keresni a tv videó csatornáit is, tehát látom a box képét. De felvételkor semmit nem vesz fel, nagy sötét képernyő a visszajátszás alatt hang nélkül.
Az xbox-on játszás közben csinálnék felvételeket, de így nem tudok.Valakinek tippje?
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor már én se' maradjak ki:
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #45848 üzenetére
Nem lehet h nemszereti a HDMI-t?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest