- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz Crazyman33 #45951 üzenetére
3-5 munkanap, gyakorlatilag nekem általában 4-re jött ki (mondjuk volt közte egy hétvége is), de a mostani már 8 naptári napja úton van (gondolom a légi közlekedés zavar belekavar a postázásba is).
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #45951 üzenetére
Ja-ja, ahogy adalbert is mondja, most nagyon bizonytalan. Normál menetben 4 munkanap alatt itt van.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
válasz FefeeX #45946 üzenetére
ne haragudj kérlek, azért a téma XBOX360, hogy erről essék itten szó. ha biciklis témát akarok olvasni, biciklis témát nyitok meg. ha viccrovatot, akkor viccrovatot nyitom meg. ha a processzorok órajele, hőmérséklete, fogyasztása, és teljesítménye érdekel, akkor beírom egy olyan topikba. Végül is, ez az apró momentum is megkülönbözteti a fórumot a cset.hu-tól.
az, hogy elküldesz a francba, mert itt ti egyáltalán nem erről beszéltetek, és ez engem zavar, valamint ennek hangot is adtam, egy kicsit erősnek érzem.
vagy mert itt offtopikol pár ember, ettől már sajátja a topik?
off-topik-ban, vagy on-topikban ezt meg lehet vitatni?
vagy a topik címe pár xboxos haver kötetlen beszélgetése?újra óvoda lettünk?
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Djuree
félisten
sztem ennyi off bőven belefér más topikokban sokkal több van. nem vagy te ebben a topikban olyan sűrű látogató/hozzászóló hogy ezt felródd nekünk asszem
amúgy a te offjaiddal vagyunk most teleLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
úgy, hogy ugyanolyan tagja vagyok ennek az oldalnak, mint te, vagy az az 1 napos újonc, aki 20 másodperce regisztrált be. az, hogy nem láttál ebben a topikban amiatt lehet, mert nem írok be minden apróságot, hanem lehet csak olvasni járok be.
btw, ha már itt tartunk, tudja valaki milyen formátumot enged az XBOX megnézni offline? a dvd-t azt kezeli offline módban is. WMV-t kezel, de mp4-et nem. többivel mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
FefeeX
veterán
Az hogy antiszociális vagy, és leb@szhatnékod van, ne keverd azzal, hogy pár hsz-en keresztül megvitatnak valamit, ami nem a téma szoros kötődése, és hogy az nem fér bele. Belefér. Ha neked nincs ínyedre, nem jössz ide, kérsz moderátort, de ne okosítsál már, mert a flémed tényleg zavaró és tényleg szétszedi a topicot, tehát amiért lázongsz, pont azt éred el Te a saját hozzáröffenéseddel. Mert hogy ezt hozzászólásnak nem lehet hívni, az is biztos.
Kérdezel, aki tud, válaszol. Ezért van a topic. Nem azért, hogy itt majd szakmai értekezést tartsunk az xbox szétszereléséről és a magfizikájáról. Ez fórum, nem szaklap, ha a szaklapban ilyet látsz, ott lehet lázongani.
-
-
FefeeX
veterán
olvastad amiket írtál? öreg, oda sz@rsz ahonnan enni akarsz, lebaszod itt az embereket, aztán meg innen kérnél tanácsot? ha további problémád van, priviben elérsz, ne ide szemetelj. Mondom, ha nem tetszik ami itt megy, megkérsz egy modit, nem te vagy Walker a texasi kopó, hogy rendet tegyél. Ennyi.
Érdekesmód egyedül vagy a hülyeségeddel, szóval tudni kell, hol kell abbahagyni és látom, neked ez nem megy.
-
Crazyman33
senior tag
válasz FefeeX #45965 üzenetére
Csak egy vicc:
Fickó megy az autópályán a forgalommal szemben. Hallgatja a rádiót ahol bemondják a hírekben, hogy egy őrült a forgalommal szemben közlekedik.
Mire a pali:
- Hogyhogy egy, mindenki!Most kaptam a boxon üzenetben,
A Call of juarez-en kívül van más kovbojos játék box-ra?
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Crazyman33
senior tag
Kösz!
Akkor tessék leporolni hétvégén és tolni jövő héten velünk a Full Nürr-t!
Ha jössz akkor gyere a topikba és szavazz a kocsira amivel menni kell majd. Van 3 választásod, és itt nem ikszelni kell. hehe
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #45975 üzenetére
Nekem csak 1 választásom lehetett (ha érted érted, ha ne nem )
Nincs időm hétvégén még a boxra is, mert ezzel tolom PC -n. De köszönöm a meghivást.
-
Sickboy25
addikt
válasz woodbear #45966 üzenetére
én igen, imádon a vadnyugatos winnetús, oldsetterhendes feelinget...
Tiszta GUN, a desperadosszal csak pc-n játszottam ki is vittem, mert nagyon bejött, de az ott inkább stratégiai volt...
Vagy xbox-on más? Nem tudom. De mindjárt guglizok...Ps.: megjött ma a gitárom+ GH WT jeje lehet még ma ki is próbálom...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Djuree
félisten
olvastál teszteket? radeonnal jobban járnál (ezeknek a driver támogatásuk is nagyon gyenge még, az nvidia mostanában nagyon szar drivereket ír ) habár ez sem rossz, elfogadnám csak drága, ennyit ér kb. az egész gépem, pedig megy rajta majdnem minden full-on
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
woodbear
addikt
Én is már az első infómorzsa óta várom a Red Dead Redemptiont.
A videók meg mégjobban meggyőztek arról, hogy ütni fog a cucc. Csak abban reménykedek, hogy a frameraten javítanak a GTA-hoz képest.
Akkor imába foglalom a nevüket. Mafia2-ig el is leszek szépen a játékkal, vagy még tovább.
Bár lassan itt az AlanWake is VÁÁÁOldalam: www.swsfoto.de
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Mint újonc konzolos szeretnék pár kérdést feltenni a 360-al kapcsolatban(FAQ nem találtam rá választ):
Mi a különbség a különböző alaplapok között és melyik a legjobb?(Nem akarok 3 led hibájú gépet venni).
Eredeti vagy utángyártott kábelteket vegyek?
És végül Falsh-elt vagy érintetlen éri meg jobban? (az h van live v nincs nekem kb mind1).Türelmet és válaszokat előre is köszönöm!
-
Crazyman33
senior tag
válasz Sickboy25 #45978 üzenetére
Akkor a Call of Juarez: Bound in Blood érdekelni fog.
Gratula a gityóhoz!
A GH: WT pedig toljad, kiváncsi vagyok a véleményedre. Szerintem a legjobb része a sorozatnak. Aztán ha onlájn vagy akkor gyerünk párbajozni! persze ha már belejöttél.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz MaTpr0F #45985 üzenetére
Ha akarsz fizetni a játékokért, akkor tökmindegy milyen gépet veszel, mert 3 évig él rá a Microsoft garanciája. Ha nem akarsz költeni a játékokra akkor meg szvsz minél újabbat vegyél (rajta van a dobozon a gyártás), mert azok kevésbé mennek tönkre. Mondjuk 3 ledes hiba is kihalófélben van már, nem is nagyon látok ilyen hibával elhalálozott gépeket.
Kábelekből meg néha ki lehet fogni ritka szar minőséget is az után gyártottakból. Én azt mondom használtat vegyél itt az apróban.
Szerintem szűz gépet vegyél, így még megvan a lehetősége, hogy jó úton maradj. Itt vannak jó áron játékok 1,5-4k között szvsz nem egy nagy áldozat havonta venni 1db -ot és akkor ez eredeti is.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Crazyman33 #45986 üzenetére
Hogy a kígyóba ne érdekelne... Ez a 2. része ugye, mert ha igen az eggyel játszottam, bár nem sokat még az irányítást sem sikerült megszoknom...
Még elég lassan megy a GH, médium még csak 85 % az easy 95% felett... Még sokx féreütök... Meg igazából még az ujjaim elosztása sem tökéletes, mert az 5. gombot el nem tudom képzelni, hogy hogyan fogom használni"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Thome
veterán
válasz Djuree #45994 üzenetére
Én egy lemerült (!!) távirányítóból kiszedett Varta Longlife aksit tettem anno fél éve bele, játszottam vele kb 20-25 órát, szinte nem merült belőle, legalábbis azt jelezte a konzol hogy kokszon van, illetve ezután jött a 3 led, tovább nem tudtam nyúzni. De 2-3 héten belül biztosan megtudom mondani, hogy meddig bírta az aksi.
-
Djuree
félisten
válasz Xirtam #45996 üzenetére
aha
meglátjuk meddig bírják majd. dobozból kivettem, bele a joy-ba, már vagy 15 órája benne vannak és eddig még bírják...elvileg 1 évig is megőrzik a töltésüket....persze nem használat közbenLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Crazyman33
senior tag
válasz Sickboy25 #45989 üzenetére
Igen a 2. része.
Az elsőt nem játszottam, csak olvastam róla hogy rossz volt az irányítás.
a 2. részben nekem nem volt gondom vele. A párbaj fura volt elsőnek, aztán ment az is.
Nekem nagyon tetszett az egész játék.GH
Mediumnál megálltam. 98 - 100%
Az ötödik hangot sehogy nem tudom lefogni. De lehet az lesz a megoldás amit wood írt.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Sickboy25
addikt
válasz Crazyman33 #45998 üzenetére
akkor, ha jobb az irányítás biztos, hogy beszerzem...
Ezekhez a Gh-khoz lehet letölteni további dallamokat? Vagy valahogy esetleg lehet kedvencesíteni? (de szép magyar szót alkottam)Mert vannak benne elég langyi számok...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest