Aktív témák
-
hdman
őstag
-
Roland18x
tag
Láttam, hogy nem régen szó volt arról, hogy hogyan lehet megcsinálni azt, hogy egy mezei fejhallgatót összekötünk a TV-vel, és azon keresztül jöjjön a játékoknak a hangja. Na hát én is inkább fejhallgatót részesítem előnyben.(Főleg este már...) Be is szereztem egy olyan kábelt, amit összedugok a tv-vel, a végébe pedig bedugom a fejhallgatót...És szól is benne a hang, de csak a TV2, RTL meg a többi adóé...holott pedig AV csatornán van...Tehát egyszerűbben.Meg érthetőbben... ) : én GeoW2-zök, - felveszem a fejhallgatót, és közben pedig a TV2-t hallom benne...Mit kéne átállítanom ? Esetleg rossz kábelt vettem ? Amúgy pontos neve ez 2xRCA Dugó(Fehér-piros) - 3.5mm Jack dugóváltó (ebbe a dugom be a mikrofont)...Szerintem ezzel jónak kéne lennie.
Remélem valaki tud segíteni...
-
tutis
őstag
-
Crazyman33
senior tag
Én sem. De nekem csak akkor megy el ha kihúzom a 220-ból.. Áram alatt nem szabadna neki.
Először azt hittem rossz a játék, hogy elmentem aztán másnap nem látja. Mire rájöttem hogy az a kocsog dátum szarakszik velem. Most már úgy kezdem ha ki volt húzva hogy Clock állítás bekapcs után közvetlen, aztán minden mehet tovább. Végül is fél perc az egész.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Dj Polc
tag
Boldog karácsonyt!
-
rendiboy
tag
Én is Boldog Karit kívánok mindenkinek, no meg jo jatekot!
Filmelőzetesek: http://www.film.origogsm.hu
-
Crazyman33
senior tag
Az I. Prohardver Forza Motorsport 3 Bajnokság versenyzői nevében mindenkinek kívánunk:
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #41259 üzenetére
Jujj, köszönjük.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
szergely001
csendes tag
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket minden játékosnak
-
breetai
aktív tag
Boldog Karácsonyt és kellemes ünnepeket minden játékosnak.
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
Tomics
addikt
buék
PH! addikt since 2004
-
hdman
őstag
Boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket, és 3 LED mentes játékot minden gamernek!
Tényleg, kapott mostanában valaki 3LED-et?
Sopron city :)
-
taylorp
senior tag
Boldog Karácsonyt minden Kedves fórumtársnak!
3 Led és bannmentes játékot az ünnepek alatt!Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
heihachi
addikt
Boldog Karácsonyt minden Xboxosnak!
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kasza08
őstag
Mindenkinek boldog, gamerscore-okban gazdag, kellemes karácsonyt, és Sok játékot & Xboxot a fa alá
-
Gulyopapa
addikt
Nekem az a nyűgöm hogy hdmi-vel kapcsolódom a monitorhoz és kicsit homályos a kép ... viszont a pc-s játékok MIND tűélesek ( DVI-n keresztül ) ... mi lehet a gond ... full hd monitor és a box érzékeli is de homály picit ... elképzelhető hogy rossz a hdmi kábel ???
Boldog Karácsonyt !!! -
Thome
veterán
válasz Crazyman33 #41259 üzenetére
Én is felkerültem!
Köszönöm, hogy nem feledtetek!Mindenkinek békés boldog karácsonyt kívánok!
-
Csabee.
nagyúr
Végre van egy kis időm, most kezdek el játszani a StarWars-al... játszottatok már vele? Mennyi idő alatt vittétek végig?
Üdv: Csabee.
-
csaba1203
addikt
Most végeztem nemrég a Dante's Inferno demo-val.Részemről nagyon bejött kicsit hasonlít a konkurencia GOW sikerjátékához.
-
taylorp
senior tag
válasz Crazyman33 #41272 üzenetére
Nyomtam egy futamot, de ..... inkább hagyjuk.
Sokat kell még gyakorolnom.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
SzalaiG
addikt
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Halo3-ban gazdag sok pihenést!!!
-
Prof01
veterán
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
4sal3
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek! boxozzatok sokat
habár én sajna nem tudok, mert nem leszek boxközelben, de karácsony után tolhatunk pár játékot.
-
Gulyopapa
addikt
Békés Ünnepeket !
-
Djuree
félisten
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
30z.Samu
félisten
Kellemes Ünnepeket Mindenkibe!
Sic Parvis Magna
-
Def26
félisten
Boldog Karácsonyt minden boxosnak !
Csabeee: Mennyé' inkább bejglit tömni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Crazyman33
senior tag
válasz taylorp #41274 üzenetére
Próbálj olyan futamon menni amiről már van időeredmény és úgy tudod kb. hol végeztél volna. Ha lenyomtad az utolsót már van eredmény, nem? Gyere nyugodtan nagyon rendes banda, nem fognak megjegyzéseket tenni vagy lenézni.
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Csabee.
nagyúr
válasz Crazyman33 #41287 üzenetére
Hello!
Közben én is megtaláltam! Nagyon komoly a játék .. De kár volt megnéznem a youtube-ot mert kiderült hogy a végén járok...Üdv: Csabee.
-
Gebriel
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani egy olyan lövöldözős játékot, amit ketten nagyon jó játszani?
Pl ha haverommal szeretnék lövöldözni egyszerre , egy teambe, létezik ilyen játék? Vagy valami jót tudnátok ajánlani amit ketten jó játszani?Üdv: Csabee.
-
Djuree
félisten
válasz Csabee. #41283 üzenetére
a force unleashedet nem, nekem nem jött be. csili-vili meg minden, de hangulat nuku. kicsit úgy vagyok vele mint a gta4-el
SW-ből nekem még mindig az n64-es shadow of the empire az etalon, a tie fighterek meg a rogue squadronLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
_ak_
addikt
Boldog és 3 led mentes karácsonyt mindenkinek!
Let's begin, de gozaimasu!
-
efegyke
tag
Boldog karácsonyt mindannyiótoknak!
Azt szeretném kérdezni, hogy régebben volt szó itt egy angol oldalról ahonnan lehet rendelni játékokat olcsóbban M.O-ra.Mi ennek az oldalnak a címe?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Viccrovat
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic FZ sorozat
- Honda topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest