Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Nah ma megszereztem a Call Of Duty Modern Warfare 2
-
Gebriel
veterán
Ígéretes játéknak tűnik.
Demója alapján még annyira.
Ez nem egy mai játék igaz -
-
OddMan
őstag
Ha felmásolok egy játékot (pl. Fable 2) a hdd-re és később letörlöm, akkor a live-ról letöltött frissítés (update) is elveszik, ami az adott játékhoz tartozott?
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
taylorp
senior tag
válasz OddMan #41058 üzenetére
A Downloaded Content file-ok a letöltött tartalmak.
Ha törlőd ezeket akkor sincs nagy baj, mert amit egyszer kifizettél MS pontokkal, újra letölthető. Mármint ugyanahhoz a profilhoz. Ha valamit rosszul írtam szóljatok.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
OddMan
őstag
válasz Djuree #41059 üzenetére
De ha jól emlékszem, akkor nemrég a "Storage Devices"-ben a hdd-nél ráklikkeltem a „Device Options”-re és utána a "Clear System Cache"-re. Gondolom akkor ezért törlődhetett a Fable 2-höz az update ugye?
Szerintetek ez a frissítés letölthető a live-on kívül máshonnan?[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Tomics
addikt
válasz Gebriel #41060 üzenetére
Ez érdekes, 5-6 ezerért árulják. Írj rájuk hogy mi ez január 5-én fog megjelenni
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Gebriel
veterán
MW2 co-op vagy mulit valaki?
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Valaki nem unta még meg a cod 5-jét? mert átvenném jó pízért
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
DonMedve
addikt
-
szergely001
csendes tag
Ha felmegyek live-ra és van X játékhoz X plusz cucc, azokat letöltöm, akkor a nem live-os accal is tudom használni ezeket a cuccokat?
-
CHIPman
nagyúr
válasz szergely001 #41077 üzenetére
Esetleg boxon megoldható az valamiféleképpen, hogy az eredeti DVD-olvasóval játszok eredeti gémeket, és valami mással(külső van hozzá, amit át lehet alakítani? A HD DVD player esetleg visz játékokat is?) pedig a "backup"-okat?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
CHIPman
nagyúr
X360on van dvi output, vagy kell egy hdmi2dvi atalakito?
-
Croft-21
őstag
Visszatérve az én ügyemre. Én a Sima Elite változatot rendeltem meg, erre kihozza nekem a futár a lego batmanos dobozos változatot, amiben játék nem volt. Fel is hívtam egyből a pasit, hogy nekem mért ezt hozta ki és hamár ezt hozta, játék hol van belőlle? Azt mondja azért, mert már egy ideje a MS ebben a dobozban küldi az Eliteket, na meg mert nem kértem hozzá pluszba a játékot!
-Ad 1 Nekem honnan kéne tudnom h a MS milyen dobozban küld és mit?
-Ad2 ha én eleve a sima Elitet rendelem meg, miért is kellett volna nekem arról nyilatkozni, h kérem e hozzá a játékot v sem?! Ez nonszensz -
DonMedve
addikt
Hát szerintem csak újan veszek!Valamiért evvel úgy vagyok nem merek kockáztatni!Nem lesz még1x 60-70K-m,hogy vegyek másikat!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
Bocs lejárt a szerkesztés!!
Srácok annyit mondjatok,hogy nekem a router fix IP-re van állítva,tehát a DHCP ki van kapcsolva,akkor is be tudom lőni a cuccot?Meg lett volna még egy kérdésem,csak azt elfelejtettem!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Djuree
félisten
válasz szergely001 #41077 üzenetére
nem. azt csak az adott profillal.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz szergely001 #41092 üzenetére
ez nem jó, de ez van, ezt kell csipázni. ilyen az MS.
ezért veszek én most ps3-atLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
CHIPman
nagyúr
Milyen füles kell a géphez, ha mikrofont nem akarok használni? Külön boxos, vagy jó a jack?
Ja, és DVI-s+DSUB-os monitornál ha DSUB-ra kötöm és nem DVI-re, akkor nagy minőségromlást kapok?
16:10-es(1440×900) 19" monitornál mennyire ronda a kép? Ott marad a csík alul és felül ugyanúgy?[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz CHIPman #41097 üzenetére
nem kapsz nagy minőségromlást, nem fogod látni szabadszemmel.
ha wide monitorod van akkor nem lesz csík. a 16:10-es az wide nem? mert akkor jó lesz.
tudom hogy néz ki csak a nevét nem tudom. így meg sem tudom mutatni
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest