- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
ithomas
őstag
Hello!
1 hónapja van boxom!
Eddig soha semmi baj nem volt vele,nem fagyott,tegnap viszont 2* is lefagyott,mindkétszer a GH III online módjába.
Vajon a boxom kezd döglődni 1 hónap után... ... vagy a GH III-ban van valami bug?
Persze ha lesz időm tesztelem még más játékokkal,nyilván az a biztos..de hátha találkozott már valaki hasonlóval...Real eyes realize real lies!
-
p_milan
aktív tag
Nem kell letesztelni. Elég utána nézni a neten. A GTA4re is írták, hogy az se 720p, hanem csak 630-640, az van felskálázva. A borítón pedig az van rajta, hogy milyen felbontási módokat tud leadni. Leadja a 1080pt is, csak nem natívba.
Úgy vannak vele, hogy a parasztnak az is jó, de ez majdnem mindennél így van, erre alkalmazzák a "parasztvakítás" jelzőt.
(..(.)..)
-
heihachi
addikt
válasz p_milan #25102 üzenetére
Picikét bocsánat, ez nem parasztvakítás. Nem az van ráírva, hogy abban fut, hanem, hogy támogatja. A kettő nem ugyanaz.
syl5
amikor a 720p-t skálázzák fel 1080p-re,ugyanis az amikor felskálázzák a 720p-t 1080p-re, akkor az nem 1080p, hanem 1080i
Ez szvsz nem igaz, a kettőnek semmi köze egymáshoz, attól, hogy felskálázott, még lehet progressive.[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Djuree
félisten
válasz ithomas #25101 üzenetére
nekem is fagyogatott néha mikor megvettem. aztán 1,5 évig semmi baja nem volt, utána 3 led
amúgy ez a fagyogatás másnál is előfurdult, ez nem hibajelenség, a pc is fagyogat soxor mégsem hal meg
most meg tél van miért ne fagyogatna[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
syl5
őstag
válasz heihachi #25103 üzenetére
igazad persze, amikor már fel van skálázva akkor is 1080p, de én ezt a felskálázott 1080p-t akkor is 1080i-nek mondanám, mert ugye az 1080i a 720p közeli felbontás felskálázásából adódik
na mind1...nekem az lenne a lényeg, hogy vannak e egyáltalán olyan xbox 360 játékok, amelyek natív 1920×1080 felbontást tudják átalakítás, felskálázás nélkül? tehát érdemes e fullhd tv-t/monitort venni csak xboxhoz? vagy a 720p is ugyanolyan élményt nyújt?
-
tiv83us
veterán
Jelenleg korulbelul 4-5 olyan jatek van boxra, ami tudja a 1080p-t nativban.
Ezek kozul az egyik a Street Fighter uj felturbozott valtozata, a masik harom pedig valami total nevtelen erzsi, lehet meg nem is hallottal roluk. /Boogie Bunnies, Virtua Tennis meg ilyenek/.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
30z.Samu
félisten
Skacok!
Ez a Forza mire ad 1000G-t? Már játszom vele egy jó ideje és alíg kapok pontokat. Pedig lassan a karrier vége felé érek.
Sic Parvis Magna
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 30z.Samu #25112 üzenetére
Djuree: Közi a megjelnésre a választ
Samu: Nézd meg, hogy mire ad arcsit. Itt --> [link] Vagy a boxodon is meg tudod nézni mit mikor tudsz feloldani.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
GTA kiegészítés az lesz silverre? vagy örök gold?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
-
Don47
tag
Mr.Grincs: bárcsak úgy lenne... The Lost and Damned 1600G-ért. Sokan örülnénk.
Sanya: "System requirements:
- Grand Theft Auto IV for Xbox 360
- An active internet connection
- Connection to Xbox Live
- Silver/Gold Gamertag
- Hard Drive with 1.78GB free
- 1600 MS Points"Jómagam ebből arra következtetek, hogy silverrel is megy, vagy menni fog. (Nem próbáltam letölteni.) A wikipédiáról van.
[ Szerkesztve ]
Xbox Live: Oberst Don47
-
Don47
tag
Most nézem, a hivatalos oldalon is csak aktív Live account a feltétel, és nem részletezik.
[link]Bocs a dupláért, lejárt az idő.
-
-
Don47
tag
Ez csak egy pletyka... miszerint leperkálod az 1600 pontnak megfelelő pénzösszeget, cserébe kapsz egy DVD tokot amiben egy óriásposzter meg egy kód van, amivel letöltheted a kiegészítőt - szintén a Liveról, tehát lényegében majdnem ugyanott vagyunk.
-
Siffredi
senior tag
Engem pedig konkretan az erdekelne, hogy megveszem a kiegeszitot (pontokert), letoltom, telepitem, jatszok vele, ez eddig oke. Majd ha meguntam, es kell a hely a tobbi jateknak, akkor letorlom a vinyorol, es akkor buktam az egeszet? Ujra ki kell fizetnem, letoltenem, stb a jatekot?
Mert akkor ez igy nem valami jo biznisz. Vagyis az, a mikrofosnak.
-
_ak_
addikt
válasz Djuree #25111 üzenetére
nem is kell addig elmenni, itt van a fable 2,ami vinyóról is beszaggat néha vagy a gta4ben is érezhető egy hajszálnyi akadozás, ráadásul a view distance itt is majdnem annyira meg van nyirbálva mint a cod wawban. szvsz okkal feltételezhető, h az x360 hardveresen eléggé ki van már használva. látványos grafikabeli javulás már nem hiszem h várható, így az sem valószószínű, h erre a generációra megjelenne egy natív 1080p-s hc game. baromira kíváncsi vagyok h mikorra van ütemezve a köv. box, de amíg be nem indul a ps3 úgy igazából, addig nem hiszem h akárki is siettetné a megjelenését.
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Gondoltam megírom, hogy Guitar Hero 3: Legends of Rock 9900Ft-ért van az Europarki Saturnban. Volt még belőle bőven, ha valaki tervezi a megvételét, érdemes elmenni, kapásból kint a boltban volt még vagy 10-15darab.
Egyébként a játék félelmetesen jó, egyébként is gitározok és mivel balkezes vagyok, kíváncsi vagyok, hogy lehet-e fordítva játszani, de hál istennek megoldották a dolgot, így nem élvezek hátrányt, max annyiba, hogy a Tremolo felül van, így nehézkes a használata.
Tényleg a Rock Bandban lehet Lefty-re állítani a gitárt?-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintetek ahhoz hogy le tudja valaki tölteni a GTA 4 kiegésztő részét ahhoz kell az alap játék is? Vagy nem feltétel? Engem ebból a szempontból nem érint mert megvan a GTA 4.
Viszont 1600G-t nem adok ki érte most. Madj talán később./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Tegnap megvettem a GTA4et, meg a NFS-UC 12kért. Szerintem jól jártam. Igazából a GTA érdekelt volna, de mondom kell egy "autós" játék is. Felraktam gyorsan mind a 2őt a HDDre, játszottam a GTAval egy órácskát, mondom azért megnézem a NFSt is.
Alig bírtam kivenni a dvd-t. Ennyire autós játék nem kötött le az Ignition, NFS2/Underground óta. Nekem személy szerint nagyon tetszik a zene a grafika, a játékélmény. Annak ellenére, hogy milyen sokan lehúzták.
Kell az alap játék is hozzá természetesen. Mármint a GTA4hez. (Azaz a Lost and Damnedhez kell a GTA4. Éted?? )
-kdM- : Nem voltam soha autó"buzi" szerintem ezért vonzanak az ilyen stílusú játékok. Bár hiányolom belőle, hogy nem tudok T-Rexxel menni, ha valaki még emlékszik.
[ Szerkesztve ]
(..(.)..)
-
CarajoEsp
senior tag
Noh, akkor azthiszem, ma azt is beszerzem és így ha minden jól megy, el vagyok látva legalább fél évre. Főleg rossz érzés ez azt látva, hogy öt különböző színű gombot bénábban fogok le, mint hat húrt
Ma meg kezdődik a Co-op móka vele, az se semmi.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
p_milan
aktív tag
Egy amatőr kérdés megint.
Tegnap este nekiálltam GOW1es hardba végigtolni, plusz a COG Tageket összeszedni. Az ACT1ért meg is kaptam az acsit. Az ACT2nél kihagytam egy COG Tagat, és vissza akartam menni összeszedni. Na most Single game -> Load last cp (vagy valami hasonló) -> fokozat hard. Felszedtem a CT, és utánna folytattam a gamet. ACT2 kész, acsi sehol.
Aztán megnéztem, kiírja, hogy törli az állásokat ügyesen. Meg lehet valahogy csinálni, hogy ne kelljen előről kezdenem az egész campaignet előről? Vagy buktam, go újra?
(..(.)..)
-
hdman
őstag
válasz 30z.Samu #25141 üzenetére
Mr.Grincs: kell az alap játék is hozzá.
Fusion01: elvileg már levették a régiózárat,szóval tölthető.
30z.Samu: nem adtam el,hanem közös boxom volt öcsémmel, csak én már elköltöztem otthonról, és nekiadtam. Én már melózom, veszek magamnak egy másikat. Remélem pár héten belül meglesz,mert nekem nem kell jasper, inkább a jól bevált falcon mellett teszem le a voksom.
Sopron city :)
-
30z.Samu
félisten
Jah értem.
"inkább a jól bevált falcon mellett teszem le a voksom."
Megértem, bár a 3 év mind 2 verzióra szól.Más: Barátnőmnél múltkor láttam, hogy fent van az egyik NFS, gondoltam játszom egy picit, már rég játszottam PC-n. Olyan szinten béna lettem klavin, hogy az egyszerűen elképesztő, megszoktam a jó, kézreálló joy-t.
Sic Parvis Magna
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest