- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz orkester #24296 üzenetére
A demóját kipróbáltam a kung fu padának és nekem nagyon bejött Bár nem ismerem a lego indiana j.-t igaz hogy a filmet sem láttam még attól mélg jó lehet de afilm nézézse nélkül gondolom nem értem a sztorit.
5000 Ft ért lehet kapni most itt a Lego Indiana J. + Kung Fz panda bundla packot [link]
Kasza 08: Ha még keresem Forzát: akkor neked is mondom hogy ismét lehet kapni a Viva pina vs Fprza motorsport kombinációt 3K ért újba.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Boyfish
senior tag
Sziasztok
Meg tudnátok mondani, hogy az Elite packnál mit jelent, hogy a hdd-re 17gb-nyi anyag van feltelepítve, mert nem találtam erről semmilyen pontos infot.
Köszönöm
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Boyfish #24302 üzenetére
Hát magyarán egyéb összetevők foglalnak annyi helyet, pontosan én sem tudom mi az de, a lényeg az hogy 120 gb ből 17 kilőve és csak a fennmaradó 103 gb-t tudod hasznosítani.
A 20 as hddnél is van hogy hiába törlök le elvileg mindent de atttól még 13 GB szabad helyem marad csak a 20 ból.. 2 játékot így is fel tudok másolni és még marad nem egész 500 mega helyem a mentéseknek. A 60as hddről nem tudok nyilatkozni hogy ott milyen arányok vannak.[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Valaki ezek közül játszott már valamelyikkel?
Rapala Tournament Fishing
Rayman Raving Rabbids
Soldier of Fortune Payback
Tapasztalat, esetleg óva intés?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Boyfish #24306 üzenetére
Hát ha van dudvád akkor prémiumot a nagy vinyó miatt és ha bejön a fekete íz de az utólag is beszerezhető mármint a hdd, amúgy alap a prémium a 60as hdd vel.
-
HagaNRG
őstag
A Soldier of fortune amolyan COD 4 utánérzésű játék, hasonló felállásban és környezetben.
Persze kissé gyengébb grafika, gyengébb körítés, egyszerűbb az egész.
De állítólag el lehet szórakozni azzal is.Ha szeretted a COD4-et, vedd meg nyugodtan. PC_n nem tudod kipróbálni előtte?
A halas játékokhoz semmi közöm. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz HagaNRG #24308 üzenetére
PC-n kipróbáltam már és ott bejött nem volt egy rosz dolog, de a garfuika szerintem egy évvel ezelőtt csúcs lett volna
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Siffredi #24309 üzenetére
A lego batman demoját próbáltam boxon. Érdeks és szórkaztató volt El lehet vele mókuskodni de nem az elsők köző raktam be a meg kell venni mindneképpen listára
-
CL Smooth
tag
válasz Prof01 #24299 üzenetére
Én ezt annyira nem találom érdekesnek, inkább dühítő, hogy ilyen trehányul csinálnak meg valamit. és ráadásul még vissza sem tudod rakni a régit hanem ők elcseszték a konzolomat és én meg várjak hónapokat mire kegyeskednek majd kiadni valami frissítést. Hát ez gyönyörű.
-
kommunism
aktív tag
annyi kérdésem van hogy az új szériás boxok mennyire megbizhatóak?? a lite on meghajtó halkabb lett mint a régi volt?? és ez a monitor jó lenne a boxhoz[link]
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
WD40
aktív tag
2 gyors kérdés: sima Premiumhoz adnak valami demo lemezt/játékot bundle?
Ha biztonsági másolatot készítek egy játékról, hogy ne az eredeti menjen mindig, vagyis 1-1ben lemásolom, az úgy menni fog?Az analog világ utolsó (?) harcosa.
-
kommunism
aktív tag
válasz (Kolombusz) #24316 üzenetére
igen a jasperre gondoltam ha a falcon korrektakkor nem lehet nagy baj a jasperrel se köszi szépen
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
Mr.Grincs
veterán
Az mitől van vagy lehet hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 4 szer tapasztaltam eddig még soha, hoghy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Ötlet valakinek esetleg?
-
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #24321 üzenetére
Helyesbítek mert este vanXD
SZóval: Az mitől van hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 7 szer tapasztaltam eddig még soha, hogy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Még tovább játszottam és megint jött a dermedés de nem kellett rezetelnem, mert helyrejött./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Y-POWER
csendes tag
Nem tudja vki megmondani hogy egyártalán ki lehet-e csippeltetni az XBOX-360 Arcad-omat és ha kilehet hol és mennyiért!!
Az email-cimemre irjatok: kolompai_edömér@vipmail.hu
ELŐRE IS KÖSSSZ!!!!
[ Módosította: tiv83us ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ezek az 5 másodperces fagyások összefügghetnek egy közeledő 3 ledes defekttel?
-
syl5
őstag
Hello!
Használja vki a boxot fullHD felbontással?
Arra lennék kíváncsi, hogy ilyen nagy felbontás mellett nem szaggatnak be a játékok?
(tom, hogy ez nem pc, itt nincsenek HW követelmények, de azért a GTA 4 is néha,néha sok füst mellett, sok autó mellett belassulgat SDTV-n)Azért lenne fontos nekem, mert akkor lehet hogy nem ruházok be fullhd monitorba, ha zavaróan beszaggatnak a játékok...
-
orkester
őstag
válasz Mr.Grincs #24301 üzenetére
Nekem is tetszik a demo. Jópofa, hangulatos játék. Előtte azért lehet meg kéne nézni a mesét.
A Legot is végigjátszanám egyszer, bár anno a Star Wars Complete Saga után nagyon meguntam, hogy millió érmét kell összeszedni minden pályán.
Kösz a linket![ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz orkester #24331 üzenetére
Hát az SW alapból nem jön be egy filemt sem láttam, és az a legnagyobb baj hogy nem is tudom rávenni magam hogy nézzem meg mert annyira nemérdekel a dolog.
Kung fu panda viszont jó lehet majd beszerzem és megnézem uátanna lehet boxra jöhet a dolog./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
tiv83us
veterán
válasz Y-POWER #24325 üzenetére
Jah, ezen a forumon valalljak, csak copyzd at a kerdesed a megfelelo topikba.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
heihachi
addikt
Most, hogy sikerült mindenből levizsgáznom, gondoltam megajándékozom magam egy GOW2-vel. Ha valaki esetleg megválna tőle, vagy lát valahol használt hirdetést 8k környékén, akkor dobhatna egy privit
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mr.Grincs
veterán
Erre tud valaki valamilyen tippet mondani? Már korábbi hsz ba írtam..
Az mitől van hogy játszok a GTA 4 el és néha ma vagy 7 szer tapasztaltam eddig még soha, hogy beakad a játék mintha megfagyna kb 5 másodpercre, utánna megy tovább gond nélkül. Még tovább játszottam és megint jött a dermedés de nem kellett rezetelnem, mert helyrejött.Azt mondták töltési probléma de nem tartom valószínűnek mert idáig nem volt ilyesmi probléma. HDD ről megy a gém.
-
sch_a
addikt
Rájöttem mitől is olyan hatalamas játék a burnout paradise amikor mentek 5-en egymás mellett road rage-ben 1000-el, a kamera pattog, mint ha az autóba ülnél, és szikrázik minden összevissza, mégse lassul be a kép egy szemernyit sem... Először éreztem úgy, h na igen, ez a gép tényleg tud valamit
-
tiv83us
veterán
Netrol vasarlod a gepet?
Attol meg, hogy nem volt fent sosem neten a gep, ha bele van piszkalva, akkor teged barmikor tilthatnak egy ban-hullamkor, ha te szeretned a Live-it hasznalni.Egyebkent nem akarlak eltantoritani az eladotol, de jellemzoen azert nem szoktak felvinni egy boxot a netre, mert okositva van es felnek, hogy letiltjak a masinat. Inkabb van 50 Verbatim game, oszt' hadd szoljon, a Live meg nem erdekes.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
syl5
őstag
válasz (Kolombusz) #24339 üzenetére
köszi a választ!
És szerinted 720p és sdtv között van jelentős teljesítményvesztés?[ Szerkesztve ]
-
CosmoBacsika
tag
Urak.
Media centerrel kapcsolatos infó érdekelne.
Van itthon egy kis belso hálóm , egy SP3as XP-s PC-vel, routerrel, meg ugye a boxxal. Össze akarom lőni a media centert, hogy a box kilőjje tvre, a pc-s médiákat, de a leirasok nekem egy kicsit zavarosak.
Ezt lépésről lépésre le tudná írni vki, hogyhogyan kell XP-s gépen megcsinálni(emiatt nemhiszem h feltennék vistát)Köszi
-
ToBeY
nagyúr
Sehogy nem lehet megtudni hogy Live-ról bannolt-e a gép?
Mert én itt vettem PH-n a gépet,és garimál fontos hogy ne legyen bannolt a gép.ha jól tudom -
Don47
tag
válasz CosmoBacsika #24348 üzenetére
Ha ragaszkodsz az XP-hez, akkor XP Media Center Editionra lesz szükséged. Egyébként pedig Vista Home Pemiumra vagy Ultimate-re. Vistán rém egyszerű a beállítás, és szvsz ügyesebben is kezeli a box-al való kapcsolatot, mint az XP.
Xbox Live: Oberst Don47
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest