- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Egyszer nem néztem így még rá a joyra.
Let's begin, de gozaimasu!
-
asbi_
tag
nah végre megjött gta4, teljesen sértetlen, bár a postásunkhoz lesz pár szavam.. (félig begyűrte a ládába és otthagyta.) nyugodt szívvel tudom már én is ajánlani game.co.uk-t!
valami tipp a játékhoz?
-
p_milan
aktív tag
Linkeljetek légyszi egy jó oldalt, ahonnan demokat tudok leszedni. Illetve ezeket, hogy kell kiírni? Többet is lehet egy DVDre, fel fogja mindet ismerni?
Köszi.
(..(.)..)
-
-
OddMan
őstag
Nekem a francia demo oldal linkje (http://saiyajin01.free.fr) már nem működik.
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Gondoltam, hogy tanulságképpen elmesélek két sztorit az Xbox360-nal és javíttatásával kapcsolatban.
Szóval adott egy régi gép, már nem garis és lekopogom, de még a régi fajtából való, megy napi 4-5 órát, és semmi baja nem volt még.
Két eseten kívül. (Nem flashelt) Az első: Konkrétan a gari lejárta után történt, hogy beteszem a lemezt, kerreg az olvasó, mint a nyavaja, de Disk Unreadyble-t dob ki a gép. Nézek, mint a lukinyúl újrapróbál, semmi. Ezt eljátszotta 2-3x, ekkora már sikeresen felfogtam, hogy pusztán a nézéstől nem lesz jobb. Szóval gép szétkap, ami egyébként teljesen egyszerűen megoldható, DVD kivesz, szétszed, ebből kiderült, hogy a lemeztartó mágnese, szépen kihuppant a helyéről. Ilyet még sose láttam, pedig elméletileg forrasztva van, na mindegy, kapott egy kis Plamtex-et azóta kifogástalanul működött, múlt szombatig amikor szintén meghalt a DVD. Gép szintén szedszed, jelzem nulla por volt benne, majd a fej megmozggat és hangosan szid/imád a készítők felmenőit. Ettől megjavult.
Szóval csak annyit, hogy azok akik állandóan azon aggódnak, hogy meghal-e vagy sem, annyit lehet mondani, olyan, mint bármely másik műszaki cikk. Van ilyen is és olyan is.
Ha meghal szerel/gari és minden megoldható.
Noh, köszönöm, nemtom mennyire off, de remélem kevésbé, mint a "Milyen kábel hová 100.szor"-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
leroyclub
senior tag
Hali! Egy elég hülye kérdésem lenne: Az a kis gomb a box eljén a memori unit fogado egysége mellett az micsoda?
-
-
-kdM-
senior tag
most akarok venni egy uj rpg-t, a fallout 3 es a fable 2 kozott hezitalok (valoszinuleg mindkettot megveszem, de most csak egyre van keret), melyiket ajanljatok inkabb? (fallout-ot most kiprobaltam pc-n meg az obliviont is toltam szoval biztos nem lesz csalodas, de a fable-rol nem tudok semmit)
-
Djuree
félisten
sztem fallout3 legyen. fable2 is jó, de túl könnyű és egyszerű, sztem kicsit gyerekes, egy interaktív mese lényegében, de annak tökéletes.
fallout3 jóval komolyabb hangvételű, összetettebb játék. annyira nem mint az obli de sztem az már túlzás volt.de ha próbáltad pc-n akkor miért nem ott nyomod? még egy hónap és jön a magyarított verzió pc-re, én azt megvárom és majd pc-n nyomom
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kasza08
őstag
Ma toltam végig a Fable 2-t, csak ajánlani tudom. Sőt, én ma 2008 legjobb játékának minősítettem Eszméletlen jó, teljesen alád dolgozik a játék, nem tudsz meghalni, csak elájulsz, és 3mp múlva teljes erővel ébredsz fel. Fejlesztheted a karaktert, családot alapíthatsz, te formálhatod az egész játékot. Nekem jól esett végre ez a kicsit gyerekesebb hangvételű játék, ez egyébként abban nyílvánul meg, hogy nem valami crysis a grafika, és nem tocsog benne a vér... Valamint az ellenségek kis része mesékben is szerepel. De van pl. a Sikító szellem, hajnal 2kor beszartam, amikor rámüvöltött először.D
A vége is nagyon jó lett, ismét egy nagy döntés elé kényszerítettek, akárcsak az egész játék során. Tényleg a legjobb, ugyan a Fallout 3-at még nem próbáltam, de a Fable 2 az összes Xbox-os játék közül a kedvencem! -
Djuree
félisten
válasz Kasza08 #24515 üzenetére
"Eszméletlen jó, teljesen alád dolgozik a játék, nem tudsz meghalni, csak elájulsz, és 3mp múlva teljes erővel ébredsz fel." nekem éppen ezért nem tetszik, nincs benne kihívás
-kdM-: és miért baj az hogy virágbolti? nekem pc-re a játékaim 90%-a az az meg hogy magyarul fog kijönni egy dolog, angolul már rég megjelent, játsz akkor azzal, de ha nem tudsz jól angulol kezedbe se vedd (habár az oblihoz is kellett a jó anglikán).
az meg hogy nagyobb a tv meg csak attól függ hogy honnan nézed. a fotelből a tv sem nagyobb mint a gép előtt ülve a monitor habár kényelmes fotelből jóval kényelmesebb játszani az igaz mint a gép előtt görnyedni[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Kasza08 #24495 üzenetére
Igen igen igen Úgy kell elmondani neki egy sztorit hogy utánna ne legyen több krédése és azonnal megmondja hogy garis e vagy sem
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
eddie17
addikt
válasz Djuree #24516 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű a dolog.
Ha "megölnek" ugyan felkelsz, de kapsz hegeket(ha nincs nálad feltámasztó fiola, mert akkor semmisé válik ez a dolog), plusz tapasztalati pontot is veszítesz, ami nem annyira jó. Ha sokszor meghalsz, csúnya leszel mint a bűn, és nem kellesz a kutyának sem
Szóval van benne kihívás, hogy daliás hős maradj, nem szabad meghalnod
Persze nekem is vannak hegeim, mert azért a katlan elég kemény szituáció. -
OddMan
őstag
Az Xbox kontrollerébe nem fér bele a legtöbb akkumulátor? Megmértem tolómérővel és tényleg az AA elemek és akksik átmérője között körülbelül 3 tized milliméter a különbség.
Ti milyen márkájú akksit használtok? Esetleg érdemes lenne megvenni a M$ által ajánlott akksit?[ Szerkesztve ]
-
OddMan
őstag
válasz burgatshow #24522 üzenetére
Nálam pontosan ez van, nem bírom beletenni az akksit és egy kicsit le is szedte az akksiról a külső borítást.
Egyelőre hagytam a francba és raktam bele elemet.Azért eléggé érdekesen fognak rám nézni a boltba, amikor tolómérővel megyek majd akksit venni.
[ Szerkesztve ]
-
Horváth Laci
csendes tag
Sziaszok!
Csak egy kérdésem lenne hozzátok! Használ valaki közületek a box-hoz kormányt? Nemsokára esedékes lenne vennem eggyet, csak nem tudom, hogy például mennyi az élettartama? A pedálok potméterei mennyi ideig bírják?? Ki fogja nekem bírni egy évig a szett, ha mondjuk napi 2-3 órát használom? Kijavította az MS már a típushibát?? (Tudjátok?? -hogy füstöl játék közben... )
A Force Feedback ugyanolyan élvezhető, mint pl. PC-n??
Légyszi ezt a pár infót osszátok meg velem!
Köszi!
Üdv.:
Laci -
Mr.Grincs
veterán
GTA 4 kipörgetve Kár hogy Roman-t lapátratették az esküvője napján dehát ez csak játék
Most jönnek a maradék archik/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Azt hiszem van egy tökéletes, új állapotú Assassin's Creedem.
Játszottam vele összesen vagy 1 órát, novembertől folyamatosan. Ez volt az egyik álomjátékom boxra, aztán egszserűen nem tud lekötni, a tps/fps joyos vezérlést meg meg sem akarom tanulni.
Olcsón, miskolc környékén.[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz OddMan #24521 üzenetére
Energizer 2100 tölthető, 4db+ a töltő volt 2,5e Ft akcióban, de most se lehet drágább 5 rugónál.
Napi 2 óra játékkal egy hónapot simán elvisznek egy töltéssel.Szvsz, felesleges a "gyári" aksi. Anno én is gondolkodtam play'n'charge-on, de mivel bármilyen aksis elemmel jó, így felesleg több pénzt kiadni érte.
[ Szerkesztve ]
-
-
Siffredi
senior tag
válasz L|zsidoboz #24534 üzenetére
van egy masik befejezese is, hatha abba futsz bele...
-
ToBeY
nagyúr
Hát én a GTA 4 utolsó küldetésén annyira felb@sztam magam, inkább úgy döntöttem nem csinálom meg .
Nagyon összetett és nehéz,ha nem sikerűl visszarak a pálya elejére fák[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Sajna nem lehet vele
Csak motorn lehet irányítani a lövést, de az is nagy mutatvány menekülni vagy üldözni valakit és közben lőni/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
hdman
őstag
A mai naptól vége a jóvilágnak
Most pár hétig nem lesz boxom. Ha minden jól megy akkor február végén szülinapomra meglepem magam egy új 60Gb-s Pro pack-kal. Remélem addigra még lesz falcon, jasper nem kő
Hiányozni fog,hogy egy fárasztó és hosszú munkanap után hazaérve eljátsszak pár számot a Guitar Heroban
Sopron city :)
Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest