- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
majkel
tag
Velem is volt már hasonló, a kis pára először elkezdett furcsán viselkedni, a játékokban durva bugok jelentek meg, szétesett az egész (GTA4 alatt), aztán kikapcsoltam, majd vissza, erre nem adott a TV-re jelet. Megint kikapcs, majd vissza, ekkor megjelent az oly sokat rettegett három piros LED. Jól beszartam, elkezdtem káromkodni, majd kikapcsoltam, vártam 2 percet, visszakapcsoltam és tökéletesen indult, azóta sem csinált ilyet! *Kopp-kopp*
Nem is toltam akkor a játékot túl sokáig, szóval tuti nem a túlmelegedéssel volt baj. Nem értettem, azóta sem tudom miért csinálta, de másoknál is olvasom fórumokon, hogy találkoztak hasonlóval.
-
majkel
tag
válasz viktorhmv #6180 üzenetére
Lehet kapni VGA elosztót, VGA-HUB vagy valami hasonló néven találod meg. 5-15 ezer Ft között láttam, bekötöd a két jelet a HUB-ba (PC-t és Xbox360-at), majd a HUB-ot rákötöd monitorodra. Az olcsóbbakon kézzel kell kapcsolni az üzemmódot, a drágábbakon távirányítóval is megteheted.
Persze biztos van még sok más megoldás is, de hirtelenjében ez jutott eszembe.
-
majkel
tag
Lehet kicsit hülye a kérdés, de Xbox360-nál ha VGA kábelen kötöm a monitoromra a masinát, akkor mennyivel rosszabb a minőség, mint HDMI-vel? Illetve van lehetőség natív DVI felületen csatolni a monitorhoz? Sajna HDMI nincs a monitoromon, így marad a VGA, DVI (illetve van DisplayPort).
-
majkel
tag
Nem sikerült sem itt, sem a Google segítségével a kérdésemre választ találnom, így engedjétek meg, hogy feltegyem ide.
Nos, adott egy IL-2 Sturmovik: Birds of Prey című játék. Remek meg minden, multiban még nagyobb móka, mint egyjátékosban. De nekem, mint PC-s szimulátor rajongónak viszket a tenyerem egy rendes Joystick után. A PC-n használt Saitek joy-t nem ismerte fel a box és hivatalosan sincs ilyen periféria hozzá.
Van rá mód, hogy a fenti játékot egy joystick segítségével játszhassam? A nyolc irányú kínai csodáktól mentsen meg az ég, én valami normálisabbra gondoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs