Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, mennyi idős az Elite-ed, de valószínűleg a garanciális idő kitolódásával is jobban jársz, ha kevés ráfizetéssel tudsz szerezni egy vadonásúj Slimet.
Halkabb, kisebb helyet foglal és szerintem a dizájnja jobb, leszámítva a zongoralakk felületet, ja és persze az érintőgombok lehettek volna kapacitívak, mert így csak áramtalanítva lehet letörölni.
Melegedéssel nincsen gond, kisebb felületen nagyobb mennyiségű hőt nyom ki magából, nanáhogy melegebbnek érzi az ember.Wifi jól működik, gyors és stabil.
Ha Kinect-et tervezel, akkor ráadásul van rajta Kinect port, így a Kinect-et elég csak a box fenekébe bedugni, nem kell konnektor neki (ha meg, mint pl. én a régi gépedhez használtál wifit, akkor nem lenne hova dugnod a Kinectet, csak az előlapra, ami meg felér egy vizuális katasztrófával ).Kevesebbet fogyaszt.
Szerintem megéri.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Béta iOS-t használók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest