- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz Djuree #20889 üzenetére
Aki megengedheti magának persze, hogy egy FPS PC-n a legjobb...
(De nekem azért is van XBOX-om mert egy hasonló színvonalú PC, 3x annyiba került volna. A mostani P4-esemen meg ilyen játékok, hogy BF3, vagy el sem indul, vagy játszhatatlanul akadozik. Ezért még elfogadom az XBOX alacsonyabb felbontását és kicsit rosszabb grafikáját, mert még mindig többet tud játékokban, mint egy ugyanennyi árú PC.)bLaCkDoGoNe: Köszi
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
superTibcsi
aktív tag
eddie17-é a kód!
Jó játékot!
kabalthenbk: igen, ő volt az első.
[ Szerkesztve ]
Under construction!!!
-
Djuree
félisten
válasz MasterMark #20901 üzenetére
én is boxon nyomnám inkább, sok a bc2-es haver akikkel toltam, meg jobban is szeretek boxon játszani, pc-n csak rts-t tolok már régóta, de most nyargalnak át a régi CS-s haverok pc-n bf-re és velük tudom tolni meg a 64 játékos is sokat nyom a latba fullon nálam sem fog menni sztem, de mediumon bőven elmegy...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Croft-21
őstag
Hát én se vagyok elragadtatva a bétától, eleve csak a rush mód van benne, olyan ellenségek lőnek len a semmiből, amiket nem is jelöl a térkép. Illetve a metrós részben, volt olyan, hogy a krapek, aki lelőtt, az holtan feküdt a földön..és a két kezével tartotta a fegyvert.
-
MasterMark
titán
BF 3 Beta-ban, hogy kell snipernél levegőt visszatartani, és megjelölni az ellenséget?
Switch Tax
-
WhiteWalker
nagyúr
a tegnapi 1600 ms pontomat kb 2 mp alatt elszórtam : Magic the Gathering 2012 & Mortal Kombat Arcad-ra
[ Szerkesztve ]
-
danilla
őstag
válasz MasterMark #20905 üzenetére
Bal joystickal amivel mozogsz, azzal tartod vissza a levegőt, a back gombbal pedig kijelölöd az ellent.
-
Nova96
őstag
Üdv havernál vagyok xbox live gold kódot hol hova kell írni?
-
Davzone
senior tag
válasz Nova96 #20908 üzenetére
Guide gom(ngy középső),elmész balra a market fülre és redeem code.
Oda kell írni a 25 jegyű kódot vagy belépsz az XBOX.xom-on és ott ugyanigy felső menüből saját xbox - kód érvényesítése.
PC-n könyebb beirní csak lépjtek be a gamertag emailcímévéel és aktiváljátok onnan.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
engine88
aktív tag
Rámentem boxon, hogy Video Library, és kiadta a laptopom, gondolom wifin megtalálta.
Le tudom játszani a laptopon lévő filmeket?
Vagyis még addig se jutottam hogy csatlakoztassam. -
Tomics
addikt
válasz engine88 #20911 üzenetére
Csak windows media centeren keresztül amihez meg kell osztani a videóid a windows media playerbe. Viszont ez eszi a rendszered, legalábbis nekem állandóan terhelte a procit, még akkor is ha nem haszánáltam, mert állandóan keresi a megosztott mappában a videókat...
PH! addikt since 2004
-
medek3
aktív tag
válasz engine88 #20911 üzenetére
persze. A notid eszközkezelőjével megkeresed az xboxot.
Majd elindítod a windows mediacentert és a feladatok menüpont alatt az extender felvételét. kiad majd két kis ablakot ahová az ixboxod által kiadott számot kell írnod. További tesztek után kész is a kapcsolat.
A kódot meg akkor kapod, ha az xboxon elindítod a médiacentert.
Bár kulturáltabb a kezelése mint az allshare nak viszont szerintem lassabb az átvitel, hogy plusz egy eszközt beiktatsz.[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz engine88 #20917 üzenetére
Na az engem is érdekelne.
Érdekes, ha a boxon keresztül küldöm a hd filmet gyakran előtölt, ha meg ki hagyom a rendszerből a boxot simán tolja át még a bd-t is.
Nem a procit, hanem a wifit és a routert veszi igénybe.
Kell neki az n- es szabvány és min 150 es router.[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
És olyat lehet hogy box-ba bedugok egy USB-t és lejátssza a rajta lévő filmet?
-
MajaG
senior tag
System settingsbe a memoryba töröltem véletlen a forza 3 mappám. Profilomnak ezzel lőttek? Mert újra raktam és játékosként kezdtem..
Eddig azt hittem a játék mentéseket külön mappában tárolja.
-
Kerio
őstag
Akit érdekel pár játék.
Nekem ezek nem kellenek:
Katt ideÁruk megegyezés szerint.......
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
engine88
aktív tag
Full HD TV-vel milyen kábellel érdemes összekötni a boxot?
-
engine88
aktív tag
válasz MasterMark #20938 üzenetére
Milyen fajtát? Vagy mindegy?
-
woodbear
addikt
Zavvin a 10%-os kedvezmény kódommal 10000-ből meglenne a Driver : SF gyűjtői, a modell autóval. Nagyon gondolkodom... Szerintetek megér ennyit, vagy vegyek használtan 7000-ért?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
engine88
aktív tag
És ez a kábel mire jó?
HD Component HD AV Cable -
Davzone
senior tag
válasz woodbear #20940 üzenetére
Énis gondolkodom rajta, csak ne lene ilyen magas a font.
Olcsóbb a colectors edition mint a sima.De a jelenlegi 353Ft-os fontal nem éri meg megrendelni pedig énis beneveznék rá ha mondjuk 300 lenne a font.engine88: Ezt kapod alapba a boxhoz,vagyis ez járt hozzá amig nem volt HDMI.
HA régi LCD tv-d van amin csak komponend bemenet van arra kell.De ezis csak egy analóg jel, így nem biztos hogy 100%os a jel ami a tv-dbe ér. HDMInél digitális az átvitel ott azt kapod amit a box kiad.[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Kerio
őstag
Érdemes HDD-t venni egy érintetlen, garanciális Jasper lapos gépre? Ha igen, akkor hány gigásat?
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
engine88
aktív tag
válasz WhiteWalker #20948 üzenetére
na ennyit a HDMI kábelről
Akkor beszerzek egy ilyet, gondolom minden fullHD TV-n van VGA csatlakozó. -
Davzone
senior tag
válasz WhiteWalker #20948 üzenetére
Ha kikapcsolod a TVben a sok javító izét ugyan ez lesz HDMIvel is...
A legtöbb tv-ben van a HDMI portnál is PC opció.samsungba csap káztázás néven philipsnél magát a csatlakozást kell PC-re állítani és kész.A többinél is biztos van rá mód.
Nem a VGA kábeltől szép,az ugyan az mind a HDAV kábel komponens jelet visz át csak más a csatlakozó.
Sok ember azért látja szebbnek mert az analóg jel miatt kicsit összemossa a pixeleket a tv mivel nem konkrétan van meghatározva egy pixel szine hanem az analogbol probálja meg a tv kitalálni.Igy kevésbé éles a kép de a recék eltűnnek.
Jó TV beállítások kellenek és nem a kábeltől várni a csodát.Már nem a CRT korszakban élünk ahol még számíthatott a kábel. digitális korban digitális átvitelt kell használni és a tv menüjében szépen beállítani ami nekünk jó.[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest