Hirdetés

Aktív témák

  • M_Tomi0227

    tag

    válasz heihachi #1326 üzenetére

    Lehet tényleg ennyire buták, de az is lehet hogy ugye a bokorba van és lehet a játék folyamán majd lesz olyan küldetés aminél rájövünk hogy így lehet rejtőzködni adott esetben. Aki meg feltette a videót és az előbb leírtak alapján szidja a fejlesztőket hogy ezt jobban is megcsinálhatták volna akkor én neki mondanám hogy egy hasonló kaliberűt próbáljon alkotni és utána kritizálja.
    Ne vegye senki magára, de ez úgy kikívánkozott mert sok fórumon olvasom ilyen egyik másik szidja mindig a játékkészítőket. Majd ha ők csinálnak egy hasonló kaliberűt akkor azt mondom felróhatják a másik hibáit, de ők is emberek és hibázhatnak meg nem tudnak minden egyes apróságra odafigyelni. Mert az egyiknek úgyis ez a másiknak meg az lesz a baja szvsz nem lehet mindenkinek a kedvében járni

    Most játszottam vele xboxon délelőtt pedig pc-n. PC-n mintha szebb lett volna, de hozzá kell tennem nem HD tevém van úgyhogy valószínű ezért lehetett a különbség meg a felbontás miatt(1280x800ba játszottam a gépen, tv-nek nem tom a felbontását)

Aktív témák