- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Rém fura hogy 58-as szinten már lehet menni Lk instába és northrendre küldizni.
A troll dudum 58 lett,egyből tudtam is vele repkedni,de ez a denevér forma elsőre nagyon fura volt. -
Plata
félisten
Hihetetlenül fura hogy már 58-as szinten tudok repkedni Outlanden és Northrenden is.Mind a két helyre elmentem,először persze rá kellett jönni hogyan lehet eljutni howling fjordra hordás karival.
Régen nem is lehetett repülni csak 60 és 70-es szinttől talán és meg kellett venni.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Annyit tennék hozzá, hogy ha valaki fix raidspotot szeretne, akkor ne a dps metert nézze, hanem hogy milyen / mennyi utilityje van az adott kasztnak / specnek. Az mindig változhat, hogy dps ranglétrán hol van az adott spec, de ha van egyedi / hasznos utilityje, akkor tuti vinni fogják (és utilityk mennyisége max. kiegenként szokott változni). Ellenben hiába vagy benne a top X-ben, ha adott utility kell, akkor lehet padra kerülsz...
Amúgy olyan még nem volt, hogy warlock - mage - hunter - warrior valamelyik spece ne lett volna a top dps-ek között. Szóval ha valaki nagyon dps-elni akar és a ranglétra tetején szeretne lenni, akkor ezek közül mazsolázzon (és kalkulálja bele, hogy kiegen belül lehet specet kell váltani).
DH jelenleg elég jó pozícióban van, de még elég fiatal class, nehéz megjósolni mi lesz vele.
DK szinte sose volt top, de sose volt nagyon alja se. Viszont a frost és az unholy nagyon más stílus, sokaknak csak az egyik jön be, és ha az épp gyenge, akkor szívás van...Shaman ilyen szempontból a ló másik oldala, szinte sose volt top közelben egyik dps spece sem.
Retri hasonló.
Shadow priest multidotolásban mindig is jó volt, de ha kevés a target és/vagy túl gyorsan halnak a mobok (és az adott kieg / patch előhaladtával mindig egyre gyorsabban halnak), akkor gyenge volt mindig is (kis túlzással minél jobb gearben van az ember, arányaiban annál kevesebbet dps-el ).
Boomkin is inkább multidotban erős, de utóbbi időben egész jó kezd lenni, főleg 5 fősökben.Rogue változó, top sose volt, ha van elég utilityje akkor vitték, ha nincs, akkor szívás Sub volt erős egy időben, de az meg nagyon melós volt, topplayereket leszámítva nem nagyon tudták kihozni belőle amit tudott (és akkor meg rögtön gyenge volt a dps-e).
Monk egyszer-kétszer gyengélkedett, de általában stabil teljesítmény, viszont volt rá példa hogy borzalmas rotája volt. Mondjuk ilyesmi egyre kevésbé fordul elő.
Feral Druid se volt sose lista alja, bár általában igaz hogy sokkal többet kell vele dolgozni a jó dps-ért, mint más kasztoknak.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
BeZol
őstag
válasz tomiivagyok #80154 üzenetére
ragnaros horda oldalon, csak mostanság nem aktívkodtam, mert amcsiknál voltam 1 hónapot, most meg kórházban voltam, és otthon feküdtem 3 hétig.
A többiek azóta leölték uccsó 2 bosst is, igaz mindkettő progressén részt vettem, csak a killek hiányoznak, remélem még a nagyobb nyári szünetezés előtt én is sorra kerülök -
Melorin
addikt
Sziasztok.
Ahhoz, hogy az aktuális kiegészítőig mindenem meglegyen, mit kellene vennem és honnan, hogy a legjobban jöjjek ki?
Találtam egy ilyet, ezzel mindenem meglenne?
[link] -
Peetey91
senior tag
válasz Roland861010 #80150 üzenetére
A BM dps-ben jellemzően az MM mögött szokott lenni raiden. Cserébe sokkal egyszerűbb és mobilabb. A top dps-ek tierről tierre változnak, ami egyszer top 3 simán lehet, hogy egy patch után középmezőny lesz, úgyhogy semmiképp se ez alapján válassz szerintem classt.
@Melorin
Ez jó deal, ezzel meglennék mostanáig, a nyáron érkező kiegészítő is meglenne és lenne 30 nap gametime-od is.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Hosszú kihagyás után (kb. 3-4 hónap) térnék vissza a játékba.
Utoljára mikor játszottam a karimon a gear iLvL 940 volt.
Az lenne a kérdésem, ha most vissza megyek akkor mennyi idő mire elfogadható gear -em lesz, illetve mi is az elfogadható gear iLvL?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
BeZol
őstag
válasz Ra's al Ghul #80162 üzenetére
hali
Aki HC-kat öldögél, az mostanra 960ilvl felett van, a titanforgeok miatt 965+ így 6-7 hónap elteltével.
Én mythicezek, március eleje óta nem volt lootom, és 975 vagyok (978ba is öltözhetnék).Minden héten lenyomod a HC raidet, esik a 945+, dobod a bonus rollokat, aztán meglátod.
A heti +15-ös ládát is lenyomod egyszer, és kész. Ez konkrétan (ha pikk-pakk behívnak és nem bénákkal mész) kb. 30 perc a heti kulcs, és max 2 óra a hc raid, majd várhatod a resetet szerdánként.A helyedben inkább karikat húznék 110ig, hogy bfa launchra legyen választék. Persze ha ezzel megvagy, akkor rá lehet extrémen kockulni a dolgokra és pörgetni a 15 v. afeletti kulcsokat, hátha proccol a loot az insta végén, ill. kereshetsz olyan mythic guildet, akiknél vannak farmbossok, és nem extendelnek Aggramar/Argus progress miatt. (de ehhez jó HC logok kellenének)
-
Melorin
addikt
válasz Hansomester #80160 üzenetére
Ha megveszem, honnan fogom tudni, hogy tényleg fullos wowot kaptam-e?
-
Hansomester
tag
-
L4mie
veterán
BoA CE-t majd mikor lehet átvenni?
Régebbi tapasztalatok alapján hol lesz szerintetek a legjobb áron?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MegalodonS
őstag
Igazad van, amit most erdemes csinalni,az pedig az altok huzasa,nem lehet tudni mi lesz boost-nerf kategoriaban az indulaskor!!En most huzok egy prot warit(lvl68)mert jokat irnak rola a bfa beta tesztekben,a kerdes az, lesz e olyan jo tank mint a pala(m),ha nem inscription talan jol hoz majd
-
[-HERO-]
senior tag
Francba, visszaolvastam kicsit es elkapott ujra a gepszij, pedig mar 4 honapot kibirtam
Nagyon adnam a memoria resetet en is, es elorol kezdeni, de szep is volt
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz MegalodonS #80168 üzenetére
én most boostoltam egy elemental shamit, és gondolkodom a priesten is, de ehh, nincs sok kedvem levelezni. 48. szintig elmentem, meguntam, boostoltam. más class amúgy se tetszik.
-
Arnold2
őstag
Tapasztalat alapján a megjelenés napján
Vagy mész és sorba állsz valahol és 00:01-től átveszed a boltban. Vagy másnap a futár kiviszi neked.Az én taktikám, hogy megveszem az előrendelői verziót, megrendelem a CE-t. Majd mikor jön a futár a CE-vel beaktiválom. A különbözetet a Blizz jóváírja a bnet accon. Így egy havi játékidő is már rajta lesz
-
Melorin
addikt
válasz Hansomester #80165 üzenetére
Sikerült, minden okés, már lvl16 vagyok
Vajon tényleg lehet hinni a netes irományoknak és elég ha instázgatok innentől kezdve, gyorsan fogok fejlődni?
Tegnap lementem egyet instázni, és 1.5 szintet léptem, viszont közben néhány quest is készen lett ott bent. Ha quest nélkül megyek legközelebb, már közel sem fogok annyi XP-t kapni egy menetért, jól gondolom?Meg ami nem tetszett, az a loot rendszer. Gondoltam felcuccolom magam tankolásra alkalmas cuccokkal retriként és majd tankként fogok lemenni legközelebb, de mindent más kapott. Esélyem sem volt bármit is elvinni, úgy érzem. Sámánnak adta a shieldet, warrinak egy intellectes plate-et.
Ilyenkor mi a teendő? Elkunyulni tőlük amire szükségem van? -
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy azt olvastam korábbi kiegeknél ha megvetted az alap verziót majd vettél CE-t akkor visszakaptad az alapot?! Ez tényleg így van? Én megvettem a storeból még anno a BFA-t de veszek CE-t is. Jó lenne ha lenne valami kompenzációVideo games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Arnold2
őstag
válasz Pocak89 #80176 üzenetére
Tavaly úgy volt, hogy ha megvolt az alap Legion, majd rá aktiváltál egy CE-t, akkor visszakaptál egy sima Legion kulcsot, amit eladhattál, vagy tovább adhattál.
Idén hasonló esetben nem kulcsot kapsz, hanem jóváírnak a Bnet egyenlegeden egy normal BfA-nyi pénzösszeget (amiből akár vehetsz majd game time-ot). De ez csak év végéig lesz így. Ha pl jövőre vennél CE-t, ez az akció már nem fog állni.
-
Plata
félisten
válasz Melorin #80174 üzenetére
Amikor először mész az instában még lesz küldi,több vagy kevesebb,van amelyik instában egy rahedli küldi van.De mikor legközelebb oda rak már nem kapsz küldit.Xp is kevesebb lesz.
Sajnos ha nincs heirloom szetted nehezebb a gearelődés.
Általában bénát ad,én most azzal szívok druidával hogy bár van heirloomja,de gyűrű nem esik neki jó.
Folyton olyan gyűrű esik ami strenght statot ad.mi a rákot kezdjen azzal egy druida. -
Plata
félisten
Srácok volna nekem egy kérdésem.
Szóval a helyzet az hogy van nekem több Dk karim is,de az egyik kicsi blood dk most,nekem bejön,de nem akarok vele tankolni inkább dps-nek,de ez nagyon gáz?
Nem járok vele sem Hc raidre,sem ilyesmire,csak heti invázióra és heti küldis timewalking instába és max heti küldis 0-as mythicbe.
Gearje is csak 920.mert csak szórakozásból játszom vele. -
Cathfaern
nagyúr
Szinte garantált, hogy ha valakinek feltűnik (és valószínűleg fel fog tűnni az alacsony dps-ből és/vagy a tanknak hogy időnként lehúzol róla ezt azt, mert az aggro be van építve alap spellekbe), akkor szólnak hogy válts dps specre, és ha nem váltasz akkor kiraknak. Értelemszerűen ez timewalkingon meg mythic 0-n, invázión senkinek nem fog feltűnni, hogy mit csinálsz.
L4mie
Semmi olyat, amit ne kapnál meg később. Csak hamarabb hozzáférsz az allied race-ekhez, illetve a 110-es boosthoz.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
[-HERO-]
senior tag
Ragnaroson van két allis karim, amit csak acsi miatt húztam fel, a kérdésem az lenne hogy ilyen ingyenes karakter migráció van még szerverekre?
Pont az a két hely kellene hogy legyen minden kasztból egy karim, de nem szívesen törölném ki őket, ha már felhúztam### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Plata
félisten
válasz tomiivagyok #80185 üzenetére
Dps-nek jelez.
Legalább is raidben az ikonom dps. -
Melorin
addikt
Mik ezek az elborult árak AH-ban a kisszintű cuccokra? Tegnap ahogy meglett a lvl15 és benéztem, hátha van egy fokkal jobb gear mint a questekből kaphatóak, erre azt látom, hogy 20k meg hasonlóba kerül szinte minden.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Melorin #80190 üzenetére
Transmog miatt veszik. De ahogy írja Plata is, ha kiskarinak akarsz geart, akkor vedd meg a heirloom cuccokat, minden későbbi karakterrel is tudod majd használni őket, és fix áruk van
Gyakorlatilag max. szint alatti nem transmog érdemes geart nem rak be senki szinte AH-ba. Nagyon lassan viszi el bárki is, szóval többe kerül berakosgatni, mint mire kap érte az ember valamit. Én minden ilyet egyszerűen vendorozok, vagy disenchant ha olyan a kari (bár mióta lvl1-es enchanttal is szép lehet kapni mindent, az összes karim ilyen )
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
Lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
Ha letöltöm a trial verziót. akkor már most el kell döntenem, hogy melyik szerveren , milyen fajjal szeretnék játszani ? /horda – szövetség/
Adott szerveren csak egyik lehet / ajánlott ?Érdemes úgy kipróbálni, esetleg megvenni a játékot, hogy senki ismerősöm nincs, aki segítene, támogatna stb., illetve ha naponta max. 2 óra van játszani ? az is inkább az esti órákban ...
Napi 2 óra játékkal is el lehet érni, hogy 1-2 hónap után már gold – ból lehessen a havidíjat fizetni ?
Csak gold van a játékban, mint fizetőeszköz ? GW2 – ben kifejezetten zavart az a sokféle fizetőeszközEz a loot dolog ez tényleg ilyen aki kapja marja alapon működik ? Eolvastam az összefoglaló ezen részét, de nem igazán tudok napirendre térni felette ... ha az ember belép egy csapatba, akkor már az elején látszik, hogy milyen loot elosztásra számíthat ?
-
Plata
félisten
válasz Melorin #80193 üzenetére
Nem tudom melyik szerveren játszol,de ha ismersz valakit,szerintem tud annyit kölcsön adni ami kell heirloomhoz.
De két féle heirloom van,van ami pénzbe kerül és van ami eventes tokenbe.
Darkmoon faire heirloom az 50-75 tokenbe kerül ha jól emlékszem.
Nekem is van kis paladinom,ha már BfA-ban úgysem lesz Dark iron törp akkor legyen egy sima. -
Cathfaern
nagyúr
"Ha letöltöm a trial verziót. akkor már most el kell döntenem, hogy melyik szerveren , milyen fajjal szeretnék játszani ? /horda – szövetség/
Adott szerveren csak egyik lehet / ajánlott ?"
Bárhány szerveren (realmen) indíthatsz karaktert, illetve egy realmen is lehet több karaktered. Viszont karaktert nem tudsz átvinni más szerverre (csak $-ért), illetve fajt se tudsz ingyenesen váltani. De az első ~20 szintet nagyon hamar meg lehet lépni ha egyszer már elérted és tudod mi merre, szóval nyugodtan próbálgathatod, hogy mi és hol szimpatikusabb.
Egyébként a realmnek sokkal kisebb jelentősége van már, mint régen, a legtöbb dolog már cross-realm működik (tehát tudsz egy partyban lenni más realmen lévőkkel is), egyedül a guild és a mythic raid (de az egy darabig még nem fog érinteni ) az ami szerverhez kötött."Érdemes úgy kipróbálni, esetleg megvenni a játékot, hogy senki ismerősöm nincs, aki segítene, támogatna stb., illetve ha naponta max. 2 óra van játszani ? az is inkább az esti órákban ..."
Mindenképp. WoW átlagéletkora meglepően magas, szóval a legtöbb ember hozzád hasonlóan esti órákban játszik. Én heti talán 5-6 órát játszok, ha napi 2 órád van játszani, az bőven elég lesz mindenre. Nyilván relatív sok idő lesz (valós életben nézve, nem játékidőben), mire felérsz max szintre, de ez nem probléma. Igazából szerintem abszolút kezdőknek előny ha nincs ismerős. Ha van, akkor ők folyamatosan csak nyaggatnának, hogy legyél már max. szintű Aminek igazából nincs semmi értelme, iszonyat mennyiségű content van max. szint előtt is WoW-ban, és sokkal jobb ha kezdőként azt ki tudod nyugodtan élvezni és ha nem érzed, hogy rohannod kéne bárhova."Napi 2 óra játékkal is el lehet érni, hogy 1-2 hónap után már gold – ból lehessen a havidíjat fizetni ?"
Szerintem ezt jóval több játékórával se tudnád elérni. Én minimum fél évet számolnék erre, de lehet több (kivéve ha más játékból van már tapasztalat aukciós házzal / kereskedéssel, és az ottani viszonyok között hülyére kerested magad. Ha ez megy, akkor lvl20-as karakterrel is össze lehet harácsolni bármennyi pénzt De ezt megtanulni megint csak nem kevés idő, szóval ha már nem megy, akkor ne erre számíts)."Csak gold van a játékban, mint fizetőeszköz ? GW2 – ben kifejezetten zavart az a sokféle fizetőeszköz"
Általános fizetőeszköz csak gold van."Ez a loot dolog ez tényleg ilyen aki kapja marja alapon működik ?"
Már nem úgy működik. Personal loot van a játékmódok 99%-ban (főleg következő kiegészítőtől), ami azt jelenti, hogy mindenkitől függetlenül, személyesen kapod a lootot.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Melorin
addikt
Bloodscalpon kezdtem el játszani. Az a baj, hogy én még azt sem tudom hogy a token micsoda, meg honnan lehet megvenni és pénzből honnan vehetném meg, stb. Mire ezeket kitanakodom, addig inkább questelgetek
Annyira sok új dolog van a LK óta a játékban, hogy ez nekem most nagyon sok, nem tudom mikor fogok belerázódni. -
Arnold2
őstag
válasz Melorin #80197 üzenetére
Jó dolog a heirloom, de Plata-val ellentétben én nem javaslom első karinak. Nyugodtan saját tempódban játszd végig a tartalmat. Nem maradsz le semmiről és tök felesleges gyorsítani.
A heirloomot azoknak találták ki, akik a 20-ik karakterüket húzzák és nagyon nincs kedvük szöszmötölni már.S ahogy a való életben úgy a játékban sem illik feltétlen kéregetni (bár ha tőlem kultúrátlan és jól megfogalmazottan kér egy újonc goldot, adok általában egy ezrest, de mind a kérés mind az adás nagyon ritka).
Szóval összegezve, nyugodtan haladj a saját tempódban. Az AH-t és a heirloomot szerintem hagyd is elsőre. Bőven ráérsz velük még foglalkozni.
Maximum ha találsz valami nyersanyagot ami Neked nem kell, tedd be az AH-ba, hát ha elviszik. -
Plata
félisten
válasz Arnold2 #80198 üzenetére
Én nem kértem senkitől.
Egyszer valakitől kaptam 1k goldot mert segítettem neki guildot alapítani,annak örültem,csak azt mondta hogy ad goldot ha aláírja neki valaki a guild vackot,gondoltam dob majd pár aranyat,erre hozzám vágott egy ezrest.
Nulláról kezdtem én is új accountal,az első karimat 76 vagy 78-as szintig húztam,aztán boost.
Ha meg valaki kezdő és tudok neki segíteni akkor mért ne.
Aztán jött a Legion bevezető event és lett sok karim,legion invasion eventen úgy szinteződtek a karik mint a fene.Lett pénzem heirloomokra.
Eleinte pár ezer arany is hihetetlen sok pénznek tűnt.
Ma már bronzebardon napi pár óra marhulással milla gold felett vagyok,és vettem már goldért előfizetést is meg mountot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest