- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Arnold2 #79401 üzenetére
Persze, a WarCraft 3 óta, ahogy Jaina is kedvenc, de ő róla még nincs hivatalos szobor.
Szállítással, vámkezeléssel, és áfa fizetéssel jóval több volt, de sajnos az EU-ban nincs a Blizzardnak Gearstore-ja.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Whysperer
addikt
Srácok oylan rég palaztam mar BC óta nem is jatszottam vele holy specen. Proton meg ICC óta. Érdemes shamant lecserélni holy palara? Nem tudom milyen most a pala. Csak jó erős stb. csak kiviácsiságból kérdezem. Nem kell ,hogy csináld magad stb. Információ végedt kérdezem időhiányában. Protot nem nagyon csipik most .
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
TBT
addikt
válasz Csapoati #79403 üzenetére
Őszintén szólva ilyen részletesen kidolgozott szobrot még nem láttam. Rosszabbra számítottam, de a dobozból kibontva meglepődtem. Nagyon szép, részletes és minőségi anyagból van. Persze az ára is borsos. Blizzard Accountonként csak 2 db rendelhető.
Elvileg EU-ban is lesz majd Gearstore, szóval onnét is majd lehet Vámmentesen és szállítási költségmentesen rendelni.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Arnold2 #79409 üzenetére
Sajnos nem igazán. A hivatalos WoW fórumon írta az egyik Admin (blue post keretében), hogy már dolgoznak azon, hogy EU-ban is legyen ismét Gear Store (Vivendi Blizzard korában még volt, de az Activision bezáratta). Időpont nincs kitűzve, hogy pontosan mikor...
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #79407 üzenetére
Igen ;s En kerdesem nem arra ertendp ,hogz Best heal. ,hanem ,hogy a karakterrel jatszani milyen. Azert kerdezem,mert ninc ssok idom jatszani es Shamannal szeretek,mert mobilis es eleg jo heal csak nem nagyon szeretik rated BG. A holy priestemmel nagyon jol elvagyok klassz is ,de nekem nem tetszik ,hogy nem mobilis. Druidat nem szeretnek sem monkot. Ezert agyaltam a Holy palan. Csak gondoltam rakerdezek miel0tt beleolok abba is rengeteg idot mint apapomba aztan meg nem fog tetszni mert lassu. Valahogy Shamane gy balance. Jo arenaba jo mythic+ on jo raiden csak Rated a kedvencem oda meg nem szeretik. Ne erts felre egy rossz szot nem mondok a papra ,mert nagyon jo karakter csak nekem lassu mozgasban egy shaman utan. Palanak ott a charger ezert agyaltam is csak ugye a Palat mindig Proton jatszom BC ota es fogalmam sincsen ,hoy milyen vele healeni. az ,hogy meg ossze vissza nyomogassam a gombot az ertelemtlen . Erre iranyult a kerdesem.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
Igazan csak Rated Miatt agyalok rajta, de arenara allat. [link] Coutner totem na de az rateden is jo csak nem tudok lejutni . 8) Hiaba van 1900+ mindenhova Holyapal/Hpriest/Monk. Tegnap is csak Elementallal jutottam le,de avval kozepmezonybe voltam csak es ink'bb voltam control dps mint massziva burst csak.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hihetetlen hogy hetek óta megszívat a heti greater invázió.
Le toltam 13 karival már nem esett semmi,csak AP.
Sámlival is bemegyek ennek dupla loot,de vicces kinézetű legendary fejes meg 930-as naná hogy sapi.
Ha esik valamelyik karinak valami akkor tuti olyan ami nem kell vagy van már. -
Plata
félisten
válasz Lacee1986 #79414 üzenetére
Nem szeretem a wq hetet.
Nem 13 karim van,az már rég volt.
Most egy kicsit visszajöttem és húztam fel új karit is.
Nem mertem felmenni majd egy hétig GTA Online-ba mert hibás patch miatt tömegével bannolták ki a játékosokat ok nélkül.Így wow-oztam.Megcsináltam a hordás allied race küldiket,allyhoz nincs mert nincs annyi repum ami kell,hordásokhoz meg nem kellett repu.Highmountain küldi tetszett a másik az olyan nem is tom milyen volt.
Olyan izé.
Ami fura volt az az hogy friss 110-es warlockal heroicon is voltam meg mythic-en is és még raideken is,vicc hogy heroic insta ami még egy éve kemény volt most olyan volt mint egy timewalking insta 7.3 előtt,mentünk öltünk unatkoztunk.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Cathfaern #79416 üzenetére
En a mai napig azt sajnalom,hogy a UD lehet hutner ,de a Worgen nem lehet shaman azonnal mennek alliba Rogen shamanra... Azt nagyon adnam 8) de ezek az uj fajom nem angyon mozgatnak meg. F0leg,hogy sz.tem kb En elszek egyedula keigben Tauren shaman. MIndenki Highmountain meg Troll meg zanda Troll meg orc ... )
marciusi felemresben. Dranei Shaman a legtobb .. aztan ORC! 8) kesz. 8)
Viszont amin jot mosolyogtam a elgtobb classbola BE a legtobb.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Lacee1986 #79421 üzenetére
Kemeny. Az uj fajok meg nincsenek is bent a listaban. Mar msot latom egy ev mulva mindenki nightborne priest mage warlock lesz a tobbi meg Zanda shaman meg druid.. )) (tisztelet a kivetelnek) Amugy azt mosolygom,hogy most jon a BFA aztan ,ha elsz meg kieg akkor is majd Burning legionbe kell madj az ujaknak repuzni ezert a ket fajert? 8))))
-
Whysperer
addikt
Bar min a kettohoz mar nem sok hianyzik szoval lehet raveszem magam majd. 8) Ugyis akartam eny NE warriort a Nightborne meg azt a modelt es animaciot hasznalja csak attolgozva mint az NE. Sosme votl meg female karakterem ,de egy NE female warriort regota akartam mert k.va jo az animacioja. Sry szakmai artalom harci mozgas dinamikja. Erre nagyon sensitive vagyok . szakmai artalombol. Szoval lehet raveszem magam. 8)
-
Whysperer
addikt
válasz Csapoati #79427 üzenetére
Hjaja megvallom nagyon nehezen szanom ra mert tenlyeg a leges legelso 60-as karakterem a tauren warriorom. Aztan agyaltam rajta ,hogy atvaltom ,de nem akarom valtani hanem lehet ,hogy felhuzok egy ujat. 8) Tudom nem a warriro a best most szinte semmiben , de Nekeme megis az egyik nagy kevencem az a jatek mechanikaja maitt es ezert agyaltam ,hogy egy elf warrior allat lenne.
-
Triathlete
senior tag
A blood elfekkel végre lett valami szép is a horda oldalon. Nekem is csak BE karim van, ráadásul mind női.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Plata
félisten
válasz lakisoft #79432 üzenetére
Nekem lesz egy új törpém az biztos,de hogy mi lesz nem tudom.
Tegnap éjjel mentem egy random instát.valamikor éjfél után,mert tévét néztem még és gondoltam letolok egy randomot talán filmnézés közben.
A csapat úgy nézett ki hogy volt 4 blood elf csaj kari meg egy goblin sámán.
Blood elf pala tank,blood elf hunter dk mage dps.Goblin sámli meg híler.
Az első tank blood elf dk volt,de az egy idióta volt,állandóan veszekedett a hílerrel és folyton kiakarta rúgni,végül ő lett kirakva mert agyatlan volt.
Behúzott minden francot és ráfogta hogy a híler húzta be meg hasonló.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz lakisoft #79432 üzenetére
Nekem valahogy a warrior jatek mechanikaja jobban bejon. ugy vagyok regota,hogz Shaman main warrior alt. szo szerint ezer eve,de van egy DK-m. csak ugy a backgroundba. Megmondom oszontenek nekem picit easy az a akrakter jatek vele,de merem allitani a DK az egyik legjobb karakter a jatekban. Nem birtam meg ravenni magam ,hogy a shamant meg a warriort oda adjam erte,mert szertek nagyon healeni(ok warriorral nem ). De nem amgam a shaman tetszik ahnema a karakteremhez kotodok mar. Ha nem volna shamanom 1000% DK lenne a mainem. annyira brutalis mind a 3 spec. PVP-be is frost DK olyan brutalis az unholy meg egy allat. Blood meg... HC raiden voltam egy 970-es blood DK-val. 17m+ max 22 misi es 1.7/2 m SelfHeal. egy allat volt.
Az egyik nagyon rendesen eltalat class sz.tem most . akarmelyikkel emsz elvezetes a jatek es barmi.
Transmog meg fegyver modellekrol meg ne is beszeljunk milyen asz 8))
Megertelek,mert maradsz a DK-n 8)
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Whysperer #79435 üzenetére
Bár ezt a képet nem értem.
De volna egy kérdésem.
WoW Legion app mobilon az jó?
Meg még egy.
Mióta nem kell pandába flying?
Ma 89-es blood elf karival elmentem megcsinálni panda bevezető küldit,mert rájöttem hogy a hordás bevezetőt még nem is csináltam meg soha.
Ahogy megcsináltam első küldit és le kerültem a földre a léghajóról gondoltam mountra pattanok és úgy megyek tovább,erre a karim fly mountra ült és lazán elkezdett repkedni.
Na most a pandába most már vagy nem kell fly skill külön vagy ez valami hordás huncutság.
Felhúztam már nagyon sok allys karit pandába,egyik sem tudott repülni csak 90-es szint után mikor megvettem marha sok pénzért a panda fly skillt,erre a blood elf meg lazán 70-es skillel repked.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Kérdés, bár sajnos sejtem a választ:
Tokent vennék de nincs elég gold egy karakteren. Kettőn lenne... Ragnaros Ally és Exectus horda között lehet valahogy átjátszani goldot?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
TBT
addikt
Jövő héten a Pax East-en kint lesz a Blizzard meg a WoW BfA is. Talán bejelentik a Collector's Editiont (ami miatt már megy a könyörgés a fórumokon) és a kiegészítő megjelenési dátumát.
2 évvel ezelőtt a Legion megjelenése is áprilisban lett leleplezve és augusztusban érkezett. Ha ezt vesszük alapul, illetve ismét a tervezett nyári megjelenést, akkor lassan esélyes lesz a bejelentés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest