Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz -conrad- #73142 üzenetére

    A 880+ groupok mountért mennek.
    Én havoc dh-zom október eleje óta, és ugye nem minden az ilvl. Én első alkalommal hiába voltam 852-860 közötti emberekkel, ha a szintén 855ös rouge csak 150k dps-t tolt, míg én és a másik fene tudja kicsoda 200ezer felett voltunk, és pl. moroesnél pont ez hiányzott a leginkább, mert mindig kb. a negyed élete maradt meg úgy a bossnak, hogy nem követtünk el semmilyen hibát, szimplán a sok-sok tick miatt lehaltunk sorjában. (egyelőre legutóbbi 2 runon is csak úgy volt meg, hogy miután valaki 2 v. 3 tick miatt lehalt, az combat ress-t kapott, és így sikerült összehozni). Curatornál meg konkrétan rémálom melee-nek lenni, mert pikk-pakk aoe-ban állok és nem tudom azt ütni, amit kéne, tehát az egészséges összetétel emiatt 1 melee és 2 ranged szerintem.

    Én a múlt héten kezdtem el a raidelést, egy EM heroic már le is ment, és azóta folyamatosan azt keresem, hogyan tudnék mégtöbb dps-t kisajtolni a karakterből. Ez konkrétan annyit tesz, hogy feltettem a simcraftot, jobban utánaolvastam a best in slot cuccoknak, és a finomhangolásnak, ill. 1-2 újabb droppnak és fegyószintlépésnek köszönhetően a 865ös ilvl-emet visszavettem 861re, és a dps-em a kezdeti 292k-s szimulációról 313ezerre ugrott. Azóta esett talán 2 használhatóbb cucc, vettem és obliterummal felpumpáltam 2 itemet, és a végére most úgy, hogy a legendarym is 895 helyett 910, így vagyok 864es, a szimuláció pedig már 339ezret ír ki, pedig előtte 865ön csak 292k volt... És most is fogok váltani egy itemet eggyel kisebbre, mert több dps lesz vele. Azért azonos itemlevel esetén a 290k kontra 340k rengeteg, és ez már eleve úgy van kalkulálva, hogy minden buff és combat közbeni poti aktiválva van, nem ugrok át 1-1 mobra soha sem és mindent hibátlanul csinálok 300 másodpercen keresztül.

    Számomra egyébként a legbosszantóbb az, hogy ami esett legendary, az semekkora mértékben nem járul hozzá a dps-em növeléséhez. 8 legendaryből 3 növeli a dps-t, és a kollegának a 2. és 3. legjobb már megvan, amik akkora bónuszt adnak neki, hogy azzal nem igazán lehet versenyezni, sajnos. De a legjobb az, amikor a szimuláció végén látom, hogy 300másodpercből 80-85másodpercet auto-attackkal töltök, míg egy 3. klántársnak megvan az 1-12fury-t adó gyűrűje, ezért nála ez az érték csak 40 másodperc, és hát 40-45 másodpercen keresztül nyomkodhatja plusszba a fő sebzést adó spellt, ami elég brutális dolog. Mikor kiesett neki, már akkor írta, hogy minimum +30k dps-t nyert és nem igazán fogy el a fury-ja, alig van üresjárata, ehhez képest én legendarym a magas itemlevel mellett semmi ilyet nem adott (+50% leech blur esetén... néha jó az életben maradáshoz, de egyébként 0 haszna van).

    Visszatérve az ilvl-re, egy alacsonyabb szintű tank v. healer nem para, viszont egy alacsony ilvl-ű dps (főleg ha még béna is) sok problémát okozhat. Na ezért tutibb a magas ilvl-ű dps. Ha béna is, akkor sem lesz akkora para, mert hozni fogja egy kisebb szintű szinjét.

    Én már 2xer fogtam ki kretén csapatot karába. Azért illene egy youtube videót csekkolni legalább, mielőtt elmegy karába, de még erre sem veszik a fáradságot, aztán csak wipe wipe hátán, mire végre 3.-4. nekifutásra sikerül a dolog, közben meg megy az idő és egyre költségesebb is az egész insta...

Új hozzászólás Aktív témák