Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz weres78 #61899 üzenetére

    Meglátod majd. Mikor rákantintasz a tatyóban lévő 'loom-ra, akkor automatikusan hozzá adja az új UI felülethez. KB mint a mountokat. Ha hozzáadtad, akkor már törölhető is.
    Utána az adott acounton belül bármelyik karakterrel nyitod meg a felületet akkor ott lesz az összes, általad birtokolt, 'loom. Rákattintasz és már tesz is be egy másolatot a táskádba (ami szintén szabadon törölhető mert nem leveszi a felületről hanem egy másolatot tesz a tatyóba).

    (#61900) weres78: Kiegészítőt CD Galaxisban (de én Collectors Edition fetisiszta vagyok). Game timeot pedig én az OffGamers-ről oldottam meg. Nekem bevált (de olvass majd egy kicsit vissza nem is olyan rég beszéltünk itt erről, hogy ki honnan vesz game time-ot).
    Mostantól meg veszem az újonnan bevezetett Game Time Tokent, játékon belül, goldért.

    (#61898) Cathfaern: Ó banyek, tényleg. A Törp uraságról meg is feledkeztem... :W

    (#61904) tPedro_: Simán mehetett volna egy hasonló felületre mint a 'loom. Olcsó kifogás szaga van annak, hogy azért nehéz mert van egy két tabard ami use-os. Hisz ugyan így ha rákattintasz beteszi a táskádba egy másolatot, amit felvéve mehetne az "on use" effect. Na majd talán a 10.2-es Patch tartalmazni fogja.. :S

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák