- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz Micsurin #62201 üzenetére
Probalgatni jobb ha PvE realm-et valasztasz majd mert sok az "ingyen WoW"-os orosz gyoker akik egybol hatbaszurnak (allandoan) a PvP realm-en. Ez miatt remelem, hogy soha az eletben nem lesz F2P a WoW
Mas:
Blizzard csak akkor fogad el PayPal-t ha ahhoz van csatolva bankkartya? (Ez akkor jon fel ha hozza akarom kotni a Battle.net fiokhoz.) -
Cathfaern
nagyúr
válasz Micsurin #62199 üzenetére
Egyrészről teljesen felesleges azt nézni, hogy jelenleg mi jó és mi nem, ha jön 7.0, akkor esélyesen totál felborulnak az erősorrendek. Viszont mivel palának 2 roleja is van amivel aréna képes (dps és heal), warriornak viszont csak 1 (dps), ezért warriornál esélyesebb, hogy melee dps-ként tudsz érvényesülni pvp-ben. De manapság nem top ratingen elég jó a balance, bárkivel tudsz érvényesülni (ha meg topra hajtasz, akkor úgyis tartani kell pár altot, hogy mindig azzal mehess ami a legjobb).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
kippedli
tag
Mai nap megszerettem volna venni a wowot de mikor letöltöttem és elindítottam akkor csak a reactive now volt ingame. A bneten így néz ki: [link]. Lehet ,hogy valamiért megkaptam a battlechestet?
-
weres78
senior tag
Üdv!
Az normális, hogy a Heirloom cuccok lvl 100ra upgradelten lvl 90-en 463 itemlvl-t kapnak? Nagyon sokkal gyengébbek így, mint a hasonló szintű rare cuccok... Remélem csak én szúrok el valamit.
-
k.kristof
őstag
válasz frostitualt #62211 üzenetére
Botolóktól függetlenül se, mert akkor már mennie kellene a zárt alpha tesztnek legalább, és arról sincs hír.
-
frostitualt
tag
válasz k.kristof #62213 üzenetére
én is ettől tartok... még egy évig ezt szart akarják nyomni? én utáltam a mop-ot, és ezért mégjobban utálom kimondani: az volt az utolsó igazi wow kieg... szakmák, pvp romokban, spell-ek kiherélve gyakorlatilag kiadhatnák konzolra mert a kontroller-en van elég gomb a wow-hoz. mindenki ghostcrawler-t anyázta, pedig úgy néz ki csak a hátát tartotta.
-
törölt tag
válasz frostitualt #62214 üzenetére
Micsoda? Meg nem is lattad a vilagmegvalto 6.2-es patch-et
-
nonsen5e
addikt
válasz frostitualt #62214 üzenetére
Sajnos egyet kell, hogy értsek.
Mondjuk az igaz, hogy az emberek mindig az előző kieget sírják vissza, de nekem végig tetszett a mindenki által szidott Cataclysm + Pandaria is (a hiátusokat a végén leszámítva), a mostani meg egyszerűen csapnivaló, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. 2-3 hónappal release után is halálra untam magam, ha nem hozták volna be a gold tokent....Remélem 6.2-vel (direkt nem néztem róla semmi infót) vagy majd 2 év múlva a kieggel alkotnak valami értelmeset, addig is Heavensward!
D4: hunPH, nonsense#2596
-
warcat
veterán
(kicsit ömlesztve)
-Szerintem messze el van túlozva ez az elégedetlenkedés különösen épp 6.2 küszöbén, azt megengedve persze,hogy én jól elvagyok a hatalmas altos payout miatt (minél több százas alt,annál nagyobb halmokban áll az arany a "bankszámlán").-Eddig is mindig raid or die volt igazából,most egy zökkenős rész után megint sikerült mythicre csapatot összerakni,anélkül persze eléggé kilógna a lóláb.De ez ilyen volt mindig,ha nem jutsz le a legkomolyabb szintre,gyorsan unalomba fullad a dolog
-A 20 fős keret túl sok már az átlag szerverek számára és a helyzet csak romlani fog,valamint elszálltak már az encounter design-al is teljesen, én elhiszem,hogy mindig pakolni kell rá egy lapáttal,de teljesen abszurd már pl mythic hanz&franz ahol fél centire pontosan kell állnod, különben azonnal,menthetetlenül meghalsz
-warlock elég szar helyzetben van,számok rendben lesznek ugyan (ha átnézel a túltolt mageken meg huntereken) de dugig van pakolva nem vagy alig működő dolgokkal:
mit szólna egy bm hunter,ha Nagrandban 2 elit farkas után egyszerűbb lenne hagyni meghalni,majd újraidézni a petet,mert erre vagy kényszerítve.
soul swapen(affliction ágon a dotjai átrakása egyben másik célpontra) ott a shardköltség.A snapshotting (aktív trinketproc és egyéb buffok "lefényképezése" majd továbbgörgetése) kivétele után semmi szükség nincs rá,de bennhagyták,ami teljesen megöli a több célpont kezelésétNyárra igazából meg van oldva a tartalom kérdése 6.2-vel viszont aggasztóan nagy a homály,hogy mi lesz utána ez tény.Eddigiek alapján legoptimistább esetben is kora tavasszal lenne új kieg,de sok esélye nincs.
A csend nagy róla ami most még érthető de ha októberben azzal jönnek,hogy majd nyáron,esetleg...EA: It's in the crate!
-
nonsen5e
addikt
válasz warcat #62217 üzenetére
Lehet te elvagy az altozással, de tartalomnak hívni azt, hogy felhúzhatsz 23,5 altot és nyomogathatod vele naponta x órát a Farmville Garrison Edition©®™-ben a gombokat, hogy jöjjön a gold ugyanolyan mint a Cataclysm contentjének az archeológiát vagy a Pandáénak a pet battlet hívni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz nonsen5e #62218 üzenetére
Így állsz hozzá jöhet ide tengeri csata , bármi mert arra is ráfogod fogni , hogy olyan mint a pet battle , arhe. stb szrk.: esetleg ez is csal a Garisson Farmvill . Mond pl te mit képzelnél el új contentnek pl ? (minden kekeckedés nélkül )
Pandában meg egyet értek vele , nekem hangulatos volt ez a kicsit keleties beütés pl
szrk3.: de lehet nálam az is benne van a pakliban még , hogy csak a 4. karim húzom fel még és minden tud még valamit mutatni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
laceszgamer
addikt
-
frostitualt
tag
válasz Micsurin #62219 üzenetére
uj kontent:
1. először adják vissza a spell-eket legalább a cata-ig visszamenőleg.
2. adják vissza a régi talent rendszert legalább catás de inkább wotlk-s talent rendszert.
3. adják vissza a szakmák buffjait, bónuszait vegyék ki a garizonból a szakma sátrakat.
4. sok változatos 5fős insta, lehetőleg valami rare drop mount-al, vagy egyéb finomsággal ami miatt jár oda az ember. én a Zul'Gurub mai napig járok a dinóért. (de nem esik cata óta)
5. basszák ki a ruszkikat az eu realmokról!!!
6. legyen normális aréna vegyék el a conquest halmozást, kelljen minimum 2k rating az aréna gearhez. ne kapj ládát random pvp-ért.
6a. Trahsran irmagját is irtsák ki.
7. az aréna gear legyen legalább 10 ilevel-el magsabb, mint a pve hc gear mivel több skill kell hozzá és ne kelljen már egy fostos trinketért hc raid-en szopni agyatlan playerekkel, mert nincs normális pvp trinket.
8. tegyék be a repülést nem azért van 387 mount-om, hogy a földön battyogjak.
9. a shop mount-ok helyett a játékban, játékbeli teljesítményért pvp/pve szerezhető mountok legyenek.
10. lfr-t vegyék ki, ott a flex aki ahoz is hülye az ne játszon vagy menjen altozni.
11. vegyék ki a "legendary" questline-t ez a legedary-t mindekinek egy szar. Nekem megvolt a fireland-os staff a mage-emmel, na az legedary volt. -
Micsurin
nagyúr
válasz frostitualt #62222 üzenetére
Most akkor nézzük reálísan , ruckyk maradnak ez az 1 tutti sajna pedig 100-as BG-t szét csapják
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
warcat
veterán
válasz nonsen5e #62218 üzenetére
Na de mikor volt jobb? A ténylegesen aggasztó dolog egyedül az,hogy úgy néz ki elmarad a "szokásos" harmadik raid tier is már.Én nem érzem rosszabbnak 6.2-őt mint a pandát Isle of Thunderig,sőt szerintem jobb.Csak mintha a vége hiányozna - de maga a Siege és Garrosh is eléggé összecsapott fércmunka volt (nem maga a raid,csak a sztori).
Jöhetne persze gyorsabban az új tartalom de ennyi év után már fel kell ismerni,hogy láthatólag nem fog összejönni.Egyébként most is rengeteg van,csak a nagyjáról el van döntve,hogy hát nincs kedvem hozzá meg amúgy is szar (szíved joga de ettől még ott van, igen pet battle is az,meg a 8/8 gold challenge ha mainnel megvan,akkor altnak stb-stb)
Én most legutóbb remekül szórakoztam egy délután-este (bár jól kidöglöttem) hogy reset előtt felrántottam egy karektert 80-94 re (kocsma lvl2, dupla follower) A nagyon is létező határidő izgalmassá tette a dolgot. Később meg jól látni,ahogy szépen beindul a tier3 garrison gépezete.
Persze mérgelődve ki is lehet nyomni az egészet ilyesmi helyett,ha épp nincs raid.Láthatóan sehol senki sem tud elég gyorsan tartalmat gyártani a már kiadott játékához,főleg ha MMO-ról van szó,ez nem is fog változni míg nem lesz működőképes A.I. vagy nem változatnak a szerzői jogokon és díjazásokon, hogy lelkes külsősök gyárthassanak pl zónákat/küldetéseket/raideket amik megfelelő minőség esetén bekerülhessen a játékba.
Lehet tippelni melyik történik majd meg előszörEA: It's in the crate!
-
k.kristof
őstag
válasz frostitualt #62222 üzenetére
A nagy banhullám óta sokan mondják, hogy mintha eltűntek volna az oroszok RBG-ről. Amikor kaptunk is ellenfélnek egy csapatot, pár percen belül 8 kilépett, és 2 disc pap maradt bent, 4/4 toronnyal vertük őket EotS-on. Valószínűleg most tesztelik az új botjaikat, mielőtt visszatérnének
-
Fl3x
aktív tag
válasz #57919488 #62220 üzenetére
WoW után milyen a GW2? Én is agyalok rajta h nyárra megveszem a pangás miatt, jó egy kis újdonság, csak az h 3-as nincs meg benne, nem tudom a sok réd után h szoknám meg
Ma már minden játék az egyszerűségre törekszik, ebből a WoW sem maradhat ki és ennyi, sztem felesleges sírni, hogy milyen volt és hozzák vissza, mert nem fogják, sőt még jobban egyszerűsödik majd. Szerintem jó így, azok is tudnak érvényesülni akik nem 0-24ben tolják
[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
törölt tag
En teljesen jol elvagyok vele mar evek ota.
Nagyon elter a WoW-tol, mas a Talentezes, fejlodes, szakmazas, nincs kulon Tank/Heal/DD Role hanem tobbe-kevesbe minden Class-bol ki lehet hozni barmit.
Kieg bejelentes kornyeken volt 10 euro, szerintem biztos lesz meg annyiert hiszen iden jon az elso kiegeszito.
GW2 jo jatek lett, en csak azt banom, hogy a TESO lett eszmeletlen hulladek
szerk:
Ennel az MMO-nal az a jo, hogy a kezdetektol fogva az egyszerusegre mentek es nem a WoW taborabol akartak elvenni a jatekosokat mint a legtobb MMO eseteben (lehet ezert is van jol meg a WoW mellett ).
A masik meg, hogy nem szabad a PvE reszetol WoW endgame-et varni mert habar nem eros a PvE tartalom de legalabb nem hanyagoljak el a PvP-t.
OFF vege, mar igy is tul hosszu lett[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz #57919488 #62220 üzenetére
Nem azt mondom, de azért a heti egy raidért, meg amikor kedvem van pár percre belépni megéri. Ennyiért havidíjat nem fizetnék.
Micsurin: Semmire sem fogom ráfogni, hogy pet battle vagy archeology. Csak példaként említettem meg, hogy milyen abszurd lenne ha azok képezték volna a teljes contentet, mint most a garrison.
Mindenképpen pozitívum lenne, ha hoznának új instákat a játékba, ezt LK-ban és Catában is nagyon szerettem. A token/pontrendszer is kapcsolódott hozzá, de volt értelme instákba lejárni a későbbi patchek során is. Most egyedül azért járok le egy-egyre, hogy egy bis gear összejöjjön challenge módokra, de akit meg az nem érdekel, annak semmi értelme, hogy lemenjen.
Pandába hiába tettek be tízmillió daily questet, egyrészt kicsit túlzásba estek, hogy eleinte a gearszerzés egyetlen forrás volt, másrészt hiába volt sok, mégis teljesen egyformák voltak mind, és hamar ráunt az ember, mivel aki bármit is el akart érni, annak szinte kötelessége volt a napi összeset megcsinálni.
Minden hibája ellenére az alapkoncepciója viszont jó volt: kimozdítani a játékosokat a világba.
Eleinte mindenhol, majd Krasarang, meg Isle of Thunder, végül a Timeless Isle.Szerintem valahogy ezeket kellene összegyúrni, és az egész világra alkalmazni.
Lehessen választani, hogy ki mit szeretne tenni, milyen tevékenység által szerez magának geart.A daily questes dolgo nem teljesen hülye elképzelés, legyen pár, opcionálisan. Ha már küldetés, a Garrison kampány, vagy a Krasarangos daily questek közötti story questek mintájára tegyenek mintájára küldetésláncok maximális szinten is. Jó ötletek lennének a random időközönként előbukkanó worldeventek is (nem 2-3), minden zónában lenne 1-2 tucat, amik maximális szinten is relevánsak lennének, szintén random elitek, én a bossokat is átszabnám kisebb lootesélyre, de loottáblájuk mindig aktuálisabb legyen (cserébe nem válnak irrelevánssá az első 3 hét után).
No, én valahogy így képzelném el. A lényeg igazából az, hogy ne csak achievementek és hülyülés kedvéért mozogjon ki az ember a
garrisonbólvárosából.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Fl3x
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz nonsen5e #62230 üzenetére
Mert az jó pl , hogy instákban (csak a boss drop miatt írom amit említettél.) némelyik mount kb nem megszerezhető (0,75 körüli drop) az jó ugye ? Hogy 1 évig minden héten elmész aztán talán talán ki is eshet vagy nem.
szrk.: A Garrisont meg megint (említeted a napikat) nosza , építs egy stablet és lesz napid , nem is 1 amiért cserébe jönnek a mountok. Tanaant meg még nem is láttuk , ha olyan lesz tényleg mint egy feljavított Timeless Isle akkor még jól is elsülhet.
[ Szerkesztve ]
-
frostitualt
tag
válasz Micsurin #62232 üzenetére
"Mert az jó pl , hogy instákban (csak a boss drop miatt írom amit említettél.) némelyik mount kb nem megszerezhető (0,75 körüli drop) az jó ugye ? Hogy 1 évig minden héten elmész aztán talán talán ki is eshet vagy nem."
igen jó. nekem a midnight nagy álom mount volt mindig is. amióta kiesett miden karimmal azon ülök. és igen megérte évekig farmolni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz frostitualt #62233 üzenetére
Aha , akkor lehet csak én vagyok itt megzakanva..... Mert szerintem az minden csak nem egézséges mi némelyik mount drop rateje
-
k.kristof
őstag
Utáltam Timeless Isle-t. Azon három sziget egyikeként, ahol nem lehetett Pandarián repülni, utálatos volt nézni, ahogy pörög a general chat, hogy épp melyik rare mob spawnolt, de mire átverekedtek magad a mobokon, már rég meghalt. Vagy ha véletlenül átkerültél a cross-realm miatt PVP realmra, gyorsabban széttéptek, mint foxi a lábtörlőt. És persze ott is órákig kellett grindelni az exaltedért.
-
nonsen5e
addikt
Egy szót sem szóltam a fun droppokról, az ebből a szempontból teljesen irreleváns. Arról a témáról is van véleményem, de az most nem tartozik ide.
(amúgy ha csak azt mondod, hogy a drop esélye 0,75 az eléggé jónak számít )
Említettem, hogy csökkentsék a boss dropok esélyét, hogy mennyivel, azt viszont nem. Jó kérdés, én sem tudom. De mivel az általam felvázolt világban sokkal több módszer lenne a gear megszerzésére, így ez nem lenne olyan nagy probléma.
Én a contentről beszélek, bármi olyan elfoglaltságról, ami közvetlen vagy közvetett formában geart ad. A mountok és az achievementek gyűjtése nem az.
Építenék stablet, de minek? Ilyen erővel ha szimplán dailyzni támadna kedvem, elrepülhetnék Pandariába, vagy a Sunwelles szigetre bármikor. De minek tenném MA?D4: hunPH, nonsense#2596
-
Micsurin
nagyúr
Azért én szívesen látnám így Azerothot
-
Micsurin
nagyúr
válasz ígyvanferi #62238 üzenetére
nekem is ez ugrott be amikor néztem a vidit
-
nonsen5e
addikt
válasz BoneDragon #62242 üzenetére
A Foliage Visibility Range abszolút minimumra van véve, a talaj sincsen megfelelően színezve, a textúrák meg wowmodelviewerből lettek átemelve, és felhúzva a tárgyakra.
Ha ezt valaki normálisan megcsinálja akkor gyönyörű lenne.De amennyiben nem a mostani 1546315792 éves motorra próbálnák meg ráhúzni a csillió effekttel együtt, akkor közel sem lenne olyan vészes, mint hiszik az emberek.
A gépigényes dolog másik feléről nem szólok. Nem vesztek rá. Indítsa el más a flamelavinát.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz nonsen5e #62243 üzenetére
Ha arra azt mondanám nem érdekelne , én lennék itt a kisördög szerintem Pedig egy full UE4-es Frostfire Ridge-t , Tanaan Junglet , Pandáriát szívesen bebarangolnék
szóval Pista P4-el , ami szerinte még mindig közép kategória előbb utóbb úgyis kiszorul , mert ha foltozzák a motort mindig nő az igény.Meg eleve , 24 FPS-t látt csak úgyis a szem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Micsurin #62245 üzenetére
Nekem anno a Vanilla WoW ugy megzabalta a gepem, hogy a fovarosban csak kepregenyt neztem.
Szerencsere a jatek tenyleg sokat fejlodik grafikara es az Intel VGA-s reteget sem felejtik el(#62247) Gertrius:
Es maris kiestek a Mac tulajok 95%-a valamint akik Intel HD -s konfiggal jatszanak WoW-ot. Szerintem eleg sokan vannak azert[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz Micsurin #62245 üzenetére
Na, valahogy én is erre a középkategóriás P4-re, geforce fx kártyával akartam kilyukadni én is.
Mondjuk köztudott, hogy ezek a gépek ha hardverapróra kerülnek még a Battlefield 4-et is bírják ultrán.Képzelem, ahogy 10 év múlva is ugyanezt az elavult kupac ****-t fogja továbbra is foltozgatni a Blizzard. Ilyen grafikát manapság, ami a wowban van, átlag 10-ed ennyi erőforrásból ki lehetne hozni egy jó kóddal és minden utólagos gányolás nélkül, mint ahogy erre vannak is példák.
Nem folytathatják ezt a végtelenségig, mert egyre nagyobb lesz a lemaradás, meg kérdés, hogy meddig bírja ezt a motor, és mikor fogja bemondani az unalmast.[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz frostitualt #62249 üzenetére
Lehet 100-at is lát, de ebből csak 24-et fog fel.
Annál nem is szükséges több. Aki szerint igen, az vagy hülye, vagy hazudik.Na kis darabig most /troll off.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest