- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz tPedro_ #61551 üzenetére
Csak azt is bele kell számolni, hogy most le tudott menni, mert hírtelen vettek rengetegen és bőven volt kínálat. De ha lecsökken az ár, akkor vajon ki fogja megvenni pénzért a tokent, hogy relative kevés goldért eladja...
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
ldave
félisten
Technikai kérdés:
Van itt aki R9 290-nel WoW-ozik? 1080p high/ultra hogy megy vele?A Slime draws near! Command?
-
warcat
veterán
válasz Arnold2 #61550 üzenetére
Nem lehet mi alapján jósolni,ezért ettől kezdve minden csak spekuláció/találgatás továbbra is.
Én maradok a korábbi véleményemnél: az EU nem olyan egységes piac, mint USA-Kanada,rengeteg a csóró a peremvidékeken.
Az oroszok szerencsénkre kiesnek,nekik ott az eleve filléres előfizetésük(60 napos gamecard 12?€)
Ingadozni fog,de szerintem beáll 35-40 000 arany közé.
Mindenesetre mindenképp magasabb árra számítok,mint US,ezért ha itt is 30-ról indul,nem lesz akkora bukó a bevásárlás.EA: It's in the crate!
-
TommyGun
őstag
Akinek milliói vannak azoknak szerintem mind1 hogy most 320k vagy mondjuk 270k, akinek meg annyi amennyi neked az alaposabban megfontolja max 1-2őt vesz, de ez annyira egyénfüggő...ha közös lesz a token piac az nekünk csóróknak jól jöhet mert nyugatabbra bagatell és ahogy látszik veszik a teokent rendesen.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Nekem r9-280x van és fullon megy minden HDba, a spellekből meg az árnyékokból szoktam visszább venni hogy ne legyen annyira csillámpónis egy egy raid mert néha katasztrófa hogy semmit sem látni a sok effekttől...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
laceszgamer
addikt
290x, de a CF hol megy hol nem, szóval számolhatok eg kártyával, de amúgy nincs vele gond, bár nem szoktam maxra huzni, mert eg szint felett inkább zavaró ha a sok effekttől nem veszek észre valamit.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
kenwood
veterán
100-110 fps fole 290x-el sem tudtam menni.
60 fps (vsync) ultrahoz boven eleg.
oda mar a 280x /gtx 770 is.persze ne core 2 duot rakj ala
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BoneDragon
veterán
válasz laceszgamer #61552 üzenetére
Mire EU-ba is lesz, blizzard kitalalja hogy nem mehet bizonyos összeg alá.
-
nonsen5e
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
válasz warcat #61554 üzenetére
US realmekhez tartozik Óceáni is. Ami legalább annyira csóró, mint Kelet-Európa, ha nem csóróbb. Szerintem nálunk is hasonlóan fog indulni, bár nem fog ennyire leesni. Aztán idővel US meg EU-ban is felmegy 40k környékére. De persze ez csak az én spekulációm
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
lakisoft
veterán
Akinek kell Heroes of the Storm™ Beta van 4db szivesen odaadom.
- Árad -
-
frostitualt
tag
"És akkor most a spekuláció: vajon az európai playerek is hasonlóan fognak reagálni, tehát aki megteheti kapásból az elején bevásárol felnyomva az árat, vagy tanulva az amerikaiaktól kivár?"
Szerintem az eu szervereken sokkal több gold van, mint az amerikai szervereken. mivel proxy-val egyszerű csinálni orosz account-ot és ott filléres dolog, pár euro a battle chest. Ha beteszi a 3 ismert instába goldot farmolni akkor olyan 200k-t tud kivenni 1 hét alatt amíg nagy valószínűséggel bannolják. sok ember vesz sok goldot mert a fentiek miatt olcsó... pörög a piac emiatt szerintem magasabb lesz token ára.
-
lakisoft
veterán
Mikor rakják be hozzánk a tokent?
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Cathfaern
nagyúr
válasz lakisoft #61574 üzenetére
Blizzard székhelye US-ben van és mindent ott vezetnek be először De logikusan gondolkodva, az ottani időzónák szerint dolgoznak, tehát ha valami probléma van, könnyebben tudnak közbeavatkozni / reagálni.
Amúgy ha valakit érdekel, friss token ár infók (majd lesz EU is, ha elindul): [link]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
őstag
jó húzás ez a token dolog blizzardtól, csodálkozom korábban nem találták ki
azt a gametimeot ígyis úgyis kifizeti valaki, és ezáltal oylanokat is játékban tart akinek pénze nincs viszont van sok ideje farmolni
zseniálisszerk: ráadásul kinyírja a sok goldseller oldalt és csökkenti a spamet is
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
TommyGun
őstag
válasz warcat #61578 üzenetére
Komolyan érdekelne kitől veszel 6kért gamecardot, tényleg minden rosszindulat nélkül de énis szoktam nézni a haza hirdetőket de 7k alatt nem nagyon láttam még, 6ért énis vennék szívesen.
-
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
Köszi, akkor ez a g2a ez megbízható gondolom ha ennyire ismeritek, van paypalom de nagyon ritkán használom preferálom az itthoni vásárlásokat inkább.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz TommyGun #61580 üzenetére
Már leírták előttem a lényeget,de itt a link: WoW Gamecard 60 Tage
Saját honlapjukon is meg lehetne venni,csak ott mindenféle paypal feet felszámolnak.
Egy képet kapsz a kódról,ami jól láthatóan egy fizikai hordozóról készült (lekapart kártya).Most jár le a negyedik vagy ötödik kártya amit innen vettem nem volt semmi gond velük.
Magyarországon is kapható volt még 2-3 éve hasonló áron,szerintem megszüntettek valami árkedvezményt.EA: It's in the crate!
-
Mister_X
nagyúr
Subscription plan automatikus vagy nekem kell beállítanom? Eddig a BattleChest 30 napja ketyegett le, lejárt, holnap viszont gamecardot vennék. A kérdésem az, hogy beállít-e magának alapjáraton a 30 naponként levonós megoldást?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Arnold2
őstag
válasz Mister_X #61588 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor regisztrációkor meg kell adni egy bankkártyát. Ekkor automatikusan 30 napos újrafizetésre állítja be magát (de van 3 és 6 hónapos opció is).
Neked két lehetőséged van: 1. Lejárat előtt mindig hozzá adsz game cardot. vagy 2. Nyomsz egy cancel subscription-t (nem vesződik el ilyenkor semennyi kifizetett idő) és onnantól csak akkor lesz feltöltve az acc ha te adsz hozzá game cardot.Az első opció azoknak jó akik szeretik vegyesen fizetni az accot. Picit kényelmesebb mert ha épp elfelejtesz GC-t venni, akkor megoldja bankkártyáról.
A második opció azoknak való akik egyáltalán nem szeretnék bankkártyájukkal fizetni. De ekkor mindig neked kell figyelned, hogy időben befizesd, mert percre pontosan ahogy lejár a játékidő a játék kivág (már nincs az a luxus, hogy megvárja azt amíg kilépsz ) -
Mister_X
nagyúr
válasz Arnold2 #61589 üzenetére
Az a baj, hogy én nem emlékszem, hogy valaha is engedélyeztem volna akár a havi megújítást is. Digitálisan megvettem anno a BattleChestet mikor még Starter volt, hajnali 1 környékén, reggel 9-re már elérhető volt minden. Bankkártya már volt korábbról az acchoz rendelve.
Cancel subscriptiont meg nem láttam, de azt se, hogy lenne-e aktív.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Arnold2
őstag
válasz Mister_X #61590 üzenetére
Az accountod mindaddig aktív amíg van rajta előfizetett idő. Legyen az 1 perc vagy egy év.
A cancel subsciptionnal gyakorlatilag azt mondod le, hogy megadott időközönként Blizzard megterhelje a bankkártyád.
De ami biztos, hogy amint legelőször beregisztrálsz ő beállít egy havi subscriptiont havonta alaphelyzetben.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Arnold2 #61591 üzenetére
Nekem nem úgy tűnik. Nem lehet, hogy azért maradt ki, mert nem kódot aktiváltam, hanem startert upgrade-eltem digitálisan? Azaz ingame rátenyereltem az 50% kedvezményes ajánlatra, megerősítettem a tranzakciót és violá?
-
cl.aci
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
WoW Draenor megvéve , dobozosan , a fránya pofáját , MM a doboz közepére tette az árat , ötlet , hogy szedjem le ? (sérülés mentesen)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lajtorja
aktív tag
válasz Mister_X #61597 üzenetére
Gondolom a külső papírtokra nyomták rá.
Egy picit felmelegíted hajszárítóval a matricát és lehúzod simán kézzel. Ha mégis maradna ragasztó a dobozon, akkor meg nagyon kevés seb- vagy öngyújtóbenzines vattával le tudod törölni. (haladók esetleg próbálkozhatnak izopropillal)
--- ---
-
Micsurin
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest