Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz ígyvanferi #33764 üzenetére

    Megvan minden spell, kb ezeket használom én is, de gyakorlatilag csak bosson. Trashmobra teljesen fölösleges dot-ot feltenni, mire másodikat tickelné, úgyis ledarálják a többiek... Akkor ez ilyen, csak azért furcsa, mert előtte szinteztem már moonkint és mage-et is, ott azért más a helyzet. :)

    Palával véleményem szerint élmény a tankolás, természetesen itt is a dps az, aki megkeserítheti az életed. Ne akarj durva dps-t, mert annyira elégedett lesz magával, hogy mekkora dps-t tol, hogy ő fog pullolni is, azonnal aoe-val kezd, akkor is, ha neked minden aoe aggrod cd-n van, és különben is azt a mobot fogja ütni, amelyik ranged, és messzebb áll a többitől. A tankolás egyébként egyszerű, consecration le az elején, utána időnként ami van területi aggro, azt elnyomni, aki lemegy, annak hammer, vagy csapj oda a pajzzsal.

    Aggro figyelésre mindenképpen kell valami addon, omen mutat mindent, de nem túl látványos, én hosszú ideig gridet használtam, ez raid-frame szerűen rakja ki a partit, minden partitagra vonatkozóan mutatja az aggrot, és az esetleges bejövő healt. Aztán amikor healelni kezdtem, akkor átálltam vuhdo-ra, ez annyiban jobb, hogy egérkattintással is healelhetsz benne, és van még egy rakás másik panele különböző célokra.

    birno: ha leírod, hogy milyen szintű vagy, onnét egyértelmű...

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák