- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz H.O.D. #34829 üzenetére
1-300 skill között a vanilla zónákban kapsz ásatási területeket (kontinensenként egyszerre 4-et, mindegyiken 3-3 leletet áshatsz ki, ha eggyel kész vagy, automatikusan kapsz újat), 300-375 között Outlanden, 375-450 között Northrenden és 450-525 között a Cataclysm zónáiban. Nekem lvl80-on rested állapotban 11k xp volt minden töredék kiásása, vagyis 1370 Survey után meg lehet a lvl85 is Az tény, hogy amíg nem tudsz repülni lvl60on, addig macerás az ásatások után rohangálni; de ha pont belebotlasz egy digsite-ba questelés közben, akkor gyors és ingyen xp. Persze emellett takarítani is kell a leletek közelében általában... A digsite-ok gyors követésére érdemes feltenni az Archy nevű addont a WoWInterface-ről.
LucifeI2: ez egy fun szakma azoknak, akiket érdekel Azeroth történelme és szívesen olvasnának róla. Egyáltalán nem kötelező, sőt, tulajdonképpen ha nem érdekel a lore, akkor nem is érdemes megtanulni.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LucifeI2
őstag
válasz Wolverine #34852 üzenetére
Igen ezt említette Blizzard, csak az a gond, hogy Zin'rokh jelenleg az egyik legjobb fegyver a játékban, hogy ha a HC raid fegyvereket nem számolom bele. Szóval a legtöbb melee class aki 2H-t használ az Archaeology-t tolja, főleg a PvP-sek. Én is ezért tolom, úgy hogy ez a kijelentés, hogy nem érdemes felvenni ez nem állja meg a helyét.
A lore amúgy engem érdekel, de ez a szakma szerintem félkész. Én sokkal többet vártam tőle. Az elején még szórakoztató volt, de 200 fel már halál unalmas.
-
H.O.D.
senior tag
válasz LucifeI2 #34855 üzenetére
Úgy érzem, ez a profession is akkor a legjobb, ha új karaktert indít az ember.
Bármelyik szakmát szar úgy felhúzni, ha csak azt csinálod és teszem azt, nem az AH és a trainer között rohangálsz (emlékszem a Cookingra pl).
Azokat biztosan megfogja, akik most kezdik a WoW-ot és az első karaktert tolják. Az elsőnél én is szinteztem minden szakmát a területekkel együtt, ezért tartott rohadt sokáig.Where do you want to go today?
-
Azazello-
senior tag
vlaki meg tudna mondani melyik portokat kell megnyitnom wow-nak? koszi
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Arnold2
őstag
10 napos trial Cataclysm.
Ha van WotLK-ed, és ki akarod próbálni az új kiegészítőt akkor hajrá. Nem szükséges aktív előfizú a hír szerint. -
F-ECT$
titán
Uldumban van postláda?
TH-ban hordásként egyelőre 4-5q-t csináltam meg, de még nem találtam inn-t. A kezdőtáborban lesz ilyen néhány q múlva, vagy máshol?
Dive ever, work never.
-
H.O.D.
senior tag
Vashj'ir-t lehet skippelni valahogy? Rohadtul idegesít az a terület, ráadásul questelni sem lehet normálisan, a fuldokló katonás questet 2 és fél óra alatt nem tudtam megcsinálni, összesen 3 nyomit találtam ennyi idő alatt. Gondolom, ez máshol is így van, de engem kiborított
Where do you want to go today?
-
Arnold2
őstag
válasz F-ECT$ #34867 üzenetére
Igen, de a kötelező matsok 29k gold!!!!!! Ezek nem normálisak. Fele goldom csak úgy huss, plusz a többi mats sem fillér.
Szóval rá vannak állítva a guild társak a receptre, de majd csak jó pár hónap múlva fogok bele a készítésbe, miután benyújtottam és elfogadtam a jövő évi költségvetést...Vasijr nem olyan rossz. Ha már megszokod akkor igen érdekes zóna. Bár az is igaz, hogy lassan herotom lett a nagáktól , de voltak érdekes questek a vége fele
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Arnold2 #34869 üzenetére
Vajon a vendor cuccok árából lejön (2x10%) ha goblin vagy + megvan a megfelelő guild perk?
Arra is kíváncsi vagyok, hogyha esik a recept, akkor azt mennyiért lehet eladni (10k, 50k, 100k?), vagy érdemesebb megtartani, és mats + 1-10k-ért adni a mountot?
Dive ever, work never.
-
H.O.D.
senior tag
válasz F-ECT$ #34872 üzenetére
Na, azt hiszem, meg is találtam: Hero's Call: Mount Hyjal
-
Arnold2
őstag
válasz F-ECT$ #34871 üzenetére
A két NPC, aki árulja, nem tartozik frakcióhoz így nem jön le sajnos semennyi ebből a horribilis összegből. Ha jól tudom egyedül csak a guildes achievment redukálja valamivel az árakat.
Eladni a receptet? Meg lehet próbálni, bár ugye csak alkimista tud vele mit kezdeni
Én első körben biztos magamnak fogok gyártani egyet (majd ha elfogadták a jövő évi költségvetést). Utána meg még 29 k goldot összeszedni nem hiszem hogy lesz kedvem erre. -
slayer006
addikt
az valami bug, hogy a prismatic foglalatba rakott kövek eltűnnek foglalattal együtt egy kilépés/beloggolás után
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
gabranek
senior tag
amúgy valakinek sikerült megszereznie a deathwing általi elhalálozós achiet?
田中れいな
-
Arnold2
őstag
válasz gabranek #34880 üzenetére
Guild társ épp Wetland-en kóborolt mikor DW jött, látott, achievmentet osztott!
Totál random közlekedik, szóval úgymond farmolni nem nagyon lehet. Régi területeken kell tartózkodni.
Ami jó tippként mondható (és ha én is jól tudom) akkor starter zónákban és azokban a zónákban ahol a nagyvárosok vannak nem fog repülni.
S nem nagyon hallottam hogy a most bevezetett új zónákban is feltűnt volna a sárkány ilyen céllal, bár ez nem jelent semmi. -
Ribi
nagyúr
válasz kovsol #34882 üzenetére
Ez olyan mintha most vennél 386-os gépet. Fizetnek, hogy elvidd. Régen amikor kijött, meg vagyonokba került.
Indullásnál mindenki questelt mint állat. Pedig most, 1 hét elteltével már szinte senki sincs a kezdő területeken. Mégis mindenki azonnal ment és szenvedett a mob hiány miatt.
De mindennel így van. Amíg hiány van belőle addig drága. Akinek meg bőven van pénze, miért ne vegye meg?
Felhúztam a tailort és legyártottam gatya enchantot. 2200g-ért elvitték. Én voltam kb az első aki berakta. Pedig az egyel kisebb sem ad sokkal kevesebbet. Mindent annyiért lehet eladni amennyiért megveszik. -
Lirion
addikt
válasz gabranek #34880 üzenetére
Én kétszer is megszereztem. Másodjára mondjuk épp griffen utaztam, szal nem haltam meg, viszont amíg a területen átrepültem, folyamatosan írta ki nekem a combat logba, hogy a deathwing's flame instantly kills [karakternév]. Poén volt. Mindenesetre megtudtam, hogy ez a cucc egy debuff, mivel miután ˝megölt˝ a griffen, mindig frissült.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Hol vásárolhatok a legolcsóbban GC-ot?
-
Darth_Revan
veterán
Csak nekem halt le minden WoW-al kapcsolatos dolog? Még a launcher se jön be
-
adamkaa777
senior tag
-
Expendable
aktív tag
válasz Darth_Revan #34890 üzenetére
Nem csak neked.
-
parandroid
félisten
válasz Expendable #34892 üzenetére
Ahogy nézzük guildtársakkal, ismét a t-sek kaptak szolgáltatói ajándékszünetet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
A feral druid kissé kinyírhatatlan lett pvp-ben, vagy csak rugoval kell új taktika, vagy rugo lett gyenge
[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
válasz -conrad- #34879 üzenetére
Alacsonyabb item lvl volt az tuti, mert a prot pala 78ról lépett 79re.
Az egyik Eternal Belt Bucle volt, a másik kesztyűben amibe a blacksmithek tudnak maguknak beleilleszteni.
Az item lvl bőven 200 alatt volt."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
H.O.D.
senior tag
Tetszenek ezek az automata questek, amik ilyen bazi ikonnal jelennek meg. Nincs quest giver és nem kell visszamászkálni sem.
Más: mit gondoltok, herbalism, vagy mining legyen felhúzva elsőnek?
-
Vigneau
félisten
Használ valaki Comodo-t tűzfalként? Mit kell beállítanom, hogy ne blokkolódjon a játék? A Windows tűzfala már tiltva vagyon. A Launcher simán átlép, de a bejelentkezésemet követően nem történik semmi - csak nézegetem a Piros Sárkány karmait - akár pedikűrözhetném is. Régebben nem volt ilyen gondom, de új Konfig/OS = új kihívások a jelek szerint...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest