- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
-
krokk
senior tag
válasz Wolverine #3199 üzenetére
megvan a hiba
jó hozzá nemhiszem hogy bármit is módosítottak a kódban csak emiatt
a szerver címét kellett uk.ról eura megváltoztatni és már megy is szóval mostantól fennleszek énis majd írom hogy hol merre mivelthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-Jackson-
őstag
válasz Wolverine #3199 üzenetére
ez a térkép jónak tűnik, én SCT-t, meg autobuff-ot (auto-battleshout ha nincs fent és van annyi rage, shamminál auto-wf/rockbitter meg auto-shield) használok csak.
a másik amire Petie is gondolt, hogy lent középen kiírja burst meg average DPS-t. azt lehet külön?الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
Wolverine
félisten
válasz -Jackson- #3203 üzenetére
Az a Combatgraph, Curse-ről van... [link]
És íme a MetaMap: [link] (van egy bugja a Gathererrel, de ha kikapcsolod a Gathererben a minimapon való kijelzést, akkor minden perfekt - ezt a bugot a következő kiadásban javítják majd.)
Utóbbihoz javaslom a NotesUNeedet is, ez automatikusan note-ot csinál a térképeden a questgiverekenél [link] Nem kell részleteznem a hasznosságát, igaz?"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
BatemanX
tag
Nos, ameddig F-ECT$-nél ott a ToEP és a ZHC, nincs olyan rugónk, akin ne lenne minimum 4 NS darab (máguson max 3 arcannist van), úgy hogy egyik rugó kezében ott fityeg a Guttgore ripper és a Core hound tooth is és a mágusok mind 31 frost/20 arcane builddel nyomulnak, addig mondd, hogy lehetnének előrébb a DMG listán?
[Szerkesztve]
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
ciao
senior tag
A Donation of Runecloth mennyi reput ad lvl55ön?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
faber24
őstag
Vélhetően rosszul fog festeni. Én is most számoltam fel a palás dolgaimat...a karakterem ugyan megmarad teljes fegyverzetben, cuccokal, de a pénzét átadtam egy haveromnak, aki Ragnaroson nekem utalta át a zsét...úgyhogy egy jó időre búcsút intek az alliance-nak és hordás sámán-rugó-hunter-harcos leszek
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
BatemanX
tag
Ha lenne olyan spellem, ami képes 3800-at critelni, mint Dro SB-ja, akkor nem jelentene problémát...
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
faber24
őstag
PVP-rank dolgok árait hol tudom megnézni?
-
faber24
őstag
válasz faber24 #3212 üzenetére
Felejtős, kis kutatás után megleltem....
Már csak azt nem értem, hogy ez hogy van:
[link]
Ezek ugye Liutenant General-t igényelnek meg riding skillt, és azt irja: lvl 40...most elméletileg elképzelhető, hogy vki (persze csak elméletben) mondjuk lvl41-en Liutenant General lesz, és ''very fast'' pvp-mounton (vagy is +100% sebességűn) lovagoljon?Persze csak elméletben...[Szerkesztve]
-
Lacza
senior tag
Nekem nem tud senki megoldást mondani
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
cocki
tag
Hát nekem is lett WOWom öcsém máer nme bírt magával igy megvette.csak izlelgetem mert még soha nem játszottam csak most kezdtem, de tetszik. Egy dolog melyik szerverekre érdemes felmenni?
Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak
-
bélanéni
őstag
-
TommyGun
őstag
Szasztok
Új Warlock Fangorn erdeiben
Szal új gémer vok...tegnap kezem..naggyon cool a cuccos...haverok rádumáltak de nem bántam meg....Kis segítséget egy tapasztalt Warlock tudna nekem perezentálni ?
Mire kéne gyűrnom a karakterrel etc etc....warlock tud healezni másokat vagy legalább magát ? Érdemes valami kézi fegyverre is rágyúrni ? Milyen tulajdonságokat fejlesszek ? Mégcsak 7-es vagyok
Mellesleg netes fizetéssel van valakinek tapasztalata ? Úgyértem vida elektronom van és nem volt még visszaélés netes fizetéssel ? Gondolom mint a teszibe megkérdi majd a useres weblap a kártyámnak a kódját amit beütögetni elég gázos egy weblapon nem ? Simán utalni nem lehet nekik ?[Szerkesztve]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
KoRner™
tag
Sziasztok, valakitől szeretnék kérni egy WoWmapwiever, vagy mittoménmilyen nevű MODhoz letöltési linket. A Mod arról szól, hogy kapunk elvileg valami repülő kamerát, és mindenfelé elkukkolhatunk a WoWban... szóval ehhez kéne egy link, ha valaki tudna.
-
F-ECT$
titán
válasz faber24 #3208 üzenetére
Dro egy wlock, 7% spell critje van összesen (gyk 100-ból 7 shadowboltja crit ), nincs meg neki se a toep (talisman of ephemeral power) se a zhc (zandalarian hero charm) nevű trinket (ezek spell dmg növelő trinketek), mégis verte a mágusok dmg-ben.
Érthető voltam?Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz TommyGun #3223 üzenetére
-wlock nem tud ''healezni'' spellel, de healthstonnal igen
-fegyverek: staff, wand, sword, dagger, de nem ezekkel fogja a sebzést osztani
-''Milyen tulajdonságokat fejlesszek ?'' - öööö izé. Mindet
-ha lvl20 leszel, akkor térjünk vissza a kérdésekre, mert akkor majd már te is tudsz jobban kérdezniDive ever, work never.
-
bélanéni
őstag
nagyszerű
bélám: ezt már leírtam neked egyszer, nem figyelsz a ''Forge'' (kohó) közelében kell lenned ahhoz hogy az ércből rudakat készíts. Nem kell hozzá semmi, csak a közelében legyél! Továbbá ahhoz hogy kovácsolj (blacksmithing) anvil (üllő) közelében kell lenned, de azt írja a Manual, hogy nem minden cucchoz kell Anvil, csak a legtöbbhöz! sok sikert[Szerkesztve]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
-
Viktor77
titán
Mivel pár napig nincs netem (most is melóhelyről írok), így a névbeírás szünetel, bizonytalan ideig.
(Szerencsére esti MC-re tudtam havertól egy kis sávszélt kölcsönözni. 8remélem). )Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
válasz TommyGun #3223 üzenetére
Előre szólok: a Mo-n forgalmazott Visa Electron kártyák közül csak az Inter-Európa Banké alkalmas netes fizetésre... Az alkalmas kártyák listája: [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Apophis
őstag
válasz BatemanX #3211 üzenetére
Instant Pyroblast damage 1k + 400 damage cucc +175 ToEP + 275 ZHC = sebzés 1800, crittel 3800, AP-vel sokkal több, plusz a 300 DoT. Fireballal is kihozható. Vagy crit gear és overall 35% fire crit, szintén hatásos. Persze nem MC-ben
[Szerkesztve]
All was naught but to serve the void...
-
BatemanX
tag
válasz Apophis #3244 üzenetére
''Persze nem MC-ben''
Hát ez az. Maross kollégának az volt a problémája, hogy MC-ben lockok/hunterek/rugók túlsebzik a mágusokat.''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest