- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
anulu
félisten
népek, a Beren's Peril bejárata jól el van dugva... az ok, h kismillió út vezet felfelé, de hogy pont az a jó, ami előtt egy marha nagy fa eltakarja az utat... jóideig kerestem... viszont mikor elkezdtem gyepálni az ellent, a barlangban találtam silver ore-t! ezért már megérte bejönni
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
Márpedig a háttérsztoriból és az ott levő screenshotokból nekem az jött le, hogy minden fajból egy player kell a kapu kinyitásához - és ha egy realmen kinyílt, akkor már nyitva is marad, ergo csak egyszer kell...
1.9 - Caydiem leszögezte, hogy a héten nem lesz új patch. (linket nem tudok, a Raganros realm fórumán olvastam én is)
NPC keresés: Allakhazam/Thottbot, vagy guildchat ajánlott ilyen kérdés feltevésére; általános csatikon nem javasolt cseppet sem. (a hun csati talán még kivétel...) (javaslat: MetaMap + NotesUNeed alkalmazása esetén az utóbbi megjelöli a térképen a questadókat... )"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
faber24
őstag
Neem, nállunk ez igy szokott zajlani:
-Nem találom XYZ-t, hol van?
- www.thottbot.com
- hagyd már, segits neki....www.allakhazam.com
-....
De mondok egy jobbat: ha nagyon meg akar vki találni vmi NPC-t, és lusta kimenni a netre megnézni, akkor nézze meg, a legtöbb kvesztlog eírja, hogy melyik környéken van, aztán ott, azon a környéken figyelje, hogy hol lát sárga pöttyőt, ill. alternatívaként írjon egy makrót ''/target XYZ''- szöveggel, és nyomogassa folyamatosan...i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
válasz Wolverine #3557 üzenetére
Van egy olyan addon is, hogy [link] például...ez, ha beírod, hogy /seek XYZ, akkor addig, amíg meg nem találja vagy amig /seek stop-al ki nem kapcsolod, folyamatosan keresi az XYZ bevű NPC-t. Én néha használtam, pl. mikor Rexxar-t kutattam, vagy mikor The Rake-t a hunteremel. Mondjuk egy baj van az addonak, ha harc közben megy a keresés, az nem túl szerencsés...de amúgy pl. városban használható...
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
-
BatemanX
tag
Ne kapkodj azért még azzal. US fórumokon finoman utalgatnak rá, hogy idén már nem lesz 1.9. Egyébként én sem hinném, hogy két ünnep között összetörik majd magukat, hogy elkészüljenek vele.
''Budapest, hajnali fél három, gyenge szél, 14 fok. A hajam tökéletes, de azon a rohadt tesztszerveren még mindig 1000-es várakozási sor van...'' -F-ECT$ a WoW tesztszerverről.
-
faber24
őstag
Kérdés: egyik guildtársam a napokban említette, hogy van egy internetes oldal (csak sajnos a címére nem emlékezett a sügér ), ahol az Azerothban itt-ott (pl. SM, Strat, Schol, stb) helyeken fellelhető könyvek ki vannak gyűjtve, megnézhető a tartalmuk (ugye egy instance közepén nem nagyon van idő olvasgatni)...erről az oldalról vki tud esetleg vmit?
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
karaktert csináltam már, jelenleg lvl5 warrior (human), de még nagyon csíra szegény. undead-emmel questelgettem most, végre bejutottam Ashanvale-be (), és marha büszke vagyok magamra. menet közben 2db lvl50+ player night elf jött szembe. nem volt egyszerű kidumálnbi magam /greet-eltem ezerrel
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
brownus
veterán
Kalandozó Társaim!
A haverom most hozta át, és kipróbálom a játékot aztán ha vége a vizsgaidőszaknak, jövök vissza! eddigiek alapján nagyon tetszik! -
anulu
félisten
hír a hcgamer.hu-ról
World Of Warcraft - túl az 5 millió előfizetőn
2005 július vége: 3,5 millió harcos
2005 augusztus vége: 4 millió hithű rajongó
2005 december közepe: túl az 5 millió előfizetőn
Ilyenkor forognak a pénzéhes film producerek a karosszékben és verik asztalt! Miért nem nekem jutott eszembe! Az MMORPG, melynek bevétele tényleg meghaladja a legnagyobb, legsikeresebb filmekét is! Számoljunk csak: ha folyamatosan játszik az összes játékos, kifizeti a havi $12-$15 dolláros díjat (kb 3000ft). Ez 60-75 millió dollár ami minimum 12-13 milliárd magyar forint havonta! Anyu segíts - nincs egy takarítói állás a Hóvihar Szórakoztató Kft-nél? Minden megoldás érdekel! (beöltözök akár nőstény Taurennek is)"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
brownus
veterán
válasz brownus #3570 üzenetére
Kb. félórát játszottam, de ez a játék fantasztikus!! februárban fizetek elő én is
A játék elején a videó nézése közben felállt a szőr a kezemen
húúú, kész vagyok. igazi szerepjáték és a grafika, a játék hangulata is jó, mi lesz itt később?
Isten áldja meg a játék készítők kezeit, na meg az agyaikat! -
anulu
félisten
válasz brownus #3572 üzenetére
ha az intro után nem tudtad maga hova pakolni, akkor nézd meg a Burning Crusade trailerjét! az alap intro szerintem sírva kérhet elnézést!
várunk Azeroth-on!
/yell For The Horde!
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
brownus
veterán
vmi bloodscapre vagy hova mentem
Csináltam egy elf-warriort, de ugye ez csak 10 napos (a guest pass key-el) , ha februárban megveszem és előfizetek, vihetem tovább ezt a karaktert?
meg gondolom megmarad a mostani account-om is, nem?
Ez a Burning Crusade plusz világot/földrészt ad hozzá?
már szedem is le
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
sajna nem tudom. múlt héten meg ezen a héten kissé sok volt a meló, hétközben semmi erőm nincs nekivágni a küldiknek. talán hétvégén leszek, de mivel karácsony lesz, hát még ez se biztos. bocs, de most ilyen szivatós időszak van.
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Van valami, amit érdemes elolvasni, mielőtt belekezdek a ''játékba''?
Melyik szerveren nyomulnak a PH-sok?less qq more pewpew!
-
anulu
félisten
válasz Polacheck #3582 üzenetére
elolvasni? hmmm... szerintem nincs. az irányítás piszok egyszerű. elsőre warrior-t javaslok, ott nem kell a mágikus cuccokkal foglalkoznod
#1 annyi elírás van benne, hogy nem a Bloodscalp-on, hanem a Ragnaroson van a karakterem"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
na, voltam Dungeon-ozni. Wailing Caverns. 5-en voltunk. 2 warr, 1 priest, 1 warlock meg egy shaman. brutááális volt! megcsináltunk 3dungeonos küldit. a 4. már sok volt. volt egy vmi lvl21 beast 4500HP-val... 3x nekimentünk (majd vissza), de nem ment, utána abbahagytuk.
ezzel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:
1. hogy lehet a heartstone-nak megmondani, hogy hova teleportáljon ''haza''
2. a Deviate Hides küldit hol lehet leadni? party társtól kaptam (körbeadtuk a küldiket, hamár ott vagyunk, akkor legyen meg... visszamegyek WC-be, a bejáraton, ott van a sárga pont, de akinek le kéne paszsolni, nincs sehol...
ja, és guild tag lettem! ''Legends of the Horde'' guild közben srác kérdezte, hogy nem akarok-e beszállni, mert látja, hogy rendesen oda tudok csapni azt mondtam, hogy majd érjünk ki és meglátjuk, de ő ezt igennek vette
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Wolverine
félisten
válasz Polacheck #3582 üzenetére
Jelen pillanatban a következők az ajánlott szerverek:
PvP: Ragnaros, Zenedar (esetleg Twisting Nether, Trollbane, Sylvanas, Bloodfeather...)
PvE: Arathor
RPPvP: The Venture Co.
RP: Argent Dawn
brownus: a guest passos karaktered továbbviheted, de a Bloodscalp nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt... Eredetileg odament a legtöbb magyar, de a BS telítetté vált, így a legjobbak már elköltöztek onnan - ugyanakkor a BS még mindig fullos, és a fene tudja, meddig marad játszható..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
anulu
félisten
válasz Viktor77 #3587 üzenetére
köszi a helpet
pls #1-ben a karakterem pakold át Ragnarosra mert ott található"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
-
anulu
félisten
én is tegnap voltam először... lazán és gond nélkül el lehet tévedni bennük. fertelmesen nagyok... és tele vannak ellenséggel... sok, magasszintű kell. meg puska!
-
SuX
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám: Amikor újraindítom a gépem és elindítom a wow-ot tökéletesen fut minden (25-80FPS), de egyszercsak úgy 5-10 perc múlva gondol egyet és az FPS lecsökken 2-15 közé, és ezt minden alkalommal eljátsza amikor újraindulok
Már végigolvastam a Technical Supportot de semmi sem segített. (driver csere, WTF WDB mappa tartalmának törlése, reinstall stb.)
A ram om és a videókártyám ráadásul teljesen új!! Segítsetek pls.
Jelenlegi konfigom: Foxconn 661M03-G
P4 3 GHz
Kingston 2*512
ASUS 9550GE/TD 256 -
ciao
senior tag
akkor nem a wow-al van a baj, redszerszintű a problema csak a wow érzékenyebb rá az alkatrészenként való cserélgetés marad csak haver/testvér gépből, a jelenségből a táppal kezdeném, winyó nem szokott kattogni? vagy winfos újratelepítés
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest