- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
faber24
őstag
válasz bélanéni #2498 üzenetére
Öszintén megmondva nem tudom, ugyanis én még használtan vettem a játékot anno, és már be volt regsztrálva, ill. GC-vel fizetve és nyár elejéig én is GC-vel fizettem, utánna tértem át bankkártyára.
Lényeg a lényeg: én nem estem át a regisztráció nyűgjeini7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
uhh, ahhoz még kicsi vagyok. de már level 9, úgy, hogy tegnap délután telepítettem a játékot, és csináltam accot
warrior. igazándiból nekem olyan kéne, aki kardforgatást tanít, de amilyen trainereket eddig találtam, ott minimális volt, amit tanulhattam. lehet, h azért mert ilyen alacsonyszintű vagyok?
köszi, akkor máshogy nem lehet, mint ez. ezt eddig is tudtam
ez jó. legalább tudom, hogy adott területen mire számíthatok"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz bélanéni #2496 üzenetére
nekem gond nélkül vonják róla az USD-t is, szerintem az euróval sem lesz bajom. CIB Internetkártyám van, és pl ezzel vettem meg Steamen a CS:S-t.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
faber24
őstag
A kardokat Undercityben lehet mgtanulni, ill. a crossbow-ot is.
Orgrimarban a tőröket és axe-okat, vamint a nyilat Orgrimarban lehet tanulni, meg a fist weapont is.
A maradékot Tunderbuffban.
Lvl 20-on (ha harcos vagy legalábbis, mert rugónak hamarabb., 10en) pedig megtanulhatod a dual wieldet (ezt már a class-trainernél, nem a weaponmasternél) is, vagyis 2 1h weapont tudsz használni.
Ja, a class-skilljeidet pedig 2 szintenként kapod, mindig 2-3 új skillt, vagy a régiek újabb verzióit. Ezért páratlan szinteken felesleges is a class-trainert zaklatnii7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
veterán
válasz bélanéni #2498 üzenetére
milyen kártyád van? kinél?milyen számlacsomag? mert a Junior kártya is visa electron, elfogadja regnél de fizetni már nem lehet.
én most CIBnél vagyok Start csomagban, amiben van egy külön számlarész ahonnan vonják le az internetes tranzakciokat és mindig annyit küldök oda amennyit le kell vonniuk.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
őő minden nagy városban menj el weapon trénerhez. allys példát tudok csak.
SW-ban lehet egyedül kardforgatást tanulni, IF-ben meg axe-ot. szoval mindenhova nézz el
szerk: ja már látom faber elmondta
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2505 üzenetére
köszi!
igazándiból fegyverből nagyjából megvagyok, bár azt, amit anno kaptam, jó lenne használni, de 5e-ért sikerült egy kellemes karot összeszedni egy árusnál
engem a kard érdekel
class skillekből még tudtommal semmim nincs, csak a weapon dolgokat fejlesztgettem asszem... bár egy kicsit össze vagyok keveredve még. nagyon új ez nekem."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
válasz Viktor77 #2479 üzenetére
Mi ZG-ben a denevéres, a kígyós és a pókos után vertük csak le a raptorost. Azóta megvan a párducos, de a tigrisessel az elmúlt 2-3 hétben nem foglalkoztunk, mert Onyra mentünk, aminek meg is lett az eredménye
A raptoros alapvetően nem nehéz, jól kell tankolni, és esc-et nyomni, ha valakit figyel. A kígyós még elég könnyű, de a többi már nagy odafigyelést igényel. A denevéresnél és a pókosnál néha még szerencse is kell (előbbinél hogy hova dobják a molotov koktélokat, utóbbinál, hogy hányszor resist a tauntra). A párducos csak a kitereken múlik, amúgy iszonyat kevés hp-ja van, a tigrisest meg az eddigi pár próbánál manával nem bírtuk.
Hakkar állítólag tényleg nem nehéz, remélem, hogy 2-3 héten belül meglesz Ő is, és utána jöhet Ragna (Aztán meg bwl, aztán meg a 2 silithus-i insta, és utána meg már jön a kiegészítő, szóval van program a következő 1 évre )Dive ever, work never.
-
-
faber24
őstag
Nem olyan bonyolult...ami alap, hogy minden páros szinten keresd fel a class-trainered, mert fog adni új skilleket, néha (wariornál azt hiszem minden 10. szinten) ad vagy a trainer vagy melette vki 1-2 küldit, amivel új fegyverekre, vagy skillekre tehetsz szert, na és persze lvl10-től talentjeid is lesznek, ezt illetően a wow.hu-oldalon van infó vagy a hivatalos oldalon
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
Lacza
senior tag
válasz bélanéni #2512 üzenetére
Tehát tisztelt kalandozók.
Nagy izzadások árán sikerült a nagy mű.Felugrott a gépre és sikerült beindítani.
Ha valaki egy nagy darab állattal találkozik akit BRATHAN-nak hívnak az rohanjon az ellenkező irányba
Jelzem máris level1-es vagyok
bélanéni:este randizunk
Mikor és hol?Nehogy azt mondd hogy a kocsma mellett 11-korBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
-
LucifeI2
őstag
Merre van First aid 150+? Meg kellene még Herbalism 225+ is.
Jah meg tegnap történt hogy Ashenvale fölött van egy NE város a tenger mellet, azt támadtuk egy haverommal én lvl 27 Shadow Priest ő 25-ös Rogue. Jöttek is szépen a 20-31-es emberkék de amilyen hülyék egyessével... bár a 31-es rugóval volt ám bajunk de legyaptuk. Erre azok a hülye makik hívnak egy 54-es rugót a helyett hogy együtt támadtak volna........ Pedig addigra mi is hívtunk még 2 embert hogy jobb legyen az ostrom De ugye 54-es ellen nem sokat érnünk.... 1 ütés... Erre mi vettük az adást hogy csak a nagyokkal tudnak rajítani és el akartunk mennei DE A SZÁNALMAS SZARLÁMA 31-ES ÉS AZ 54 ES RUGÓ CAMPLTE A HULLÁNKAT. Akkor még nem tudtuk hogy 54-es, csak azt hogy lvl ??. Erre hívtunk egy 46-os tagot... nah őt is legyapta. Akkor már 6 hulláta campelt. De ekkor jött a 60 rugó és a 60 as Warrior haver és megölte a szemetet.... jah és mi nem campeltük őket... Ezután megyek q-zni Ahenvalbe erre jön egy kis 21-es meg egy 24-es erre amikor 20% manám és 20% életem volt megtámadtak... Aztán láttam hogy persze két ilyen kis szar minek menne egyedül, volt mellettük egy lvl ??. Megtámadták azt a postot is ott ÉK-re. 4 halálig campleték a hullám persze.... meg egy másik csávónak. Aztán a másik csávónak ez volt az altja, felbaszta magát és bejött a 60-asával azt leölte őket. Jah és ott találkoztam Jacksonnal Ma felmegyek 28-ra és megyek ally-t vadászni. 25 alatt nem támadom meg őket ha ők sem támadnak meg. Mondjuk egy 30-as rugó sem akadály Máskor is megbökött egy 27-es gnóm hátulról amikor 24-es voltam. Aztán nagy meglepetés érte.. fear, mind blast, SW:pain, Renew magamra, shield, mind flay.. egy kis wand neki, marad 10% hp-ja kb erre vanishelt és elfutott. -
faber24
őstag
válasz LucifeI2 #2519 üzenetére
First Aid? Ha ally vagy, akkor Stormgarde Keepben, ha hordás, akkor Dustwalow Marson a horda városban vehetsz könyvet, amiből tanulhatsz tovább.
Ez az eset amúgy, amit leírsz, sajnos pvp-szerveren átlagos. A nagyok gyakran leverik a kicsiket, a kicsik meg mikor nagyok lesznek, folytatják a hagyományt.i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
válasz bélanéni #2516 üzenetére
az én kártyámról simán fogják vonni. és kapok SMS-t, úgyhogy pontosan látom, h mennyivel húztak
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2515 üzenetére
ahamm! köszi! szépen nyugisan veszem fel a dolgokat. a blacksmith az ugye kovács? az nekem mire jó? mert ezt vettem fel egyik szakmámnak.
valahogy meg tudom oldani, hogy saját megem javítsam az armorom? mert az 1e75r egy picit sok érte a jelenlegi anyagi helyzetemben.
amúgy kaptam egy aranyos küldetést. 8 wandering soult és 8 mindless zombie-t kell lenyomnom. az utóbbival nincs is nagy gond, bár ez az 1vs1-re vonatkozik, úgy még az eggyel felettem levőket is lezavarom. a wand. souls azonban 11-12-ik szintűek... mindegy, majd visszatérek rá, Undercitytől nem messze tanyáznak.
haveromnál láttam olyat, hogy a quest logban kiírja, hogy hanyadik szintű a küldi. ezt hogy lehet belőni? mert nekem alapból nem írja ki"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
bélanéni
őstag
másik topikban a részletek, nem akarom ide is átollózni.
Brathan-t felveszem friend-listára. (de remélem jó szerveren indítottad útjára; ha nem, kezdj egyet a Chromagguson, mert én kizárt hogy újat kezdjek
A randit játék közben megdumcsizzuk, most még nem tudom, hol leszek éppen, de egy kocsma pont jó lenneHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
-
anulu
félisten
nem néztem be megnéztem többet is, a legalacsonyabb 10-ik szintű volt, de 11-12 inkább... úgyhogy ahhoz még gyúrnom kell.
-
-
faber24
őstag
Kovács az jó meló harcosnak, hiszen armort és fegyvereket is tud magának gyártani (más kérdés, hogy magas szinten jobban megéri inkább dropokban járni, mint saját készítésűben).
Saját cucccokat javítani? Persze, lehet...egy 55+os instában esik egy mérnök recept, amivel kb. 10g-ból (per darab) tudsz készíteni egy robotot, aki megjavítja a felszerelésed
Egyébb mód nincs a saját cuccok javítására. De nyugi, ha kitartóan csinálod a dolgokat, és figyelsz rá, hogy ne halj meg sokszor, nem lesz nagy gondod az ilyen piti dolgokkal, mint a javítási7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2528 üzenetére
eddig szumma 15x haltam meg... volt egy küldi tegnap este Uncercity mellett egy pici ember telepen (meg kellett gyilokni a kapitányuklat (lvl 9 és a mellette levő segítő is). na azzal addig szenvedtem, ameddig találtam egy 9-ik szintű harcost, aki segített egy picit. ekkor lvl 8 voltam... és nem voltak kevesen a ''normál'' katonák. ott szenvedtem, hogy egyáltalán bejussak a kapitányhoz.
amúgy az egy picit zavar, hogy az összes pénzem nálam van. a bankba be lehet valahogy rakni? mert ha be akarok pakolni, nem hagyja, annyit ír ki, hogy plusz slotokat vehetek 10e-ért. de nekem egyelőre semmi nincs berakva. meg jó lenne elkezdenem egy picit gyűjteni, mert komolyabb fegyver nem kerül kevésbe...."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2529 üzenetére
köszi. menet közben megtudtam havertól
btw. hozzáadtalak a friend listemhez
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
F-ECT$
titán
Először is 1.8 óta olcsóbb a javítás, szóval ne sírj Másodszor: pénz nem foglal slotot, ergo azt nem kell bankba rakni. A bankban táskának tudsz helyet venni, ergo 10e-ért be tudsz tenni 1 (vagy 2?) táskát. Táska vagy mobból esik vagy tailor tudja varrni. (Bár először érdemes a nálad lévő 5 táskahelyet feltöltni táskákkal.)
Dive ever, work never.
-
anulu
félisten
egy dolog miatt aggódom, ami lehet, h nem is lehetséges az pedig, h ellopják tőlem...
-
faber24
őstag
Ah..tus...tényleg, még az is pénzt kér .... Milyen világ...megkopasztanak...
Na mindegy...
Vki meg tudna bombázni egy részletes ZG-guide-al? Találtam én is párat, de hátha vki tud jobbat (aki azt mondja, hogy a google a barátom, annak küldök egy Earth shockot arcba ).
Angol vagy magyar nyelvű (bár ez utóbbbi létezésében erősen kételkedek) oldalak előnyben.
Köszii7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
Nem, ingame money-t nem tudja ellopni senki, és ahogy az előttem szóló is mondta, nem foglal helyet....elég lesz majd az itemek miatt aggódnod, mert azok viszont igen...nekem pl. most 76 helyem van a táskáimban, és általában vagy 60 hely mindig foglalt (teszem hozzá, a bankom is tele van, pedig ott is van 3 db 10 slotos táska berakva az alap tárhely mellett).
Lehet hogy ez durvának hangzik, de én nem szeretek semmit kidobni (ugye pl. a lowabb bőrműves cuccok is kellhetnek, hiszen néha az altomnak is csinálok ruhákat, stb)
Instance végén általában szürke cuccokal megrakva, 1-2 szabad helyel vánszorgok vissza orgriban...de jól jön belőle a pénz...a hétvégén csak instáztam (1-2 UBRS, LBRS, Strat), és vagy 30-35g-vel lettem vastagabb...pedig az instanceozás nem a legjövedelmezőbb - viszont én farmolni utálok, főleg sámánal, akinek 2-3 mob után le kell ülnie 10-15 mp-re manalötyit piálni
[Szerkesztve]i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2536 üzenetére
na akkor egy kis magyarázatot kérnék, mert /me lenni piszkosul kezdő!
- UBRS
- LBRS
- Strat
amúgy tegnap ismerős piszok rendes volt és adott 5 healing potion-t meg egy 6slotos tatyót lehet, h beszélek vele, hogy csináljon meg nekem löttyöket, mert neki alapanyag kell csak hozzá, nekem meg b@szott sok pénz... inkább megvenném tőle.
cuccom most nincs túl sok, ezekkel jól elvagyok. van 16-17e-m, de valami jól jövedelmező küldi nem ártana. meg valami fegyver is tudom, én meg a telhetetlen
amúgy ez határozottan pozitív, h nem tudják a pénzem ellopni tőlem ennek örülök!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz faber24 #2529 üzenetére
tudnál egy olyat ajánlani, amiben ez benne van? különösebben más bajom nincs a gameval, de ez nagyon hiányzik. ha te használsz ilyet, akkor melyiket?
-
Darth_Revan
veterán
1 kis off [link]
Annyit hozzáűtennék,hogyha ragnarosi hordás segít ebben,akkor aranyban jutalmazom -
Lacza
senior tag
Van itt egy kérdés:
Ha úgy van akkor játszhatok tovább a hivatalosan letöltött játékkal vagy azt is meg kell vennem.
Mondjuk veszek egy game cardot, akkor azt el fogja fogadni úgy hogy az eddigi 10 napos meghívóval és egypublikus játékkal játszottam.Ja és maross is megkapja azt ami neki járAz egy hónapotBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
bélanéni
őstag
Tudod folytatni az egészet, karakter is megmarad, de nem elég ha GameCardot veszel, egy orig. zacsis példány kell a játékból, annak a kódjával lehet meghosszabbítani az Accountot. De ahhoz akkor kapsz egy hónapnyi játékot is. Gyakorlatilag emiatt a CD-k önmagukban nem érnek semmit. (és maross kap 30 napot). És ha neked is sikerül olyan embernek adni a 10 napos GuestPasst, aki ugyancsak megveszi a gamet, te is megkapod a 30 napot
Szervert a ''Change Realm''-el tudsz váltani, és a lista tetején lesz a Chromaggus.
[Szerkesztve]Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
F-ECT$
titán
Először is inkább használd a pénz angol neveit: c, s, g - így ha külföldivel beszélgetsz sem lesz gond, hogy kevered.
A healing poti neki is ''pénz'', ugyanis kell alapanyag + árustól üveg. Az alapanyag tényleg a földön van, de idő míg rátalálsz, leszeded, stb. És bizony a wowban az idő pénz. Egy kis elrémítés: az epic paci ára (amivel 2x olyan gyorsan tudsz mozogni) alapból 1000g, ha megvan a reputációd akkor is 800g. Szóval lehet, hogy most kaptál ajándékba lötyiket, de aki pacira gyűjt, az még az anyját is eladja, hogy meglegyen a zséDive ever, work never.
-
bélanéni
őstag
de mondom, hogy Chromaggus szerveren kezdj egy karit. ja és mindenképp Human (ember) típusút. csak ott tudunk találkozni és együtt menni. légyszi most kezdj egyet, és akkor a többit megdumáljuk WoW-ban (csak mert látom, Brathan nem létezik Chromagguson)
[Szerkesztve]Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Viktor77
titán
válasz LucifeI2 #2519 üzenetére
Választörténet.
Megyek a kis szigetre a ZG-s küldikért, hát persze, hogy hordások vannak a kis campben.
Persze meghalok kis futás után, egy warri meg egy shaman utánam jött.
Viszont a full lámák (nincs rá jobb szó) mit csinálnak? Elkezdenek duelezni a hullám fölött.
Innentől talán nem kell mesélnem, láttátok a videót. Éledek, pajzs, hammer, 2hk.
Aztán megint meghaltam, mert a shaman valahogy egyből újraéledt (ezt hogy csinálja?), viszont miután megölt, elment.Csinálni kell. Kész. Pont.
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest