- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
MoneyM
senior tag
Bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől, hogy ilyen hülye kérdésekkel bombázlak titeket, csönbe fogok maradni és csak olvasni fogom azt amit írtok. Nem fogok semmit írni és kész
[Szerkesztve]
Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
ciao
senior tag
nézdmááá szerda van és kinnvan az új honor lista és léptem is egy rankot
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
nezd, van nalam kb 20valtascucc, mc-ben en is fullpveben nyomom. a legjobb, hogy van rajtam egy lvl41es mcpowa zold sityak, ami +29 frost damaget ad :>. ha zgben tud magus nyerni, akkor a tobbi magus lusta/szarok a cuccai. nalunk az alapito tagok kozul 2magus, azok is ott vannak mindig a top5ben, jo cuccaik vannak, jol nyomjak, ennyi.
most jut eszembe, mc-re kb 6-7maget viszunk, abbol 3-4 szokott elso otben lenni, tobbi az 10+. mondtam, sok fugg a hozzaallastol is. viszont ha igy nezzuk, szerintem ha warlockom lenne hasonlo szerkoban, talan tobbet tudnek damagelni, ki tudja...nem tudom mennyire aggroznak warlockokra. mivel en full frost buildes vagyok, van 2iceblockom, megtehetem hogy belelovok mindent .
ha sikerul letolteni a wowreadert, akkor megprobalom feltolteni a karimat .eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Wolverine
félisten
A questeknek nézz után az Allakhazamon. Minden ott van, általában még koordináták is...
Az meg, hogy melyik a te szintednek megfelelő hely, egy egyszerű addonnal kiíratható: [link], illetve [link], ennek alapján simám eldöntheted, ez neked való zóna-e.
Amúgy a legtöbb kérdésed tényleg iszonyú triviális, és vagy elhangzott már, vagy nagyon kis kereséssel megtalálható rá a válasz...
mod: Yahh, és bármi kérdés esetén javasolt a wow.hu használata is... [link][Szerkesztve]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
-
doddy
tag
sziasztok!!szeretnék Wow zoni..........
Kaptam 10 napos trialt , de nem fogad el semmien hitelkártyaszámot :S !!
Már csak a tört maradt számomra !Tudnátok segíteni, szeretnék játszani 1 tört szerveren!
Kiváncsi vagyok h miylen a játék, ha tetszik megakarom venni.....www.greencoating.eu - Festék és csiszolástechnika Egyedi bevonatrendszer kidolgozás, gyártás akár 5-10-15-20 év garanciával.
-
nah, atnyomtam mc gear-re. hp/mana csunyan megcsappant, de a damage igazolja a dontest :>. hp-n segit az iceblock meg a rutinos healerek, manan a manaruby,robe of archmage,dinnye stb .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
intellect a butaknak valo . friss level 60askent csupa eagle cumo volt rajtam, tobb staminam meg intem volt mint barkinek..aztan sokra mentem vele . 3000/6000 vagyok sajat buffommal alapbol, ha nem az mc-s cuccaim vannak rajtam. (3zold helyett 3kek, 2kek helyett 2lila). nem eri meg intre gyurni, jon az magatol az epicekkel.
-
veterán
highend instás epicektől annyira távol vagyok mint vértestolnától az adsl...szóval nem arra gyúrok
lehet hogy +damage-ra kéne gyúrni, nemtom. van valami ötleted? mondjuk nekem bejön hogy marha sok manam van és most van végre ingyen castom 15 percenként, hála tegnapi epic dropnak
egyébként most frost magenek készülök, elég jó pve-re. de majd 60on kiprószálok egy pvp buildet is.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
remek hasonlat . thottboton itemkeresovel keress ra uptos cloth cuccokra, es probald meg kifarmolni. esetleg ah-n rakereshetsz ''frozen'' cumokra, neha egesz jok, ha van par bena cuccod megeri egykettot lecserelni ra.
szerk: amig nem vagy 60, addig csak modjaval, a sok pve miatt kell a mana . mc-ben mar mindegy, elpuffogtatom feltoltom ennyi, bossnal meg atoltozom buzisabb szinekbe[Szerkesztve]
-
anulu
félisten
válasz faber24 #3306 üzenetére
köszi menet közben egy two-hand mace tanulás is bejött. lvl 19-en a lvl21 Zhevra Cruiser-t 5 csapással vágtam le. ezek után bátorkodtam átmenni Barrens-ből Ashenvale-be. gyönyörködtem a tájban, és nem vettem észre, hogy megtámadtak (komolyan mondom! ). lvl22 rotting slime. nem tudom, h pontosan hány HP-ja maradt, mikorra megölt, de én is csapdostam, csak az első támadása nem tűnt fel... mikorra lenyírt már neki is a minimálisnál kevesebbet jelzett a HP csík. potit nem ittam
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
ciao
senior tag
jók a karácsonyi díszek, mókás a hógolyózás, valaki megcsinálta már a karácsonyi csomagos Q-t, ha igen mi volt benne?
-
-
Lacza
senior tag
Na egy havert már megfertőztem Most jön majd a rokon elkapatása is
Béláim!!! Gyúrunk vazze?
-
-
anulu
félisten
két küldivel van bajom, konkrétan egyiknek sem találom a helyét, pedig Thottboton néztem, koord kiíró addonom van, de nem megy. lehet, h én vagyok a vak... mindkettő Barrensben van.
1: Echeyakee: ki kéne a dudájával csalogatnom a Lair-jéből, oszt' jól megcsapkodni a füle tövét, de nem találom a Lair-t...
2: Stolen Silver: vissza kéne szereznem egy raklapnyi elcsórt ezüstöt, de nem találom, hogy honnan...
ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
echeyakee: ha jol emlekszem anyamackos kuldetes. a lairhez szar feljutni, a terkepen jelzett helytol eszkra lehet, van egy kis osveny be a sziklak koze. jarkalj egy darabig, meg fogod talalni. stolen silver nem remlik.
-
veterán
hmm.egyenlőre még 45ös vagyok és most még csak manára gyúrok lassan meglesz 5k
de közben ha találok vmi franko upto-s cuccot azt megtartom.
így is van már 4-5 cucc amit druidom talált, +int+sta-sak, van vagy 3-4 csak fel kell nőnömॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
faber24
őstag
Én nagyjából képben vok, egyik altomnak (lvl 12 wari) lassan úgyis aktuális lesz.
Echeyake: Cross roadstól északra van a keresztesődés, ott fordulj el a Durotarba vezető útra. Menj egy darabot Durotar felé, balkéz felé fogsz látni egy házat 1-2 NPC-vel, meg egy dombot. A domb oldala mentén, kicsit északra az úttól találni fogsz némi csontokat, meg körülötte bokrok és néhány lusta oroszlán...ott a csontok közt fújd meg a kürtöt és akkor jönni fog Echeyake, a fehér oroszlán...
Stolen silver: Rachettől indulj el az úton XRoads felé, és ha az úttól balra lefordulsz egy kis idő után, találsz egy szakadékot, amiban raptorok meg struccok kolbászolgatnak..annak a másik oldalán vannak hegyek-dombok, és van egy hely, ahol be lehet menni egy kis völgybe, ahol 2-3 fös csoportokban raptoork vannak (ki is írja a játék, hogy Raptor Grounds)...itt be kell menni a völgy legbelső sarkába, és az egyik raptor-csoportnál van egy láda vagy mi, az a Stolen silver...
Remélem, érthető voltam...[Szerkesztve]
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
steveetm
őstag
-
veterán
hmm, megint van valami a szerverekkel? realmstatus page azt mutatja hogy minden down...
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
[link]
ha megvan a quest leírása, akkor kattints arra amit kell gyűjteni benne, itt pl The Collector's Ring -re ez átdob egy helyre ami megmutatja hogy mi dobja mennyi eséllyel, és ott lesz mellette hogy map arra kat és nini itt van[Szerkesztve]
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
jaj srácok, valaki megtalálta már ennek mind a 3 részét?[link]
mert nekem megvan 2, és most a middle-t farmolom, ami a legrosszabb dropja ennek a 3 itemnek...0.01%
megcsinálta már ezt vki? a térképen mi látszik? mert ez vmi kincsestérkép és nagyon kiváncsi vagyok és sztem addig nem megyek el a kalozoktol amig ki nem dobja az a tetüॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
decebal
csendes tag
Melyik fegyverfajta a jobb, a bow v. a gun?
-
veterán
válasz steveetm #3390 üzenetére
jaja bs-es vagyok
mennyiért üzleteljük le? meg talizni kéne este mondjuk gadgeztan-ban, lemenni együtt ah-ba és ha senki nincs ott akkor betenni
/ready-vel tudoatod velem hogy benn van én meg kiveszem
Numyne az akinek kell a cuccॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
ciao
senior tag
nekem is a felső meg az alsó van meg már régóta őrizgetem a bankban, de akkor kihajítom
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs