Hirdetés

Aktív témák

  • vhw

    addikt

    Kipróbáltam 1-1 csata erejéig a két francia prem tankot.
    50%os legénységgel mentem csak.

    Az FCM bitang lassú, sík terepen is olyan 14km/h-t ért el, az ágyú kitéríthetősége töredéke a Marder II-ének, és szép termetes célpont is (kicsik között relatíve) T5 csatába rakott vele. 7 sebző találat ~14K creditet hozott. Szóval ha biztos távolból engednek sunnyogva lövöldözni, akkor azért lehet vele keresni.

    A B2 arty már érdekesebb (bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy az új kínai pályára rakott be, és eszméletlenül laggolt 100as ping 10-20 között ugráló fps... bizonyára a sűrű gaz teszi próbára ennyire a szerkezetet, de emiatt az egy pálya miatt lejjebb kelljen venni a grafikai beállításokat...) Szóval ez árnyalja kicsit a kialakult képet a kis artyról.
    Első meglepetésemre egyből T8 csatába rakott, szóval semmi MM kedvezmény szegénynek. A tűzgyorsasága az M7 Priesthez hasonló, viszont a lőszerjavadalmazás már nem! 42-44 ha jól emlékszem. Több T8 tankon csak hatástalanul csilingelt, olykor ~100at sebzett, amennyire meg lehet ítélni a pontosságával nem lesz nagy baj egy 100as legénységnél, Egész kellemes az ágyú kitéríthetősége. Maga a gép mozgása se olyan vészes. Kb 300-400 sebzésért kapott 10k kreditet.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák