Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    Érdekes... Nálunk még nem is hallani semmit a 7.0 patch-ről, az orosz szeróra már jött ki hozzá egy hotfix is (igaz apró hibát javít, de akkor is...).

    Ha valakinek van RU accountja is, akkor most hozzájuthat 100 aranyhoz ingyen. Annyit kell csak tenni, hogy a meglévő jelszót egy komplexebbre kell cserélni. Játékba belépve jóváíródik a +100 arany. [link]

    szalai56: Az alap IS-4 nagyon ratyi, de ez igaz az összes többire is... A stock tornyot nagyon könnyű átlőni, és eléggé könnyű kiszúrni is, hogy az van rajta még. Amikor én is nekikezdtem alig volt 30% körüli a win ratio. Azóta 170 meccsnél tartok, ebből 99 győzelem. Szóval türelem.

    _seth_: Tigrisre, meg úgy általában a lassú német tankokra érdemes a lövegstabilizátort is felpakolni. Nem feltétlenül azért, hogy menet közben lövöldözhess (az még így is lutri lesz), hanem pl. fedezék mögül kigurulva kisebb "szórásról" szűkül a célkör, így hamarabb tudsz lőni, ergo hamarabb visszahúzódni. Nálam ez a három a standard tigris óta német heavyn: venti + rammer + stab.

Aktív témák