Hirdetés

Aktív témák

  • Fel

    addikt

    válasz emre #10763 üzenetére

    Én még csak az ISU-nál tartok, de már felkerült rá tegnap este a BL-10. Azt viszont én is észrevettem, hogy nem túl pontos... Nagy távolságra leadott lövések kb. fele eltűnik.
    Nekem a normál szerón még csak SU-100 van, így újdonság volt a két 152-es, de nagyon tetszenek :) Azt vettem észre, hogy az SU-152/ISU-152 párosra nem érdemes 122mm-es lövget rakni. Hiába csak HE-t érdemes lőni az ML-20-al, és lassú, de még így is hatékonyabbnak tűnt, mint pl. a D-25S. Kevés az a 175mm-es átlag pen...

    A KV-5-nél R2D2-t kell lőni, az elején. Ott ücsörög, de ahelyett, hogy javítaná a tankot, inkább csak ront a helyzetén :DDD Egy lövés = max HP sebzés.
    Tegnap egy tesztszerós meccsen egy T25 AT maradt a csapatunkból egy KV-5 ellen. Rálőtt, de pattant; erre beírtam a csetbe, hogy a géppuskás tornyot lője, a jobbján. Jött erre egy "LOL" válasz, majd az emberünk leadott a kis toronyra egy lövést = majd' 300 hp mínusz, maradt kb. 60 a KV-5-nek. (Ennek ellenére nem nyertünk, mert az idióta, ahelyett, hogy mégegyet lőtt volna, elkezdett mocorogni és kijött a fedezékéből...)

    Az E-75-nek a haskóját lődd, ugyanúgy, mint az E100, KT esetében. Mondjuk távolról ezt elég nehéz kivitelezni, de azért összejöhet.

    Az új pálya szerintem is jó. Szép nagy, van benne sokféle lehetőség. mindenki megtalálja majd a maga helyét, bár 4-5 spg eléggé meg tudja majd keseríteni a szabadba kimerészkedők életét.

    A T-50 és különösen a T-50-2 full cheat tankok lettek... Egyszerűen már túl sok az a mozgékonyság. A nagyobbik 50°/s-os fordulási sebessége és 72km/h végsebessége marha nehéz célponttá teszi.
    Tegnap az egyik csatában 3 T-50-2-t lőttem ki az ISU-val, ML-20-al, viszonylag közelről. Majd az ezt követő két meccsen egy-egy T-50-2 szedett ki... Szóval megbosszúlták a kollégákat. :DDD De előfordult az is, hogy KT-val maradtam alul egy ilyen bolha ellen, mert egyszerűen nem tudtam ráfordulni. Egy lövésem talált, és egy rakás fölément...

    vhw: Á, nincs annyi egyik sem. A T-50-2 500k, a 2801 600+, a Chafee, pedig szintén 600 alatt van, ha jól emlékszem.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák