-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
van egy két ilyen újdonság.
Lakeville-n fentről indulva 2 csatában egymás után senki nem ment jobbra (1-2 oszlop)
Erlenbergen (normál üzemmód) szintén fentről indulva balra nem megy mostanában senki (9-0 oszlop)
Ensken, hol egyik, hol másik oldal felejti el teljesen a vonatokon túli rétet.
Himmelsdorfon se akaródzik senkinek, főleg alulról indulva felmenni a hegyre.
És T9-10-11-12-es csatákról beszélek!
WTF?jano_77 (#39896) köszi. És a másik két kérdésemre mi a válasz? Mit keresnék én ott és jozefet miért engedik be ilyen helyekre?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Cseri0058
őstag
mi a franc van a játékkal???? úgy szopat hogy az már nem igaz. próbálom a td-s küldetéseket csinálni és mire felérek valahova jt-vel már a fele csapat halott. nevetséges...
mi a francnak nyúl bele a wg?????? -
lacibacsi
addikt
Hát emberek, ha EZT lehet, akkor én is streamelni fogok...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Stigma.HC
senior tag
Százados komám küldi ezt a replayt. Kíváncsi az itteniek véleményére, hogy mennyire ment el a meccs a ru spotteren, milyen szerepe volt a vereségben. Utolsó másodpercek miatt vetődött fel a kérdés és mutatta meg nekem.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jozefgucci1
addikt
válasz Stigma.HC #39915 üzenetére
Most nézem , hogy az a bizonyos játékos Wenigma innen a fórumról gg wp
Amúgy nem igaz , hogy nem tud bemenni egy normális klánhoz ,pont a szánalmas MBZ-hez ment , meg is írtam neki !Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bingisz
addikt
válasz jozefgucci1 #39916 üzenetére
Mi a baj az MBZ-vel?
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
h1mpi
félisten
Miért mit várt a RU-tól, hogy megnyeri Nekik a csatát? Onnan azt csinálta amit kell vesztett csatában, csipegetett még.. Saját magát nézze meg, hogy nem engedte vissza az AX-et, akit kilőttek miatta és jogosan botozta, illetve spammolta a HEAT-et és pattogott vele mindenről... Nem egy diegho szint az biztos...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Bad Pritt
félisten
-
lacibacsi
addikt
Nem azt mondtam, hogy bajom van vele. De így még én is tudok játszani... Szerintem egy streamer olyan legyen, akitől tanulhatok. Melyik tankkal, merre hová az egyes pályákon? Ebből te tanulsz valamit? A másik meg, hogy a nemi szervek és a fekália ily mértékű emlegetése nekem kicsit sok. (Pl. nem képes eltalálni oldalról egy Is-7-et 50 méterről: "f@szom hülye sz@r".)
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Bingisz
addikt
Az AX blokk miatt jogos a darwin díj, viszont az a Ru, a mit ne csináljunk egy lightal sorozat epizódjába beleillene tökéletesen.
Mondjuk tök mindegy, ez az egész beszélgetés úgy is törölve lesz hamarosan....
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
h1mpi
félisten
válasz Bingisz #39921 üzenetére
Mindenki tudja miért tette ki (wwenigma utálata miatt). Ha más ült volna a RU-ban, akkor szóba se jöhetett volna. Nem is értem minek linkelgetnek ide egy kitiltott tag hsz-eit...
Mondjuk a light játékban főleg béna vagyok szóval arról annyira akkor nem alkotok véleményt, ha Te is azt mondod, hogy nem játszott jól. Mondjuk egy 1200-as WN8-as játékost nem tudom miért kell cikizni ezért, de mind1....
[ Szerkesztve ]
-
-
Enzolord
addikt
Összefoglalnád, hogy ki kit , miért , hogyan??
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kchryss
veterán
válasz lacibacsi #39920 üzenetére
Azért streamelnek az emberek, hogy szórakoztassanak. Ehhez nem kell feltétlen jó játékosnak lenniük. Nem az a dolguk, hogy tanítsanak, de ha neked az kéne olyat is találhatsz, mert nagy a választék.
A megjegyzésed másik felével (csúnya beszéd) egyetértek, de erre meg van aki azt mondja ez kell a nézőknek. -
válasz rlazol #39924 üzenetére
Én azt látom abból (nem néztem meg magát a replayt, csak az eredményeket), hogy a játékban szereplő egyik light sem remekelt, még az ellenségnél sem. Akkor meg le lehet vonni a következtetést, hogy enyhén szólva, nem volt korrekt a feltöltőtől olyan címet adni a replaynek, amit adott. Nem a lightokon múlt a meccs.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jr1994
addikt
válasz Bingisz #39921 üzenetére
Miért lenne törölve? Most nem említették a fórumos nevét, így szabad, nem?
Holnap megnézem a replayt én is, mert ingame is megkért rá. Amúgy nem értem egyesektől a felé irányuló utálatot, többször beszélgettem vele és egy nagyon értelmes ember. Csak az emberi hülyeséget nehezen viseli.
jézusom mire jó ez a flém?
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
kchryss
veterán
Emlékezve mennyire szerették egymást itt a fórumon, azon csodálkoztam, hogy nem lőtték ki egymást.
Taktikai elemzésre nem vállalkozom, nem is vagyok olyan szinten hogy megtehessem és lehet én sem csináltam volna jobban. De ez a komment a meccs végén nem tudom mire fel volt, mert finoman szólva nem az E100-akon ment el a meccs: -
Stigma.HC
senior tag
A blokk jogos, de én személy szerint neme erre voltam kíváncsi. Bár sose említette itt senki, ő sem, hogy diegho szint lenne bármelyikünk a fórumról nem? Vagy ezzel kapcsolatban is tévedek, mert akkor megkövetlek? (5 AP, 3 HEAT meg mióta gold spam egyébként? De komolyan kérdem)
Engem igazán a technikai része(főleg az azóta kapott kép miatt felvetődő "mit csináljak én 190 pennel t10-ben ") fogott meg lightal. Két dolog összefüggése most már komolyan érdekel, hogy akkor mi a cél egy ilyen géppel mint a ru.
Beszólást már értem akkor részéről miért böffentett oda a végén, bár így vicces ez annak tekintetében mit szokott írni ezzel kapcsolatban a másik topikban.[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
h1mpi
félisten
válasz Stigma.HC #39932 üzenetére
De most komolyan 1200-as WN8-as playerről beszélünk, mit várt el a "mester"? Még ha szintén unicum lett volna, de nem, egy sima átlag vagy azalatti player ennyit tud, főleg lightal t10-ben. Gondolom Te, mint jó player egyetértesz, hogy nem a RU-n ment el e meccs, hanem a bot teamen, akik balra mentek.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
válasz jozefgucci1 #39916 üzenetére
Mi a gond velük? Én is voltam ott, jó arcok.
-
rlazol
veterán
nem láttam a replay-t. de megnézem majd, csak most nincs sok időm...
Hol az egy-egy? mert az, hogy te lefröcsögted, nem nagyon vonzotta be a másik oldalt, legalábbis eddig mindenki elismerte, hogy az E100 hibázott.
Nem kedvelt embertől jövő tiszta kritika, ami elismeri a pozitív részt, de kiemeli a rosszat sokkal értékesebb (és, ha ez a cél, sokkal jobban fáj ) mint egy fröcsögés. Ezt Te is tudod, vagy ennyire intelligens. nem is értem néha.de igazad van, hagyjuk, nem ér ennyit.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #39938 üzenetére
bakker, tegnap egymás ellen voltunk az egyik csatában..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz SoulReaver #39944 üzenetére
Nem tudtam, mert körülvette magát lila noobokkal... ott volt egy kedves hazánk fia is aFehérlófia, és ugatott végig..
-
szbalogh
addikt
Hehe egyik sem talált Ott a napi 2x az AX-en és mégis meg van a napi küldetés strigula.
Emre: Jah, nem kell rá sokáig várni. 10 nap alatt alatt 500 dobozt kellene farmolnom és eddig kemény 0 van
Enzolord: Már rég nincs bekapcsolva a cset
HáGé: Elvileg a következő szintlépéshez hiányzó xp-t írja. Bevallom még soha nem néztem rá.
Tudod az Aslainban lehet pipálgatni a modokat. Úgy voltam vele hogy: Azonnya' lézermod... jöhet... tundramod.... jöhet... valami piros pont... jó ez is jöhet... meg valami crew xp vagy mi... na nézzük meg ezt is...[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Enzolord
addikt
válasz szbalogh #39946 üzenetére
Na ezt jó tudni, akkor ha legközelebb ellenem vagy, majd elhintem, hogy azért nem válaszolsz, mert nagyképű unikum vagy, és bannolják az ilyeneket..
-
SoulReaver
veterán
NA megnéztem én is ezt az e100 meccset. Így pártatlanul mondom: Nekem csak az AX blokk szúrt szemet, de szerintem nem direkt volt, csak biztos úgy volt vele, hogy kikerüli tolatáskor.
Amúgy a medeken ment el a meccs, meg az, hogy mindenki baloldalra ment, így nem volt nehéz bekeríteni őket. Az ilyen csaták szoktak 0:15 el végződni. Itt még aránylag a 2 e100 nyomult is előre, csak nem volt support.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest