Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz Lanash #38613 üzenetére

    Stug TD-15-hoz a 3k sebzest JagdPantherrel nem annyira nehez osszeloni valamelyik assault palyan(Erlenberg, Sand River...), mert gyorsan celoz es pontosan lo, es az agyu vizszintes kiterithetosege is jo, es lefele sem olyan rossz. Mobilitasa is nagyon jo. Camo mondjuk lehetne jobb is, de senkit sem zavar a hianya, ha 448+ tavolrol is otbol negyszer eltalalod a celpontokat. :DDD

    SU-152 tul lassan celoz, es nagyon pontatlan, meg lassan mozog, fordul.

    SU-100M1 nem szereti a dombos palyakat a tul kicsi gun dep miatt, inkabb a nagy mobilitasara kell epiteni, kulonben nem jutsz sebzeshez. Amugy gyorsan es pontosan lone kicsiket.

    AC46 az nagyon francia, agyui meg inkabb RNG vezereltek, mint a SU-152-e.

    AT7: passzolom, AT8 utan feladtam a brit TD1 agat. Gondolom az AT7 ugyanugy nem tud teleportalni, meg az agyu kiterithetosegeben is komoly kihivasokkal bir. De legalabb beepitett magnese van az egbol potyogo szeretetcsomagok konnyebb elkapasahoz.

    Challenger: Papir, keves pen, de legalabb forog a tornya, es gyorsan mozog, igy konnyeden tud ide-oda cikazni, ahol eppen szukseg van ra. (kb. mint a nerf elotti Hellcat)

    T25/2: turhetoen mozog, forog a tornya, gyorsan celoz, viszonylag pontosan lo, de kicsi a penje, nyolcas-kilences tankok ellen kb. ugyanugy nem er semmit, mint a Challenger.

    T25AT: jobb camoja van, mint a JPnek, dombos palyakon is konnyebb vele jatszani a valamivel nagyobb gun dep miatt, de pontatlanabb. Tuzero amugy rendben van.

    Sturer Emil: borzalmas. Ugyan neki van a legdurvabb agyuja a hetes TDk kozott, de a hajadra kenheted a szuk kiterithetoseg miatt, nagyon limitalt, hogy honnan merre lehet loni vele, es sokat kell mozogni+forogni a celzashoz, igy a celzasi ido sem annyi, mint amit az agyu statja mutatna... Ahhoz kepest, hogy mennyire papir, haladasi sebessege a lassu bunkerekkel vetekszik. Igy vagy lemaradsz a bulirol, vagy nem tudsz elmenekulni a heavyk elol sem.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák