- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz KaLeun #35242 üzenetére
Az itt a gond, hogy sokan még csak nem is gondolkodnak ebben a játékban, pedig pont ezen múlik minden. Sokan 10 ezer csatával a hátuk mögött olyan dolgokat nem tudnak, amit egy 500 csatás már igen, mert az 500 csatás utánanéz, érdekli, a 10 ezer csatás pedig "csak játszik". De egy valamit nem értek, lehet bennem van a hiba, de ha én valamit csinálok, akkor rendesen csinálom, nem csak tessék-lássék módjára, ha pedig valamiben szar vagyok, nem erőltetem. Az ilyen 25 ezer csatás 800 alatti eff-es játékosok a legalja, egy afk bot többet ér náluk, mert az afk bot nem lő beléd, nem blokkol, nem számítasz arra, hogy a 10 hp-s ellenfelet majd kilövi. Nem bírom megérteni, hogy mi az élvezet az ilyeneknek ebben. Vagy azt élvezik, hogy mások szórakozását elrontják? Mert igazából ők 100%, hogy nem szórakoznak a saját játékukkal, hiszen egy 10% túlélés 40% win több tízezer csatával nem lehet szórakoztató, maximum egy szellemi fogyatékosnak, de nem hiszem el, hogy a játékosok negyede szellemi fogyatékos lenne. Az pedig nem vicc, hogy átlagosnak tartom magam, miért tartanám többnek? Nekem ez a természetes, hogy így játszok, hiszen magamból indulok ki és ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más, semmivel sem több.
Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest