- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz Bobyjack #174840 üzenetére
Az M10 latotavja 5 soros legenyseggel + venti, tavcsovel 446 meter nalam, potkajaval bizonyara eleri a 45x metert, 7es szinten!, ennyit tud ventivel es tavcsovel + legenyseggel a 8as kinai felderito is, az alcajat pedig kb olyan 25 vagy folottire huzhatod az M10-nek, sok vele a spot damage ha mondjuk 7,8as tierbe kerulsz, szoval sebzel is a 3,3 ujratoltessel sokat, es a spot damage is sok, epp most mentem 1 kort a T-50-2-vel, es 2,4 k spot damage-re adott 775 TP-t, volt 150 sajat sebzesem is.
-
galervin93
őstag
válasz Bobyjack #174840 üzenetére
Én most azt vettem észre, hogy ugyan nagyon szeretem a PTA-t (rajta a 3 jel), de összességében az E50-nel jobban megy az xp-grind. Maga a két tank sokban hasonlít, nálam a legények is hasonló szinten vannak és a felszerelés is azt hiszem azonos, egyben jobb az E50, páncélban. Persze ezt is sokszor áthugyozzák még T8 lightok is, szó se róla, de azért még így is többet bír, mint a puhább Leo. Szpottolni ugyanúgy tudok vele, a sebessége kicsit elmarad, de ha nem kell sokat hegyet mászni ez nem akkora hátrány (oldalt váltani ezzel is lehet), az ágyú pöpec, innentől kezdve az a kis páncél-többlet, ami van rajta, talán picit előrébb helyezi.
9-es ruszki medem volt (T-54), de eladtam, utálom őket (van T62 is, azt sem szeretem), teljesen egysíkú a játék velük, meg bevallom van egy kis hiúság is a dologban, nem akarok az n+1-edik "tápos ruszki meddel faszavagyok" user lenni, keresem a kihívást a tankok között.
Amúgy a Centi 7/1 lenne nekem az No1 erre a maratonra (simán 3000+ efütyit hoztam vele anno), de csak ezért nem fogom visszavenni., más kilences med meg nem igazán van lőtávolban (de, TVP, de nem fogok nekiállni VTU-t grindelni ebben a két napban ).[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest