Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Bobyjack #174840 üzenetére

    Én most azt vettem észre, hogy ugyan nagyon szeretem a PTA-t (rajta a 3 jel), de összességében az E50-nel jobban megy az xp-grind. Maga a két tank sokban hasonlít, nálam a legények is hasonló szinten vannak és a felszerelés is azt hiszem azonos, egyben jobb az E50, páncélban. Persze ezt is sokszor áthugyozzák még T8 lightok is, szó se róla, de azért még így is többet bír, mint a puhább Leo. Szpottolni ugyanúgy tudok vele, a sebessége kicsit elmarad, de ha nem kell sokat hegyet mászni ez nem akkora hátrány (oldalt váltani ezzel is lehet), az ágyú pöpec, innentől kezdve az a kis páncél-többlet, ami van rajta, talán picit előrébb helyezi.
    9-es ruszki medem volt (T-54), de eladtam, utálom őket (van T62 is, azt sem szeretem), teljesen egysíkú a játék velük, meg bevallom van egy kis hiúság is a dologban, nem akarok az n+1-edik "tápos ruszki meddel faszavagyok" user lenni, keresem a kihívást a tankok között.
    Amúgy a Centi 7/1 lenne nekem az No1 erre a maratonra (simán 3000+ efütyit hoztam vele anno), de csak ezért nem fogom visszavenni., más kilences med meg nem igazán van lőtávolban (de, TVP, de nem fogok nekiállni VTU-t grindelni ebben a két napban :D ).

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák