- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zodo
nagyúr
válasz jano_77 #109565 üzenetére
Ácsi, nem kell felkapni a vizet ahogy én sem teszem ha életem legjobb körét sikerül megfutnom és le pedóznak!
Szerintem nem feltételezi senki (én biztosan nem meg különben is semmi közöm hozzá) hogy a gold használat = veled. Szimplán rákerestem a tank nevére és legtöbb esetben te hozzászólásaidat dobta a rendszer. Ennyi. -
04ahgy
nagyúr
válasz jano_77 #109565 üzenetére
Épp azért gondoltam Rád, mert tudom, hogy nagyon ritkán lősz aranyat (innen a fórumról), és azt hittem a kolléga valami csavart tett a feladványba.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
mcwolf79
veterán
-
jozefgucci1
addikt
-
rlazol
veterán
válasz jano_77 #109624 üzenetére
ahogy jozefgucci1 is mondta, más csinálja meg neki. Haverságból vagy üzleti alapon. Bennem is felmerült, h a napi 750 xp-re az FV4202-vel megkérek valamit, mert még soha nem értem el vele annyi alap XT... Tudom, 10es medhez béna vagyok még. A 9eseket már kb megszoktam.
ami a manipulálást illeti: kb a csaták 20% SPG mentes, körülbelül minden 4. csatában találsz 2-2 és minden 5-ben 3-3 leosztást. Én tegnap kapcsoltam be az LT-vel ölj 3 SPG küldit, kb 10-15 csatát mentem LT-vel, 2 alkalommal volt 3-3 leosztásom, tudom, mert most néztem. Sajnos mindkettőt elcsesztem. De pl a bekapcsolás utáni csatában egyből 3-3 volt.
De bármikor (a csütörtöki PhD védésem után) készségesen kielemzem neked a TE replayeid, hogy lássuk, mennyire térnek el a Te adataid az átlagtól.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jozefgucci1
addikt
válasz jano_77 #109647 üzenetére
Minden ágon meg legyen csinálva az első tíz küldi ! Tehát neki csak az utolsó 5 marad áganként ! Persze ettől el szokott térni ! Szerintem a srác nem melózik és ez amolyan fizetés kiegészítés neki .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Jolet
őstag
válasz jano_77 #109664 üzenetére
egyetlen artym sincs még és a foch155 is hiányzik, nincs lelkierőm megvenni a t7-est
az új angol TD is ki van fejlesztve, de még nem vettem, mert nincs rá 6 milkám
a cseh 10 is ki van fejlesztve, de erre sincs most kredit
a japán 10-es nehézhez pedig kell még 100k XP, de azt az ágat csak szorzózom
a kínai kivételével az összes 8-as light bent áll a garázsban, de az is jön most már hamarosan
szóval egyelőre nem tud kitolni velem a WGde kredit az nagyon kellene, hiába van elég sok prém tankom nem bírom idegekkel, hogy vagy lassú vagy nem lő át semmit, vagy unalmas, így a type64-el szoktam farmolni azt legalább élvezem
de a legnagyobb élvezet tényleg a cseh 9-es, ma ez a legjobb csatám eddig, nekem nagyon izgalmas volt igaz az elején kicsit kivártam
[ Szerkesztve ]
WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Bad Pritt
félisten
válasz jano_77 #109773 üzenetére
Lol tényleg. Csak nem dobott át az amcsi honlap az eu-sra valamiért... hát akkor nem lesz meg, nem fogok két hét alatt 10 napot játszani csak az Actionnel, főleg mert a 750 alap xp sem egy olyan dolog, ami minden meccsen megesik 10-es tankkal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109814 üzenetére
Igen, az is táras, és valóban nem volt rossz, amikor nem téged lőttek, mert amúgy nem túl fürge, és papír..
Ami a hetesben borzasztó, hogy az alap ágyú nem üt át semmit hetes szinten sem, ha meg feldob kilencig, akkor vége, mert a 85ös ágyúja sokkal rosszab értékekkel bír, mint a hatos orosz ágyúja..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
válasz jano_77 #109836 üzenetére
Szerintem megy 56-tal, csak éppen nehezen éri el a végsebességet. Ez olyan, mint az SP, annak asszem 40 körül van a végsebessége, de olyan rossz a motorja, hogy gyakorlatilag csak szakadékban lefele tudja elérni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109870 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109872 üzenetére
Rákerestem, a 25 emberből, aki egy tankkal mocskos sokat ment, 20 fölött van az orosz..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109875 üzenetére
Djalil arc a legdurvább, 82K csata, fele IS7-tel, és összesen ment 15 tankkal..
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109878 üzenetére
De, ha egy járgány elit lesz, azzal is tudsz konvertálható xp-t szerezni, ha nem kapcsolod be a gyorsított legénységi képzést..
És azért 30k csata alatt össze tud annyi freet is szedni, hogy kihúzzon egy ágat csontra..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz jano_77 #109881 üzenetére
Persze.. Ha ment 40k csatát, átlagban mondjuk 800XP-t kapott de legyen 1000 a duplák, 5x, és egyebek miatt..
Az 40M XP Annak 5%a Free, az bizony 2M free XP.. Abból bátran ki lehet hűzni egy ágat..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
DVlad
őstag
válasz jano_77 #109875 üzenetére
Egy td-vel sem lehet annyira befolyásolni, legalábbis a nagyokkal. Nagyon kiszolgáltatott helyzet egyedül, randomban tédézni. Amíg volt a jó kis t82, addig azzal viszonylag sokszor tudtam érezhetően befolyásolni a csatát, mert viszonylag fürge volt, egy lövéssel intézte az ellent kis tierben és nem is töltött lassan. A jpe100 lassú, lassan tölt, nincs álcája és a legritkább esetben vánsotol ellent, mivel leginkább 10, 9 tier ellenfelek vannak. Szóval a hármas t82-vel még lehetett, de ezzel az győzelmi arányom a pályán lévők eredményét tükrözi.
Ez elég jól kifejezi a vesztes csatában nyújtott teljesítményem 0 értékét.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz jano_77 #110051 üzenetére
Én is csak nem használom. De azért jólesett.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #110086 üzenetére
Igazából a WoT origi hangjai vannak elszabva, nyílt terepen nincs ekkora dirrdurr mint ami most van benne. Aki petárdázott mezőn anno (már elévült), gyk. csak tompa püffenés mert nincs ami visszaverje a hangot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz jano_77 #110290 üzenetére
Szerintem nem érdemes. A CDC-vel gyorsabban tudod húzni a BC legénységet mint a lightokkal + extra oda-vissza átképzési költség. A BC-nél a 3 skill az alap hogy meglegyen (6. érzék, full álca, BIA, pillanatkép, sima utazás). Az ELC legénysége amúgy is csak kétfős, ott érdemes kihúzni a 6. érzékét a parancsnokon és csak utána tovább menni. Szerintem.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
senior tag
válasz jano_77 #110290 üzenetére
"Miből van ez a kis franszia?!? Lehet, hogy ezt mégis megveszem és "buzulok" kicsit alacsonyabb tier-ben. Érdemes?"
A H35 is hasonló, de nem túl gyorsak, és az ront a használhatóságon.
A R35-nek meg belőhető a tornya szemből, ha nem valami ultra low penes ágyúval próbálod.
Akkor inkább Pz II, jó legénységgel vicces tank Vagy Cruiser III, elég papír, de jó ágyúi vannak.Mondjuk egyik sem nagy össszeg, a legénységképzés meg a felszerelés jóval többe kerül
Путин, иди нахуй!
-
Mister_X
nagyúr
válasz jano_77 #110337 üzenetére
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/
És igen, a revalizé árát elírtam, na.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bad Pritt
félisten
válasz jano_77 #110350 üzenetére
Totál új legénységgel kezdenéd?
Használható legtöbb esetben, tier limites, többször van 5-ösben, mint 6-osban. Én a három és fél skilles FV215b (most már Conqueror) legénységgel használom, elég szörnyeteg tud lenni. A tier 5-ös 75-ös ágyúk lövéseit legtöbbször pattintja, tapasztalatom szerint 130 fölötti pen már beviszi. A tornya sem annyira gyenge, mint egy Cromwellnél vagy Churchillnél, nagyon jó ágyúsüllyedése van, tierjében korrekt pontosság és szűkülési idő, gyenge átütés (T 25 például már gondot okoz neki, KV-kal kellemesen pattogtatni fogjátok egymást). Ami viszont kiemeli a többi heavy közül, az a hihetetlen mozgékonyság, nagyjából olyan, mint a KV-1S volt régen. Én szeretem, mert nagyon troll tud lenni (pattint a segge is). Viszont pénzt ezzel nem fogsz sokat keresni sajnos, bár ez mindegyik 5-ösre igaz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
válasz jano_77 #110350 üzenetére
Nekem megvan és rajta az ász plecsni, szeretem. Azért vettem meg, mert kíváncsi voltam, hogy milyen az, ha egy Matilda BP kaliberű tank (az Excelsior ágyúja rosszabb valamivel) tud mozogni is. Van rajta páncél bőszen, sidescrape az elöl levő torony miatt nem mindig sikerül, de megesz szinte minden top tierként.
Megnéztem QB Revalorisé bemutatóját, ő dícsérte az ágyú miatt. Elcsábultam, tényleg nem olyan rossz, az alfa sebzése tényleg baromi jó. Első menet:
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest