Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Valentin90 #98842 üzenetére

    Jah, jó kis lóvé jött össze, ami gyorsan el is ment a 1390 full arannyal való használatára és a lóri megvételére.

    Kár volt megvennem a lorr-t. Tegnap volt időm futni vele pár kört és háát, nagyon nem áll kézre. A batchat-re tartogattam a free xp-t, hogy ne a kisebb ágyúval kelljen szenvednem, de képtelenség ezt betartani. Ugyanaz a stock ágyú, mint a 1390 nagy ágyúja és a ráknak van kedve sok százezret (milliót) ellőni a nagy ágyúig, elég pénzt lőttem el a 1390-nel, meg se merem számolni mennyit :DDD Szal rátettem a nagyot. Mivel se motor se lánc nem volt, olyan szar a mozgékonysága, hogy hihetetlen. Aztán a maradék freet is beáldoztam a motorra az alap xp mellet, hátha jobb lesz. Jobb is lett, de nem tetszik a tank. Nem találom vele a helyem a pályán, emiatt nem tudom hová menjek, ami miatt nem lövök semmit.
    Van nulla sebzéses köröm is, ami kilencessel nem szokott lenni :D Rossz camo, baromi nagy darab, nulla páncél, hosszú töltés, rossz célzás, gyenge csőlehajlás.
    Előre nem merek menni a többi meddel, mert szarrá lőnek a páncél hiánya miatt, ha meg mégis, elmúltak már azok az idők, amikor nem tudják ha töltök. Már akkor is rám jönnek, ha tudják, hogy nem szedem ki őket a maradék lövéseimmel. Hátulról nehéz vele alkotni a rossz célzás miatt, és rohangálni sem lehet vele a pályán, mert meglátják és el is találják a mérete miatt. Mit kell ezzel csinálni? :O

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák