Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Na én most akadtam ki. A kis pz35s-el voltam és ott állt kv1, orosz t34, arty meg még egy tier4 -es tank, valahol a mező másik sarkában egy ellen kv1, az nem ér oda de ott lapult egy kb 50%-os churchill, attól féltek.

    A négy málé meg nem mozdult. Erre odamegyek és spotolom meg lövöm ahogy a csövön kifér, de 30 lövéssel 100hp-t tudtam róla csak leszedni, pedig az összes aranyat ellőttem, de hiába, ez csak kis tier 3-as és az oldalát sem viszi át távolról, közel meg nem mertem menni. Ez a négy meg nézi, hogy én hogyan harcolok a churchillel, de meg sem mozdulnak. Rá se lőttek, pedig a churchill folyamatosan engem lőtt, alig bírtam életben maradni, de őket nem érdekelte, hogy kockázat nélkül lelőhetnék, nem, meg sem mozdult senki, csak figyeltek.

    Én még ilyent nem értem, ha elvesztettük volna, mert kilő a churchill és utána odaér a kv1 és leszedik ezeket egyesével, akkor iszonyat dühös lettem volna, de sikerült letalpalnom és az orosz t34 leszedte végül nagy nehezen. A másik három még mindig nem mozdult, csak miután beálltunk foglalni és látták, hogy nem lő ránk senki, a kv1 még messze járt. Ez brutál, tényleg, kihozzák az emberből az állatot, beírtam nekik, hogy szép egy csapat, tier3-nak kell a churchill-el harcolnia

Új hozzászólás Aktív témák