Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz fsb1000 #78581 üzenetére

    Ezzel egy gond van, hogy a kékségből úgy lehet kijönni, hogy javítja az ember a "normál" sebzés mértékét a TK-hoz viszonyítva. Ha folyamatosan kiszedik a kéket, akkor nem tud rátát javítani, tovább tart a kékség. Nyilván megérdemli, nem kérdés, de az alábbiak miatt mégis nettó ostobaságnak tartom automatikusan kilőni.

    A kék szín nekem inkább figyelmeztetést jelent. Az első gyanús dologra kiszedem, pl tipikusan ha el se indul, de tekeri már valakire a tornyát. Ez figyelmeztető jel, hogy valószínűleg troll a játékos, adni kell az arcának.

    Ha viszont látom, hogy megindul, veszi fel a harci tempót, akkor értelmetlenség, butaság kilőni, hiszen egy tankot veszít a csapat.

    Ez értelmezés kérdése lehet, de szerintem a csatába belépő játékos esetében a kék szín figyelmeztetést jelent a többieknek, ha bármi gyanúsat látnak, szedjék ki, de nem azt jelenti, hogy azonnal lőjék ki.

    A csatán belül aki bekékül az szintén nem tiszta dolog, ha lenne chat-em azt talán adna némi infot, de ott is általában egymást vádolták. A program a durva TK troll-t letiltja úgyis.

    Más. Kivégeztem egy 3 fős kv1 szakaszt, igaz elment az 5 arany lőszerem is, de ha 3 kv1 meg a csatlósaik támadnak, akkor nem szabad finomkodni. Szépen látszik, hogy milyen jó kredit termelő ez a t-25, 5 arany lőszert röhögve kitermeli prém nélkül is, de a 2,5e 100-as benyát is.

    Ilyenkor egy kicsit sajnálom, hogy nincs chat, de összeségében nekem nyugodtabb a játék nélküle. Sőt most már az xwm-t is kilőttem és rohadtul nem is hiányzik.

    Az elején a csapat mozgásból láttam, hogy itt megint agy majom horda van (xwm nélkül is könnyű erre rájönni), szóval az ésszerű megoldás, hogy egy jó leshelyre menni és megölni azokat, akik úgy jönnek át a csapatomon, mint kés a vajon. Bino-t használok rajta, így azért már használható a látótávja többé-kevésbé.

    Map: Ruinberg on Fire T-25 2 606 (x2 minden nap az első csatáért) 36 802
    Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Legénységi XP: 5 538 Javitások: 764 Lőszer: 15 960 Teljes: 20 078 WN8: 8 681 (100)

    [link]

    (#78580) Tufa_ A legnagyobb bevétele onnan származik, pont azért érzékeny téma nekik a rubel szabadesése. Az orosz ember nem kap több rubelt, de sokkal többet kell fizetnie a kedvenc játékáért. A nagy piac miatt szerintem megéri nekik jobb akciókat is bedobni, biztos a marketing miatt csinálják a tartalmasabb akciókat ott, de evvan. Annyira azért nem rosszak az EU akciók sem, bár nincsenek nagy igényeim, de ezt azt mindig be tudok szerezni. Kis arany, néhány prémtank stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák