Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz jano_77 #77400 üzenetére

    Minek vennél brit prém tankot, amikor meg akarod venni az FV-t, amit aztán megkapnánk küldetésért? :F

    Leo vs. E50M:
    Anno én is ilyen döntési helyzetben voltam és a Leo1-et vettem meg.

    Viszont az E50-nel is elég sokat játszottam, ami kb. majdnem olyan mint az M csak egy picit rosszabb, de a stílus hasonló, gondolom.

    A Leo1 kevésbé bolondbiztos. Ha eltalálnak akkor tuti sérülsz, lepattanó nincs. Csak semmi meggondolatlanság. A legnagyobb gond vele az, hogy nagyon gyors és mozgékony a tank ezért sokszor kell visszafogni magadat, mert alapvetően a távolból lövöldözős stílus az ami kifizetődő. Ha egy táras tank (T54E1, Batmobil, T57 stb.) megtalál véged, ha az arty eltalál véged, ha az újabb, nagyobb sebzésű TD-k eltalálnak véged, ha az E100 eltalál majdnem véged, ha fullkakaóval belédrongyol bármilyen tizes tank véged.

    Az E50-ekkel azért jobban bele lehet menni a sűrűjébe, persze oda is csak ésszel, de talán többet bír, nagyobb eséllyel pattannak róla.

    Összességében szerintem a Leo1 nagyobb kihívás, nehezebb vele játszani, viszont sokkal elegánsabb mind a tank, mind a játék vele. Sokkal jobb érzés Leo1-el 2. osztályú plecsnit elérni, mint mondjuk az E50-nel egy tank ászt, számomra persze.

    Szerintem a Leo1-et vedd, de síkosítóval mindenképpen készüljél, mert az első csaták fájni fognak... nagyon. De aztán jó lesz. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák