Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz MoVieFaN #74868 üzenetére

    E25 is gondban lesz, mert az a nyomorult tank sokszor kénytelen a rejtőzködésre és a látótávra hagyatkozni. A kamo marad (még) de a látótáv nerf az jelenti, hogy meg kell vele állni, máskülönben nincs esélye meglátni bárkit is, ami átalakítja a játékmódot vele. Illetve hatalmas kockázatot kell bevállalni a spot érdekében.

    Ha visszakapom az aranyat és nagyon megüti a látótáv nerf (kérdés a mértéke, ha 10-20m mínusz, akkor azt talán még lehet kompenzálni egy nagyon jól képzett legénységgel meg prém kajával, de mindenképpen érinti negatívan természetesen). akkor bár fájó szívvel, hogy egy ilyen kiváló tankot nem lehet tovább használni, de megy vissza a WG-nek.

    Én nagyon tartok tőle, hogy kontra produktív lesz ez az egész nerf. Kempelni fognak a TD tankok ezerrel, mert nem mozoghatnak bátran.

    Csak feltételezzük, hogy egy E25 látótávját bevágják 300m-re (a borsó alapján mondom, bár ez csak találgatás), akkor azonnal eladom (ha aranyat kapok érte), mert onnantól nem lehet vele mozogni, kempelni meg kempeljen aki akar, arra vannak "alkalmasabb" TD-k :)

    Ezt a kérdéskört nem így kellett volna megoldaniuk, szerintem, mondom ezt, amellett, hogy egyetértek a TD fölény megregulázásával, mert azért az phaszság, hogy a bokorban lapító és hatalmasat odab.szó TD-kkel szemben nincs jó taktika, nem létezik, hiszen komoly látótávjuk van és odalőnek. Ha scout meg, az meg is hal, bár felvillant néhányat, de ez kevés. Lassabban mozgó tanknak, akár egy lomhább mednek is, meg szó szerint semmi esélye egy bokorban rejtőzködő TD falka ellen. Ez valóban egy phaszság a játékban, abszolút a játék dinamikája ellen van (mint a 3 és több arty egy csapatban is), de nincs nagyon ötletem, mit lehetne ez ellen tenni, de hogy a látótáv nerf nem a várt hatást fogja hozni, abban is biztos vagyok.

    Egy előnye lesz, ha TD-k maradnak szemben egy leo pta-val mondjuk a végjátékban, akkor már kezdhetik is vízbe ölni magukat. Most futás közben 449m látótávja van és valami embertelen kamoja. 3x91% + BiA (mert ez sok skilles legénység) és egy Wt auf pziv nem spotolt fel lakevillen. Én az ösvényen voltam, de nem volt bokor köztünk, ő meg jött ki a városból, sőt meg is lőttem, többször is és csodálkoztam, hogy nem lát meg. Neki alap 410m látótávja van, a legénységről fogalmam nincs (kérdeztem a srácot, de nem válaszolt) a bino-t mondjuk nem vártam meg, hogy aktiválja, de akkor is. Ez nagyon nagyon durva kamo értékre utal.

    Valaki kérdezte, hogy érdemes-e medre kamot tenni, hát itt a példa, hogy nagyon is, sőt annyira, hogy most erősen gondolkodom a negyedik skillen látótávot növeljem tovább vagy legyen 100% kamo a cél, komoly dilemma ez, mindegyik nagyon hasznos lenne.

Új hozzászólás Aktív témák