Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #63957 üzenetére

    A WG tudtommal nem diarmand Hellcat teljesítménye alapján fog nerfelni. Egyébként mennyi az átlagod vele? Csak azért kérdezem, mert EJ-nek 1925, de ő az EJ, talán a legjobb a legjobb Hellcat játékos az EU szerveren. Nem állítom, hogy nem lehet előbányászni jobb átlagú játékost, de 1500+ csatán keresztül tartani ezt a szintet és milyen csatákban (lásd amelyikkel nyerte a 15 év prémet)? Na az már valami és ő is azt mondja, hogy nem megy hellcat-al, mert unja is már kicsit de főleg mert lehúzza a wn8-t, neki legalábbis.

    Még Diegho is mondta, hogy neki is lehúzza a wn8-t a hellcat, pedig ő sem akárki.

    Érted, nézd meg a chartot, látom nem tetted. Ne magadból indulj ki, mert lehetsz bármilyen, de nem biztos, hogy a játékosok tömege is ugyanazt és ugyanúgy teszi.

    A wn8 sokka jobban beleavatkozik a játékba, mint gondolná az ember. Ez lehet jó is, de rossz is, nem kívánom ezt a részét eldönteni. Ilyen értelemben figyelgetem és bizony nagyon komoly korreláció figyelhető meg. Igaz, hogy a statpadder egy utálatos valaki sokak szemében, de nem hülyék teljesen és van is értelme figyelni, hogy melyik tankok amik jók és sikerélményt, jó játékot nyújthatnak vagy csak kihívást, hogy kicsalogassa belőle a vadállatot az ember. Pl. EJ chaffee-val nyomta egy ideig 10e feletti wn8-al, engem érdekel, hogy mit tudhat az a tank. Leopard-al 8e felett, szintén érdekes lehet, hogyan kell belőle a vadállatot kihozni. stb. Nem állítom, hogy mindenkinek ajánlom ezeket a dolgokot, neked pláne nem, ezek után, de sokan lehetnek olyanok, akiket érdekelhetnek az ilyen trendek.

    A VK meg ékes példája annak, hogy a WG egyszer eldönt valamit, oszt végig viszi, mindegy, hogy a körülmények közben már megváltoztak és már totál felesleges volt a halálos döfés annak a tanknak.

Új hozzászólás Aktív témák