Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz ddt500hu #55849 üzenetére

    Az nem engine hiba, hanem a radiotavolsag. Kikerul a reportbol es azert tunik el.
    Ha azt mondtad volna, hogy az nem tetszik, hogy szikla mogott all a minimum standard spot tavolsagon kivul, ahol igy mar szamit a tereptargy. Es a report idon elmulasaval ujra eltunik es utana kijon ugy hogy nem latod es ugy lo rad es mire feltunik neked a kepen mar visszabujik a targy moge. Tehat ha ezt mondod meg megertenem, de itt ez az internet kapcsolatbol adodo hiba es nem lehet kikerulni, mert az o adatcsomagjai korabban erkeznek meg a szerverhez, hogy elindult es elhagyta a fedezeket, es csak utana tortenik az, hogy a szerver neked is elkuldi az adatcsomagodat es az idokulonbseg osszeadodik ami koztetek van ha neki 120ms a pingje, akkor te minimum annyival kesobb kapod + a te eleresi idod.

    Szerintem a nagy random faktor a legidegesitobb, mert minnel nagyobb annal nagyobb a diffi a lovesekben, pontosagban stb.
    25%-al kilohetsz a celkereszten kivul peldaul. Aztan jon az eredmenye pl olyan dolgokban, hogy egy 5 meterre allo tankot nem talalsz el mert magad ele losz 3 meterre a foldbe :P

Új hozzászólás Aktív témák