Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K6000

    tag

    válasz bullseye #49965 üzenetére

    Nézd és nem sírok (nem szokásom), sőt a játékkal és a béna játékosokkal is meg vagyok elégedve. Kellenek ők, hiszen az az élmény számomra, hogy 1 csatában 3-4 tankot is kilövök, aminek jelentős része valószínűleg piros játékos. (valójában fogalmam sincs mivel nincs és nem is volt soha xwm, mivel nem érdekel ki milyen színű játékos) Sőt a baj nem is azzal van, hogy előfordulnak vacak csaták, (az agyaggalamb lövészet engem nem szórakoztat), vagy MM anomáliák. Komolyan hiszem, hogy ezek véletlenek. Az én problémám a beépített, transzparensen publikált aránytalanságokkal van.
    Igen zavar, hogy az MM csak az első 5 tank egyensúlyát garantálja. Miért?
    Zavar az is, hogy akár 20% MM súly különbség csatánként megengedett. Az szerintem nagyon sok. (nemzeti csaták esetében még több, de nem merek képet berakni)
    Zavar a +- 25% páncélátütés randomitás. Ember ha az én lőszerem +25% aki rám lő annak meg -25% páncélátütés sorsol az RNG nagyisten akkor az nagyon nincs rendben.
    Az is zavar, hogy a láthatóságot balanszolásra használja a WG, az csak első olvasatra poén, hogy egy tank ami akkora mint egy ház jobb Camo értékkel rendelkezik mint a fele akkora.
    A tankokon a hit box nélküli részektől meg egyenesen idegzsábát kapok. Van T-29 tankom ami egy egyértelműen OP tank szeretem, sok csatám van vele meg egész jó statisztikám is. De milyen már, hogy a meglövik akár a jobb oldali akár a bal oldali tükröt és semmi, de semmi nem történik? Legalább a periszkóp tönkre menne, vagy csökkenne a látótávolság. De semmi, sőt nem is tartozik a hitboxhoz, csak 1 dísz.

    ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Új hozzászólás Aktív témák