Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    75 db mágikus doboz:

    Nagy tankokból úgy adta, hogy 25. nyitás volt az amcsi TD, szóval biztos volt hogy kapok még egyet - a legutolsó ládában volt a táras orosz 752. Ez így szerintem kb oké, én elégedett vagyok. Örülök hogy nem a kerekes szar, a többi közül nekem kb mindegy volt, nem egy konkrét tank miatt vásároltam idén.

    Meglett amit szerettem volna: az AE Phase és a Cobra skin, grátisz tavalyi Char Futur. Csak az EBR Ferrari agymenést hiányolom (annak van hangeffektje? a csucsu kukáskocsi ugye zakatol), de igazából ezen az accon ki sincs még fejlesztve. Illetve némi meteorvasat becseréltem gyantára, és ezzel egy híján az összes Vinnie megbizást, vagy mit ki tudtam váltani, szóval hello 45% kredit bónusz, és mindjárt meglesz az 50% is. Azért ez sokkal jobb, mint amikor kb teljes díszkollekció kellett az értelmes bónuszokhoz. Az felháboritó volt az elmúlt években, hogy költöttél akár 100 eurót és akkor is csak az event végére lett csak meg a gyűjtemény..

    A gold remélem elég lesz a jövő évi battle passokhoz. Ha nem szórom el hülyeségekre, elég kell legyen :))

    Édesapám ugyanezt a csomagot vette, nála Type 63 esett, úgyhogy azt majd jól kipróbálom, és úgy mint nekem, szintén az Obj 752. 4 db 3D skin (Phase I, E75, arta, meg tavalyi Minotauro). Minimálisan több gold és prém nap, mint nekem.

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák