Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz nyunyu #24350 üzenetére

    Én a Ferdit húzom, de erősen gondolkodom azon, hogy az ágyú kifejlesztése után átváltok a JP2-re. Ez a Ferdi bunker kifejezés, hát erősen idézőjeles.

    Kell mindig valami jó fedezéket találni az aljának, de legjobb, ha az egésznek, de még akkor is simán belövi nagyon sok ellenfele a front páncélt, ha kilóg, golddal meg már egész sokan. Ha meg nincs rejtve az alja, akkor inkább nem is mondom, mert esetleg kisebb tankok ellen véd valamit, de tier8-tól szinte bármi meglövi az alját. A noobok ellen mondjuk működik a dolog, egyrészt összesz.rják magukat a ferditől, másrészt lövik mindenhol a tetejét, mert azt könnyebb és ha nem golddal teszi (sajnos túl sokan használnak már goldot, számítani kell rá), akkor az ilyeneket ki lehet ütni könnyen akár mozdulatlanul is szemtől szemben is, ahogy a leggyorsabb, aztán menni tovább, de ezek nem túl gyakori helyzetek.

    Beforgatva kicsit hatékonyabb, de a TD-k átka, hogy ilyenkor nehéz lövési pozícióba kerülni, úgyhogy ez csak ritkán működik. Egy ilyen formációban, lehet, hogy a mozgékonyság többet ér, legalábbis pl a su101 egy nagyon jó TD, annál még akár jobb is lehet a JP2, az ágyúja biztosan. Még átgondolom, de nagyon valószínű, hogy ez lesz.

Új hozzászólás Aktív témák