Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szibilla

    aktív tag

    válasz Imilenni #238271 üzenetére

    A szórakozás megítélése erősen szubjektív...van, akinek az is szórakozás, ha csak megy előre a tankjával és közben a virágokat számolja a réten...mivel ez egy MMO, el kell fogadni, hogy ilyenekkel is összeakadhatsz csapattársként, ami persze bosszantó, de ugye az már nem, ha az ellenfélnél van ilyen...azokat szokta pl.: Skill "tourist" felkiáltással szitává lőni. :)
    Ahogy írtam már, én nem ebbe a kategóriába tartozok, a tesztelgetés alatt nem azt értem, hogy "jé, a W-re ez is megy előre,, stb."...játszok, ahogy tudok, sebzek, amennyit tudok, de az pl.: pont nem érdekel, hogy a foglalókörbe rohanjak az első percben és ott álldogálva/bújkálva próbáljam pattintani a lövéseket vagy védjem a másikat, aki mögém bújik el...nekem ez nem élmény, nem is csinálom, még ha mondjuk ezzel 5 vagy 10%-kal több csatát nyernénk meg, akkor sem.

    Én sem szeretnék bántani senkit, aki ezt is teljesítmény-orientáltan akarja űzni és ráfeszülve csak a győzelmet hajszolja, ám tegye, nekem mindegy, csak ne várja el másoktól is, hogy ugyanezt csinálja és pláne ne kritizálja őket azért, mert más céllal ül le játszani. Ebben a módban pedig minden játékosrétegnek előbb-utóbb meglesz a helye, szintje.

Új hozzászólás Aktív témák