Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 3

    senior tag

    Az előbb elküldött egy három OP-tankos szakaszban lévő gennyes kurva az anyámba, mert visszaszámlálás után egyértelműen látható irányba mentem a Type-pal, ők meg nem voltak hajlandók kikerülni, és a tankom oldalába ütköztek. Ha a lövéseket nem is állítja meg, a tankokat igen... A csata végére kétszer annyit sebeztem, mint a teljes szakasz. Egy hét ban kéne az ilyen szaroknak. Plusz még egy hét, mert akkor sem reagáltak az OP és gyors toptier tankjaikkal a csatatéren történtekre, amikor megtehették volna. Ha valaki két hét bant összeszed, adnék neki ugyanannyit ajándékba.

    Szerintem a csapattársaim azt hiszik, a Type 4-em elsősorban azért van a csatában, hogy amíg az ellenség engem lő, ők szabadon lövöldözhessék az ellenséget. Kár, hogy annak felfogásához már teljesen hülyék, hogy ha duzzogó agyhalottként előrerohannak, akkor nem tudom felvenni helyettük a lövéseket. Mert ugye mögöttük vagyok... Sebaj, majd ha már le vannak HP-zva, megflankelem helyettük az ellenséget. Ha szerencsém van, realizálódik bennük, mi történik, és a nyomroncságukat félretéve a magukat lövetés édes kínjai után végre beszállnak a csatába is. Általában nincs szerencsém, csak okom az anyázásra. Seggfejek. Nem is tudom, mihez kezdenék nélkülük. Biztos nagyon egyhangú lenne a játék. "Mi ez a szar?!!!" felkiáltással törölném is le a harmadik ilyen csata után.

    Adnék egy tanácsot. Ha valami nem tetszik, a Type 4-gyel játszónak nem feltétlenül a kurva anyját kell szidni (pl. lehet neki hímringyó apja is, aki ugyanúgy felelős azért, hogy a kölyke egy Type 4-gyel játszó kis buzi lett), hanem megpróbálni alkalmazkodni a csatatéren elfoglalt pozíciójához. Alkalomadtán azon is el lehet gondolkodni, hogy ne a Type 4-nek kelljen visszamenni bázist védeni, meg hasonló kis butaságok.

    A végére még annyit, hogy bassza szét egy megtermett vasló minden akadályozós köcsög picsáját, aki csatakezdéskor úgy kezeli a tankját, mintha 2000-es pingje lenne. Különösen akkor, ha a könnyű tankos játékost hátráltatja így. Egyes pályákon a lassú tankkal levőknek is fontos, hogy a spotter megérkezése előtt átjussanak a kritikus területeken. (Ha egészen véletlenül valóban 2000-es pingje van a köcsögnek, akkor ne WoT-ozzon, vagy legalább várja meg, amíg a többiek elhagyják a kezdőpontot.)

    Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Új hozzászólás Aktív témák