Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz notika77 #209065 üzenetére

Ugyan már. Ez csak arra az esély hogy összekerülj vele. Még le is kéne győzni őt a ládához. Szakasz nélkül Dakit vagy skill4ltu-t legyőzni mikor piroska játékosok is simán szoktak nyerni a WT-vel ...

(#209069) jano_77
    T55-nél még 2 kell a gyűjteménybe, még engem is szívathat holnap. Ruszki szerveren nyomtam ma, ott borzasztó csapatok vannak, még az eu-nál is rosszabb. És nekem is volt 3-4 láda amit végignyitottam a semmiért. De szerencsére úgy néz ki ott is simán meglesz a 3k kötvény, ott még 5 darab hiányzik a kollekcióból, a mérnöki ott is teljes már.

(#209070) Black_Sheep
    Azóta jött patch. Sokat nem vesztettél vele. Lakeville pálya, délről indultam. Bementem a városba úgy hogy közben dobtam egy kis spotot középre is. A városban többen voltunk így simán ledaráltunk ott mindenkit. Aztán berohantam B6-ba és az "A" soron lévő rengeteg kemper tankjukból szedtem egy csomó asszisztot és sebzést. Végül körbeértem és a mocsárban lévőket is hátba lőttem. Volt ennél szerintem jobb köröm, 3k körüli sebzéssel, több killel az mégis csak első osztály lett.

(#209072) Raidon
    Sokat számít hogyan adja a sentinel pontok sorrendjét. Ha szerencsés vagy WT-vel akkor az elején ad olyanokat hogy a két aktív sentinel pont közel van egymáshoz. Ilyenkor a kettő közé beállva sokáig levédhető mindkettő, ezzel sok ideje elmegy a támadóknak és a kis alfa miatt kevés HP-t vesztesz. Mindig látni a térképen hogy melyik pont lesz legközelebb aktív így könnyű előre tervezni. A csata második felében már nem éri meg középen kóvályogni. Fishermensen én J1-be szoktam beállni a bunker mögé, a legjobb idemenni ha az utolsó 3 sentinel pont egyike is itt van és még nem irtották ki őket.
    EU + RU szerveren összesen mentem a WT-vel kb 15 csatát, ebből csak 1-et buktam, de ott is én voltam a fasz mert középen mászkáltam redshire-en ahelyett hogy felálltam volna a léghajóhoz sznájpolni. Szóval WT-vel szerintem nagyon könnyű nyerni, sokkal könnyebb mint T55-val.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák