-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz jozefgucci1 #147259 üzenetére
minél vastagabb páncélréteget találsz el vele, annál kevesebbet sebez a HE. Ha a Lowe tornyát lövöd pl akkor mindig ilyen 100 alatt, kicsit felette fogsz benne sebezni, ez ilyen. Ezért nem érsz semmit o-ho-val se az ilyen maus meg type4-5 szörnyek ellen.
-
lacibacsi
addikt
Szárazföldi csatahajó eladó!
Pőrén, avagy némi arannyal.
Tessék, csak tessék!Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
addikt
Mondjuk legalább +1/-1 MM-es
Bar a 14 Km/h odarak (lejtőn lefele akar 15)
[ Szerkesztve ]
-
Yofej75
aktív tag
válasz jozefgucci1 #147259 üzenetére
Repesszel nehéz (jól páncélozott) tankok ellen a legjobb megoldás az ha az ellenséges tank hasa alatt a talajba/útburkolatba stb tudsz lőni.
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Tarill
őstag
Az mitől van hogy kliens indítás után csatában az első zoom egyből maximumra zoomol?eddig nem zavart de most hogy csatám ment el rajta rögtön a meccs elején kvára felbaszott
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van annak valami ismert oka, hogy az STG Guardot az MM folyton 10-es szintű csatákba sorsolja be? Ugyanígy az új WZ premet is. Vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok? Mondjuk megfelelő pályán teljesen használható mindkettő de azért néha jól esne egy 6-os szintű vérengzés
-
jozefgucci1
addikt
válasz Tarill #147306 üzenetére
Aki a Jacktor féle modpakkot használta annak ilyen volt ,de az ottani fórumban linkelték a javítást is mellé , mert tényleg baromi zavaró .
Ha már Wotinfo más is észrevette, hogy mennyire a Trigg szócsöve az az oldal.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
válasz #77646080 #147309 üzenetére
Megtaláltam elvileg ez a hiba javítása "
A packban a zoomot a Pmod kezeli, nem az XVM.
Ezt állítani a WoT/mods/configs/pmod/ mappában a zoomDistance.json fájlban lehet.
Keressétek meg a "arcadeSmartDistance" blokkon belül a "enable" sort, írjátok át a false-t true-ra.
Ha csak ennyit tesztek, akkor 2x-100x zoomig kb. egyenlő lépésközzel 20 részre osztva tudok zoomolni majd. Ha az alsó és felső határt nem találjátok megfelelőnek, akkor a minDistance és maxDistance utáni számot változtatva a saját szájizetek szerint be tudjátok állítani. A stepsCount határozza meg a a min és max érték közti lépésszámot (gyk. hány fokozatú legyen a zoom). "Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #147310 üzenetére
Köszönöm, de nem használok mod csomagot. Vajon a sima Jimbo crosshair alatt mi a megoldása?
-
dokee78
félisten
Beteg jószág ez a WZ-132,bár még hiányzik róla a fejlesztett torony.
Aki használja vagy használta sokat:
Melyik löveggel használjátok?
Most lett meg a középső löveg és határozottabban jobban tetszik,mint az alap 85 mm-es. -
sequator
senior tag
válasz Project: A #147312 üzenetére
Itt egy részletes leírás a legénységről: link
A vége felé a Harckocsi kompetencia büntetés kezdetű bekezdés szól a tankok közti áthelyezésről.sautia
sequator
-
Project: A
tag
válasz sequator #147316 üzenetére
Köszönöm szépen.
Tiszta lett a dolog.
Viszont az alábbi bekezdéseknél, "Büntetések, amelyek befolyásolják a legénységi tapasztalatot és képzettségi szinteket" illetve "Harckocsi kompetencia büntetés hatása az effektív képzettségi szintre: " kicsit megkavarodtam.Merthogy a "Új toborzás, áthelyezés, feloszlatás" résznél azt írja, hogy lehet át lehet helyezni egy közepes tank legénységét egy nehéz tankba, ez rendben is van, de akkor mire gondol az alábbi és az azt követő bekezdésekben "Büntetések, amelyek befolyásolják a legénységi tapasztalatot és képzettségi szinteket"...
.... írja hogy büntetés várható, hogyha egy prémium jármű legénységét egy nem prémium járműbe helyezzem át, plusz ezek mellé szintén büntetés jár ha a prémium közepes szintű volt amibe pedig átül az nehéz szintű lesz?.....
Még átolvasom párszor lehet elkapkodtam a dolgot, de egyenlőre olyan mintha ezt mondaná.
-
lacibacsi
addikt
válasz Project: A #147318 üzenetére
Csak kérdezem: te figyelsz arra, amit válaszolnak a kérdéseidre? ezt a témát egyszer már lejátszottad. Akkor is írtam már egy választ. Most is fogok: olvasd el az előző hozzászólásom!
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
-
robogo81
senior tag
válasz lacibacsi #147319 üzenetére
Jó,és használható a cikk,meg a hozzászólások is,de lehet kellene pár képes példák is,mert leírva elég nyersen hat ,meg tiszta infó,csak ez alapján nehéz lehet elképzelni az egészet,az újaknak kusza lehet leírás alapján,meg előfordulnak olyanok is akik még nem egészen vannak tisztában a legénység oda-visszapakolásával párszáz csata után sem,vagy nem tűnik fel .
Csak pár kép ,amin látszik a legénység/leányság százalékos értéke,attól függően milyen tankban vannak,vagy milyen osztályra vannak képezve,hogy látszódjon a büntetés értéke is.redmi note 8 . psn:robert_warior
-
lacibacsi
addikt
válasz robogo81 #147323 üzenetére
A cikken lehetne finomítani. Igazad van. Én csak azon rágtam be, hogy a T. kolléga már kapott választ korábban a kérdésére. Persze, hogy vannak részletei az egész legénység képzősdinek, de az alapkérdésre (mikor nem jár büntetés?) megkapta a választ. Innentől fogva nem értem, hogy mit nem ért még. Találgathatunk még egy csomó variációt, hogy ekkor vagy akkor jár-e bünti? Nincs értelme. Valamilyen szinten minden legénységmozgásnál büntet a rendszer, kivéve ugyebár azt az egyetlen kivételt, amikor nem.
-
jano_77
nagyúr
volt egy csatám vasárnap, ahol is az M53/55 artynk ENSK-en úgy döntött, hogy mekkora poén lesz, ha az első vágány mellett a járdán padlógázzal átrobog az enemy bázisig. Nem emlékszem, hogy lenne olyan arty küldetés, amiben az a feladat, hogy spottolj fel minél több ellenfelet!? Nem tudom mi volt az elképzelése a majomnak.
(#147326) jr1994 és (#147327) h1mpi: értem, de ez akkor is hatalmas taplóság! Legalább annyira, mint a vízbe ölni magát az olyan pályán, ahol van víz. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #147326 üzenetére
Ott az artyzás gyakorlatilag lehetetlen... Én onnan ki is venném az artykat... A mezőn 2 perc mire meghalsz, a városban meg nem tudsz érvényesülni. Egyetlen esélyed ha a mezőn megy a harc és akkor lehet sebezgetni a városból keresztbe.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #147327 üzenetére
Pedig lehet alkotni. Amig a regi jo AP megvolt, szerettem de most legalabb lehet pukkantgatni a sarok mogott alldogalokat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
po1son
addikt
Ennek a protonak egészen jót tett a buff 9.17 után. Azt hittem nagyobb szenvedés lesz átmenni az E3 vonalra, de egészen kellemes meccseket lehet vele játszani és nem kell goldot tölteni szinte senkire.
Persze a lomhaság azért bőven megmaradt, de legalább lehet tartani a lépest a heavy tankokkal.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
tag
válasz lacibacsi #147324 üzenetére
Jogosan kaptad fel a vizet. Nem voltam elég figyelmes, mert amikor még olvastam a hsz.-ed (nagyjából azonnal, hogy írtál) akkor még nem volt kiegészítve lényegi tartalommal.
Én kérem elnézéseteket.
Igazából elvesztem az újraképzés és nem a nem újraképzés fogalma között, ez zavart bele. De már tiszta a kép. (remélem )Végül megvettem a svéd prémium közepes tankot (6 szintűt) amiben fejleszteni fogom a 3 fő legénységet az Emil 1-re és tovább. Egy újraképzéssel beültetem őket, és a cikk és a segítségek alapján ez úgy gondolom rendben lesz. A skillek nem vesznek el, igazából csak a 75-100 % különbözetét kell majd teljesíteni.
-
lacibacsi
addikt
válasz Project: A #147331 üzenetére
-
sequator
senior tag
válasz h1mpi #147330 üzenetére
Franciákkal meg elég jól lehet követni a csata menetét, mert mozgékonyak.
Ha a mező elesett, mehetsz a városba, ha meg a város áll rosszul, akkor a mezőről szabadon lehet lőni be a térre és az utcákba.Nem egyszer volt, hogy az ellenfél arty pozícióiból lőttem visszafelé a saját bázisunkra, vagy a mezőről lőttem a téren állókat.
Viszont ettől még én is utálom a pályát. Úgy gondolom, hogy vannak olyan pályák, amikre artyt csak azért dob a MM, hogy elvegye a kedvet az artyzástól.
sautia
sequator
-
+váltó
tag
válasz Project: A #147312 üzenetére
Azonos nemzet azonos tipusu legénységét érdemes húzni Prémium járgánnyal . Mivel 1 médium legénységről beszélünk - amit hevi be ültetnél át - a heviben katasztrófális 50 % os legénységed lessz ami használni tudja a szkilleket - de látótáv töltés idő szórás kép sehol sem lessz . Ha átképzed őket goldért - akkor az addig megszerzett szkillek ugyan azon a szinten mennek majd . Érdemes utánna nézni az 1es tagok legénységi kiosztásának .Ne ess abba a csapdába , hogy kiképzed a rádiós helyzetfelismerését 100% ra és a másik tankban nem az a tag a rádiós . . .
Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
-
tag
válasz +váltó #147334 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy felejtős a projekt?
Elmondom, mit szeretnék egész pontosan csinálni.Szóval megvettem a svéd hatos szintű közepes prémium tankját az STRV M/42-57 ALT A.2 melynek legénysége 3 fő.
STRV M/42-57 ALT A.2 :
parancsnok: parancsnok, rádiós, töltő
sofőr: sofőr
lövegkezelő: lövegkezelő, töltőŐket szeretném megtartani, és átrakni majd az Emil 1, Emil 2 és a Kranvagn-ba.(nehéz tankok)
Emil 1, Emil 2, Kranvagn kiosztása: (legénység 3 fő)
parancsnok: parancsnok, rádiós, töltő
sofőr: sofőr
lövegkezelő: lövegkezelő, töltőAz én meglátásom alapján itt az egyetlen probléma, hogy újra kell képezni a prémből a legényeket, azaz 80%-os szinten lennének.
"Például páncélvadászból önjáró lövegbe, akkor az ezred iskola 75%-os, vagy a korábbi szint 80%-ának megfelelő fő képzettségi szintet biztosít számára, attól függően, hogy melyik a nagyobb. Egyik esetben sem lesz aktív egyetlen skill vagy perk sem mindaddig, amíg a fő képzettség szintje csatákban szerzett tapasztalattal el nem éri a 100%-ot." (wothungary.hu -ról).Tehát le kell dolgoznom azt a fennálló 20%-ot, hogy működjenek a skillek.
Szóval mit gondolsz konkrétan erről?
[ Szerkesztve ]
-
+váltó
tag
válasz Project: A #147336 üzenetére
Volt hasonló projektem. A nyeremény tog2 - t addig tologattam amig a 4. szkill el nem érte az 50% ot.
Jött az akciós átképzés 50% és 100 goldért átképeztem őket az Fv 215b be.Most a fő képzettség - tier tizes nehéz tank - de a tog ban is leszorózhatom a legényeket nap mint nap. Így gyorsabb a legénység fejlődése . A svéd nél előképzést csinálsz - átképzed és használod - de nem lesznek jók a médiumhoz amiben képezted őket . ÉRTED ?Örök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
tag
válasz +váltó #147337 üzenetére
Próbálom megérteni, ezért kérdezek.
Nem szeretném visszaültetni őket a prémium tankba ha kiveszem őket.
Akkor sem helytálló a dolog? Megcsinálok például 2 skillt 100% -ra és azzal együtt mennek az Emil 1-be. Innen, már csak az Emil 2, illetve a következőbe lesznek átültetve.Véleményed?
Bocs, hogy zokni vagyok hozzá -
+váltó
tag
válasz Project: A #147338 üzenetére
Nézd mivel még nincs svéd prémium hevi - igy van értelme a dolognak .
Barátilag mondom ne állj meg a 3. szkill 50%á ig . Próbálj meg 500- 1000 csatát letolni ezzel .
Meglátod frankó kis csapatod lesszÖrök gyerek . . . X X X - nem azért mert DR - henem mert Proffesszionialista . . . nem tudom mit jelent , de HOFI szerint - az már valami . . .
-
lacibacsi
addikt
válasz Project: A #147338 üzenetére
Ahogy +váltó mondja: előképzed őket. Nincs ezzel baj. Van itt olyan, aki egy egész nemzet legénységét képezte ki magasabb szintre egyetlen tankkal. Amikor átteszed őket a végső helyükre, akkor meg pénztárcád szerint átképzed őket a végső tanktípusra. Az meg ne tántorítson el, hogy utána nem tudod visszatenni őket. Az Strv-be teszel egy új legénységet, szorzózgatod és mire elindulsz a svéd med ágon, lesz bele legénységed.... Egyedül a képesség kiosztásra kell figyelni, de ebben az esetben az nem probléma.
-
Emu
őstag
válasz Project: A #147341 üzenetére
Új legyénység alap képzettsége 80%-ról indul, ha azonos típusú tankból rakod át a legénységet akkor "csak" 10%-t buknak. Ráadásul ahogy haladsz előre, úgy kell egyre több xp a következő tank kifejlesztéséhez, így a perkek is szépen tudnak fejlődni.Én azt ajánlom, hogy állj meg Tier V szinten, és legalább a lámpáig (6. érzék 100%) juss el, mielőtt megvennéd a következő tankot.
-
Hafy75
aktív tag
Na!!!
-
Viktoár
addikt
Már sikerült is kihúzni a Caernarvon-t. Elég jókat lehet menni a Black Prince-el de erősen szerencse kérdése.
A tank ász is megvan úgyhogy a fiúk mennek a Caernarvon-ba. Ha ilyen gyorsan tudom húzni a többit is akkor nem sok free xp-t kell elpazarolnom a patch előtt.Milyen felszerelést érdemes rá felrakni?
Üdv:Viktor
-
galervin93
őstag
válasz h1mpi #147294 üzenetére
Ügyes-ügyes... De ez akkor lenne jogos, ha azt mondtam volna, hogy sz*r vagyok, és ezt igazolná is a fenti 5 csata. (szerencsére nem csak az nem igaz, hogy 5 csata nem elég ilyen konzekvenciák levonására, hanem hogy annyira sz*r nem lehetek, igaz győzni ma sem mindig sikerül, de legalább oda mennek a lövések ahová szánom. A kreditemnek meg kifejezetten jól jön egy-egy kitüntetéssel teljesített Obj küldetés, mint most az előbb a SU100Y-nal. )
Mondjuk tegnap a frissen vásárolt hatos VK 30.02M-mnel akartam haladni, hát láttátok... Ma egyelőre nem mertem vele menni, lehet marad is így, szerintem az a gép el van átkozva, 0/4-gyel kezdtem vele.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
őstag
válasz galervin93 #147346 üzenetére
No rávettem magam, mégiscsak gurultam azzal hatos taligával. No de így megint nehéz... Komolyan, nem is rémlik, hogy bármikor is kezdtem volna ilyen rosszul egy géppel... 0/5...
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zozyk
addikt
Ez a KV-4 a nagyobb löveggel azért használható valamire?
Mert ha nem,akkor elengedem,ez eddig csak tömény szopás vele. -
mcwolf79
veterán
válasz zozyk #147348 üzenetére
Kurta jó tank, csak az a baj vele, hogy a panel sokszor akkor vagy cserben, mikor a legnagyobb szükség van rá. Nekem szerintem tier 8-ban azzal ott a legtöbb acélfalam. Csak sokszor van az, hogy az ember szeme mered, hogy hogy lőtték be. Az ágyú is teljesen használható, orosz tankhoz mérten még pontos is.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest