- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz Viktoár #146099 üzenetére
+1 az E3-ra. Az E4-et én sem vettem meg inkább megtartottam a T30-at mert az még mindíg nagyon jó . Az E3 is jó bár ha egyedül maradsz akkor sok mindent nem tudsz csinálni . Tegnap szakaszban T9 light-al nem egy nagy td szivattunk meg , hogy valaki láncolta a másik pedig lőtte.
A T34 nekem is agarázsban áll és én anno azt még ingyen kaptam mikor prémtank lett belőle ,de ma már alig használom. Nincs elrettentő ereje sajnos és a tornyát picit elforgatva bárki belövi .Eladni nem fogom akkor már inkább porosodjon a garázsomban .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz #77646080 #146102 üzenetére
Nekem nincs meg az a vonal, de jatszani nem mindig konnyu ellenuk. Nyilvan all le a franc hull downba veluk. Max spotig.. Aztan vagy kijonnek onnan vagy megunjak az artykat
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #146089 üzenetére
Előfordul, hogy egy tank mintha el lenne átkozva. Nálam a Skoda T50 ilyen. Első 30 csata tök jó volt, meglett az ász is, azóta viszont akár egyedül, akár szakaszban játszok vele, olyan hulladék csatákba dobál a játék, hogy nem tudok egy jó kört menni vele. Mondjuk a statom annyira nem rossz vele, de azt vártam tőle, hogy többet tudok majd sebezni mint bármelyik 9-es tankommal, ehhez képest csak középmezőny. Lehet hogy ezért érzem szarnak, nem tudom hozni vele amit elvárok magamtól. A másik ilyen az M46 Patton, kb egyszerre vettem meg a Skodával, úgy fél éve és azzal még nyerni sem tudok, persze mivel nem szeretek velük menni, még nincs is sok csatám.
Amúgy remélhetőleg ez csak egy sima szopóág mindkettőnknél és ugyanúgy elmúlik mint a többi én egy csatát mentem randomban T34-gyel ismerős accountján, igaz már legalább egy éve, de azon úgy tűnt hogy kreditfarmra jó lehet. Lánccal sok mindent le tudott venni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
po1son
addikt
válasz h1mpi #146097 üzenetére
Ágyú kuka, lassan fordul és a talajellenállás katasztrófa, legtöbb tier7es tank röhögve belövi (hull down kivétel), arty csemege, könnyen lehet láncon tartani, kevés dpm.
Inkább az új prémium tankok behozatala helyett, egyértelműen buffolni kéne a régi prémium tankokat.
Ha pontosabb lenne az ágyú 1 fokkal és a dpm ~1900 körül lenne szárazon azt mondanám, hogy újra partyban van a tier8as mezőnyben, de most jelenleg tényleg nem lehet komolyan venni, számomra az esetek nagy részében csak +dmg ha az ellenfélnél van.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Viktoár
addikt
válasz jozefgucci1 #146101 üzenetére
Sajnos igen,ez a fix tornyos td-k rákfenéje.Egyedül nagyon nehéz,főleg a kudarcot elviselni merthogy tehetetlen vagy.
A fix tornyos td-knél az egyik szemnek mindig a térképen kell lennie mert időben el kell kezdeni felvenni a védekező poziciót.Ráadásul olyat ahol nem nagyon tudnak megkerülni és ha az ellenfél oldalára billen a mérleg nyelve, akkor hamar ott teremnek a mocskoskeselyűklightok.Tarill: Igaz,ezt sem árt megemlíteni. Azonban a T30 játszhatóbb szerintem,ugyan belőhető a torony teteje vagy a lövegpajzs mellett egy kis szerencsével (általában a svéd szutykok) de elég jó pattint ha mozogsz.Illetve szoktam a löveggel "takarni" a kis kupolát azáltal hogy felemelem és azt lövik el. Inkább megjavítom de nem kapok sebző lövést.Néha beválik.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
jano_77
nagyúr
Mikorra ígérték az AVK. 168.01 prémium tankot, tudja vki?
Lesz belőle egyáltalán vmi?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #146110 üzenetére
Meg is találtam és rögtön javítom is magam mert VK.168.01 (P) a neve.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Kotomicuki
senior tag
válasz jano_77 #146112 üzenetére
"Nem nagy szám!" - Ezt majd T6-os ként mond, ha szembe kerülsz vele a csőpályákon. A 168 tonnájával egy enyhe kocc a Cromwell-el és az full HP-ról megy a garázsba...
Ha tényleg 65 mm az a HE átütés, akkor a papír T6-osok nem nagyon élik túl azt, de a nehezebb jószágokból is kiemelhet pár tartozékot, vagy legényt!
Tény, ha az arty megtalálja, akkor a csapattársai biztonságban lesznek egy időre a "gombnyomogatótól"!Úgy érzem, kissé elgurult a gyógyszerük a fejlesztőknek, hogy ilyen tankokat T8-ként ki mernek adni: a Defender már inkább T9-be való volna, és ez a német is egyértelműen a prémiumlőszer-használatot hivatott megnövelni, ahogy anno az IS-6 is a varázspáncéljával (és a gyenge ágyújával)...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
galervin93
őstag
válasz h1mpi #146090 üzenetére
Pedig nem lenne ezzel gond, sőt szerintem nincs is olyan vészesen elveszve, nekem egyelőre egyszerűen nem adja. Van átütés, gundep, jó torony, de csak copok vele a megfelelő pozíciókban is.
(#146094) German_TD
Eleinte a T32 (illetve majd később az M103) legényei voltak benne másfél skillel (javítás + másodiknak célzásjavítók meg ilyesmik), most 4 legényt kciseréltem benne a T57-ben ülő 4 skillesekre, ezeken mér van BiA is, meg egyelőre a T32-es legényekből kettőt újraosztottam BiA + javításra, így most picit összevissza van benne egy jól képzett komplett T57-banda, meg kettő gyengébb.(#146095) po1son
Attól függ azért milyen szempontból... Kreditframra még így is egész jó, rosszul játszom vele, de így is jól keresek. Ez azért pl. egy IS-6-tal, 112-vel, T-34-3-mal nehezen kivitelezhető gold nélkül, akkor viszont nem sokat ér az egész. Élvezet meg fun az mondjuk nincs, abban az előző tankok, ha golddal fel vannak tápozva, biztosan jobbak. De én most inkább farm miatt vettem, hogy a sok med mellett legyen egy heavy is, erre jó. Persze nem lehet az új generációs nyolcasokhoz hasonlítani...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
válasz Kotomicuki #146114 üzenetére
Azt várd ki majd hogy hányszor teszi be tier6-osok közé!
Szerintem inkább tier9, méginkább 10!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jozefgucci1
addikt
válasz kchryss #146117 üzenetére
A Trigg-es srácok is milyen hisztit toltak a Defender miatt a nyílvános fórumon ,de aztán leszarta őket mindenki Persze tudom én , hogy az ESL goldbol nem lehet megvenni és savanyú a szőlő ,de majd elmorzsolok egy könnycseppet mikor lövöm őket
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
galervin93
őstag
Nehéz szülés volt, de összejött egy ászocska a T34-gyel. Valamennyit javult a helyzet, de az 50% WR-t ma sem értem el vele... De legalább a kredit jött...
Arra mondjuk mocskosul kíváncsi vagyok, hogy egy táras tank (jelen esetben egy BC AP) mit élvez abban, hogy a meccs elején berohan középre (Ensk), rám zúdít egy tárat (T8-as heavy T10 csatában komoly likvidálandó ellenfél), mindeközben pedig elhal, mert a csapat mögöttem szétkapja, közben persze ő is megszopat engem, mert kiszedett. Ez az élmény? Ezért játszik valaki? Egy percért? Érthetetlen számomra... Borzasztó mennyi idióta van...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
GeneraL_XTX
veterán
azt mondja már meg valaki, ezzel a csoda tier7-es Leoval mi az istent lehet kezdeni? Mert értelmesen játszani azt nem.....állandó tier9-es csaták, 150-es átütés, papír, álca semmi, szóval tényleg nem értem. Próbáltam a nagy ágyúval is, de a +5mm átütés és nagyobb alfa miatt a 3x angyobb töltésidőt kicsit erősnek érzem....
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz galervin93 #146123 üzenetére
Nem való mindenkinek a táras tank. Nekem is szoknom kellett, hogy megéljem a második tárat persze én nem rohantam előre ész nélkül de azért igyekeztem a fontos pozíciókat elfoglalni.
-
őstag
válasz Stanislav84 #146122 üzenetére
Nekem kis BCvel adta be. El se hittem. 3 tier x volt, ezekből kettő td, mindkettőt elcsíptem és 5500dmg volt. Nagyon mákos kör volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
Noh, kaptam én is 20% kupont, 360 napos premium havi 1533ft lenne atszamolva....nagyon gondolkodoba estem...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Chris0321
addikt
válasz wwenigma #146128 üzenetére
Ha kihasználod valamennyire itt vagy a wows-ban akkor érdemes lehet megvenni. Az ilyen kupnt csak az használhatja fel aki kapja vagy másnak is lehet akciósan vásárolni?
German_TD: Az jó, kösz. Én most egy tartalék accounton wot-ozok amire nem akarok költeni csak a bő két év kihagyás miatt nem lenne jó ha még most nagyobb tierrel játszanék viszont a fő accountomon jól jönne egy kis prémium vagy akár egy szép új tank is.
[ Szerkesztve ]
-
Mynock
tag
Helló!
Nem tudok játszani a játékkal,mert állandóan lefagy és azt írja ki,hogy " Az alkalmazás számára nem engedélyezett a grafikus hardver elérése".
Tudja valaki,hogy mi a hiba?Sose csinált ilyet -
zozyk
addikt
Valahogy most megint tetszik a játék,de a wr-t nem erőlteti.
21/6,mára inkább offolom.Talán holnap.
-
po1son
addikt
-
galervin93
őstag
Lányok-fiúk! Rövid videó, két kérdés:
a) hova a búbánatos kutyafülébe tűnt a T-54?
b) hova a búbánatos kutyafülébe ment a lövedékem?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
po1son
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz galervin93 #146139 üzenetére
c) hova a búbánatos kutyafülébe tűnt a videó?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Rideghváry
kezdő
Sikerült összekínlódni nem kevés idő után egy Ace Tanker-t, ráadásul el is toltam a győzelmet:
A bot T29 nem segített, de legalább nem kaptunk ki...Kasparov's poker career was cut short when his opponents realized that every time he was dealt bad cards his eyes would get huge and he'd shake his head in disbelief.
-
Viktoár
addikt
Ezt videó nélkül is megmondom, így balanszol a WG.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
kchryss
veterán
a) a bokor miatt eltűnt csak kicsit késve
b) előtte csapódott be, hogy hol ment el mellette/rajta azt nem tudom, szellemlövedék -
Chris0321
addikt
Az a-ra szerintem az a válasz, hogy túl messze volt így már te nem láthattad és utána a wt spottolta fel. Arra, hogy hova tünt a lövedék nem tudom a választ, talán lánctalp de nem jelezte a kritikus találatot.
nanus: Ha szemét akarnék lenni, akkor azt írnám: Látták, hogy még ennyi csata után sem boldogulsz a tankkal és gondolták ideje lépni. De szerencsére nem vagyok szemét.
[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
Ezt aláírom oké béna vagyok vele , de ők mekkora szemetek hogy ennyit vártak, remélem az átutalt pénzem csak mos ért el hozzájuk azért most írtak
[ Szerkesztve ]
-
Chris0321
addikt
válasz nanus #146148 üzenetére
Minden este lefekvés előtt megnézték a statodat és látták, hogy nem haladsz túl jó irányba és szomorúan feküdtek le de reménykedve, hogy talán holnap már jobban fog menni. Remélték, hogy nem kell megtenniük ezt a nehéz lépést de rájöttek, hogy nincs más választás. Ez az első figyelmeztetés, ha továbbra sem mennek majd úgy a dolgok ahogy kellene előbb utóbb visszaveszik a tankot és odaadják valaki másnak aki jobban megérdemli.
Szóval ideje összekapni magad ha nem szeretnéd, hogy szépen lassan kiürítsék a garázsodat. -
jr1994
addikt
Ma mentem egyet Grillével, beadta malinovkát, de persze fele 8-as tank. És még így is majdnem sikerült a küldetés, 5 perc alatt sebeztem 7200-at és 2 killnél tartottam. Még 6 ellenség életben volt, a hegyen tömörültek, simán meglehetett volna, de közel full hp-ról szétlövettem magam. 3 low hp tankot kellett volna csak kilőni, és meglenne a 260-as. És a csata még 3 percig tartott
kchryss: úgy láttam, hogy a teste és a csöve között ment át a lövés.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest