Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanislav84

    tag

    válasz h1mpi #137916 üzenetére

    És megint dől belőled ugyanaz.... pont hogy nem érted. QB maga mondta streamen, hogy bőven elélne a streamelésből, ha nem lenne a WoT, de nem akar, mert élvezi, és ha arra kerül a sor, hogy nem, akkor ő is inkább varieté streamer karrierre vált. A WG sose pénzelte QB-t sem, és nem is nyal nekik, csak diplomatikusabban fogalmaz a videóiban. Streamen sokkal inkább megmondós ő is. Az egyetlen dolog, amit a WG-től kap, az néha 1-1 prémium tank (nem csak tesztre), és persze tesztelésre kap tankokat még. Igen, ebből neki jön némi lé (youtube), de nem annyi, mint, amennyi pénzes játékost hoz ő a WG-nek. Emellett egyetlen streamből több pénz jön be QB-nek, mint 1 hónapnyi youtube videóból.

    Nem, nem kapja átvitt értelemben a pénzt... csak max többet kapnak annak köszönhetően, hogy olyan anyagot mutathatnak be, amit más nem. Ez olyan, mint amikor a filmben megvillan a Coca-cólás üveg. Fizetett érte a coca-cola, de a film sikere és bevétele javarészt nem ebből származik. (most kérlek tekintsünk el az időrendbeliségtől)

    Szóval könyörgöm... értelmes emberek vagyunk... verjük már ezt ki a fejünkből. Semmilyen információd nincs arról, hogy mennyit keres valaki egy youtube videóval (megtekintések száma, azok között is felbontva, hogy ki mennyi ideig nézte a videót, és még sorolhatnám)

    Az meg, hogy kinek mire van pénze, az a saját döntése. Foch pl elmondta, ha meg tud élni ebből, neki annyi éppen elég. És jobban meg tud élni belőle, mint korábbi munkáival az országában. QB is azt mondja, hogy neki öröm, hogy abból élhet meg, azt dolgozhatja, amit szeret csinálni, és ha mégis otthagyná a WoT-ot, akkor is lenne állandó 1-2 ezer nézője... ami nem kis mennyiség még így sem. Miért kell így ítélkezni mások felett? Ahelyett csak hogy élveznéd azt, amit csinálnak... elvégre ez a célja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák