Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz Dr.Én #111228 üzenetére

    Na jó, mégis megnéztelek. Miért akarsz venni még egy prémtankot a Skoda, a Panther 8.8 és prém T-54 mellé?
    Szar példával élve: ha elkezd az ember gyúrni, akkor nagyon faszának tűnik elsőre, hogy 100 kilóval guggoljon, de ha piszkafa lábai vannak és a technikát sem sajátította még el, akkor előbb kisebb súlyokkal, szabályosan kell megtanulni a gyakorlatot.
    Nálad ugyanez a helyzet, vettél már kettőt, szerencsére elég különbözőek, alig mentél még velük. Szerintem előbb ezekkel kéne gyakorolni és utána venni esetleg egy technikásabbat, mint a CDC vagy a Mutz. Ezekben már minden hiba végzetes lesz, mert nincs az egyetlen védelmük a futás, a modulok darabokra hullanak még a kisebb kaliberektől is.
    Ha javasolnom kéne, akkor azt mondanám, hogy ne vegyél még semmit, húzd ki a T29-et, ahogy szeretted volna, mellette a T20-at, Cometet, menj sokat a Hellcattel, szerezd meg a T-150-et és esetleg a Jagdpanthert vagy a T25 AT-t. Ezzel lefedsz tualjdonképp minden lehetséges stílust és rájöhetsz arra, hogy mi fekszik és mi nem, anélkül, hogy vennél bármit is, a három prémtankoddal meg tudsz gyakorolni meg pénzt farmolni.
    Volt itt is nem egy olyan srác, aki össze-vissza vásárolt minden szart és a felét eladta (volt amit többször is), mert nem tudott velük játszani és csak idegesítette, Volt olyan, aki végig állította, hogy neki a szovjet nehezek jönnek be, vett is KV-5-öt, IS-6-ot, 112-t, szarul ment velük. Kipróbálta a brit médium ágat és oda-vissza volt értük és vagy 30-40%-kal jobb eredményeket ért el, mint a szovjet stílusú tankokkal. Nekem is volt ilyenem, soha nem akartam megérteni, hogy a Joszif Sztálin hogy lehet egy jó tank. Le volt árazva egyszer, kellett az IS-3, elkezdtem nagy sírások közepette húzni, az lett az első tankom, amin meglett a három csillag.
    Szóval én csak tanácsolni tudom, hogy ne vegyél pénzért többet, inkább próbálgass ki mindenféle ágakat és nézd meg, mi tetszik játékstílusra, nem kinézetre. Azok, amiket írtam csak iránymutatók a legkönnyebben elérhetőek, plusz vannak előttük legendásan jó gépek, mint a Cromwell, az M4A3E8 (ami szerintem a játék legjobb tankja még mindig), vagy a KV-1/KV1S.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák