- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
bazzeg asia, america szerveren meglehet venni még az IS-3A-t...
-
nyunyu
félisten
válasz h1mpi #107452 üzenetére
Ja egyetértek, minek bele legénység, nem hiszem el, hogy nincs USA medje annak, aki ezt megveszi...
Van egyaltalan olyan amerikai med az M48 Patton vonalon, aminek nem a szabvanyos 5 fos a legenysege?
Masik agon T69+T54E1-et nem vagom, azokkal sosem mentem.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
szbalogh
addikt
válasz h1mpi #107446 üzenetére
Az az én replayem
Ne azt nézd, hogy lassú, hanem azt, hogy a félelmetes SU-85B löveg egy forgó tornyon van!
Pont azért húztam ilyen sokáig, mert mindig oda tudtam fordulni ahova kellett. A TD-vel ez nem ment volna.
Annyira nem is lassú egyébként, pont elégséges.
Nézd meg ezt is amiben a 6-os OI menekül előlemNick: HE_Storm
-
balintka
addikt
Érdemes venni német T-25 prémium tankot? Matilda 4, Churchill 3-at? Matilda BP-m és Excelsior-om van már.
És Chi-Nu-Kai-t?
-
h1mpi
félisten
válasz Mister_X #107457 üzenetére
Pedig ahhoz, hogy a Patton KR-el jól menjen a játék nem árt, ha van az emberben pár száz kanyar a Pershing, Patton tankokkal. Persze ettől még lehet vele jól játszani, de elég gyorsan le lehet amortizálni őket Nekem a 4 skilles legényekkel tuti megtáltosodna, de akkor inkább kifarmolom az ingyen 8-as USA medet.
Szabalogh: akkor jól nyomtad
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
emre
veterán
válasz grizlisandor #107460 üzenetére
Hát le, mint a borravaló.
Az még megvan hogy lecserélték az Fv4202-est CenturionX-re?
(#107462) sith7
Szerintem csak elírta.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
h1mpi
félisten
válasz grizlisandor #107460 üzenetére
Ha meghívtál valakit, aki kifarmol egy 10-es tankot, akkor megkapod a T95E2-es tier8-as prémium tankot. Itt a fórumon is megvan már pár embernek.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Az megvan, ha minden jól megy a héten meglesz az AX.
(#107463) h1mpi: "ez "csak" egy jutalom és nem egy prémium tank" ezt az általad linkelt oldalról van.
Szerk.: Kiknek ajánlott
Bárkinek akinek van ideje 1 millió XP-t össze szakaszozni :-) Érdekes színfolt a tankok között, és ha észben tartjuk hátrányait és maximálisan kihasználjuk az előnyeit remek fun tank faragható belőle. Sajnos ez a maximum, ami ebből a tankból kihozható, mivel se legénységhúzásra, se kredit farmolásra nem igazán alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz grizlisandor #107464 üzenetére
Elég, ha kihúzol egy 10-es tankot, nem kell szakaszozni 1 millió xp-t. Akkor nem prémium, én azt hittem.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Ma értem haza külföldről, bejelentkezek de nem kaptam meg a toldi-t. Azt hittem, hogy még nem késtem le...
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Mister_X
nagyúr
válasz h1mpi #107459 üzenetére
Nézd a másik oldalról, mire eljutok a Pershingig, lesz egy képzett legénységem és ismerni is fogom az ágat Időközben véletlenül WZ-111 helyett vettem egy 112-t. Eleinte kicsit idegesített, utána meg belopta magát a tank a szívembe. Csak úgy pattog róla minden és a "szeretett" D25-T mordály van rajta. Mondjuk kicsit még szívom a fogam, hogy másfél millió ezüstöt erre is kell költeni és még a T34-en is csak repeszpáncél meg töltésgyorsitó van.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Kelvin
őstag
válasz Tenken #107469 üzenetére
Köszönöm, így már megkaptam :d
Ha még nincsen kifejlesztve az AMX 50B, de egy legénység át tudok képezni a kölcsönözhető változatára, akkor az a normális 10-es tankhoz is jó lesz?
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Greentea
senior tag
-
balintka
addikt
válasz grizlisandor #107475 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek. Megvettem a T-25-öt, Matilda 4-et és a Churchill 3-at is. Tegnap meg a Matilda BP-t.
-
Jolet
őstag
a chi-nu kai inkább egy forgó tornyos td, ha úgy használod lesz vele örömöd
nekem nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az stb-1-ben sok skilles legények ülnekWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Mister_X
nagyúr
válasz ollie #107472 üzenetére
Most még szerzik a skilleket. Mire eljutok T8-as medekig, 2-3 skillel átképzem, annyi baj legyen. Vagy tudok toborozni nem kifejlesztett tankokba is legénységet?
112 is 110-es legényeket képez mostantól, az IS-2 óta képzett legénység meg átrotálódik WZ-111-1-4-be
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
adamgreen
senior tag
Békés és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánok mindenkinek !
-
Tamyra
tag
VIszont még nem vettem meg a AMX CDC-t valami visszatart, talán a papír páncélzat főleg hogy nehéz tankokat szeretem jobban....Esetleg a HT NO.1 vagy olcsóbbak mennyire jobbak teszem azt SU-100y vagy ez az új T40 az sem lenne feltétlenül baj ha egy ilyen olcsóbb 6-os tank lenne ha jó kreditet hoz Valami amit különlegesen ajánlotok?
Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
ballington
addikt
Hát, srácok, nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de ez valami botrány, ami az ünnepek alatt megy. Ennyi noob, retartdált, bot gyanús játékos
Folyton bukom a köröket, függetlenül attól, mit csinál az ember. Persze Én is hibázok, de arról nem tehetek, hogy 15-3-as csaták vannak. Jó példa erre egy T8-as csata, melyben T34-85-el voltam. Az egész csapatban Én sebeztem a legtöbbet 2800 dmg-el, a top hevik 1000 alatt. Persze elbuktuk.
Néha vannak jó köreim, tegnap ráadásul 3 Tankászt mentem egymás után 3 küldönböző tankkal, de utána...
Azt hiszem, az ünnepek alatt nem fogom többet erőltetni.Ja, és Boldog Új Évet Mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
lacibacsi
addikt
válasz Blue Eagle #107479 üzenetére
KV-3-at melyik ágyúval érdemes használni?
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Blue Eagle
őstag
-
válasz Tamyra #107483 üzenetére
Tier 6-os prémiummal nem igazán lehet sokat keresni. Mindenképpen tier 8 ajánlott, esetlet tier 7. Tier 6-hoz kiemelkedően jónak kell lenned, hogy megérje azzal tölteni az idődet a credithozamért.
Amúgy meg a HT No1-et mindenki szidja, akkor már inkább az a batár nagy SU100y.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lacibacsi
addikt
válasz Blue Eagle #107487 üzenetére
A D10T löveg pontossága nem előrébbvaló a sebzésnél? 0,46 nagyobb távolságról már elég véleményes...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
őstag
válasz lacibacsi #107489 üzenetére
Közelre lőj vele. :-)
Szerintem egyáltalán nem volt zavaró a pontatlansága, meg kell szokni ezt a D25-öt. Sidescrape-re való, pattogós. Tornya kicsit lassan forog. Célzás gyorsítására menj rá skillekkel meg felszerelésekkel.
Én nagyon szerettem, igazi tank érzése van benne az embernek.
A KV-4 viszont nem lesz egy leányálom. Szerettem, de nagyon rossz statjaim vannak vele. Igaz részben azért is, mert rengeteg csatában csak beálltam HT-15-özni. :-D Arra jó. Sebezni csak állóháborúban lehet vele. Illetve retardáltak ellen.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Blue Eagle
őstag
válasz lacibacsi #107489 üzenetére
Nem-nem. Mind ahogy az előttem szólók is írják az pont úgy is van. Tényleg mindent jól leírtak. Töltésgyorsító és célzásgyorsító kell rá, harmadiknak mehet optika vagy ventilátor. Ezzel a löveggel szerintem szuperül el lehet lenni, nem ritka a 400 feletti sebzés, hivatalosan 390. 175/217 az átütése, úgyhogy már nyolcasokkal szemből óvatosan és csak gyenge pontokat.
[ Szerkesztve ]
-
Poultier
tag
Lassacskán ki lesz fejlesztve a T32, így felmerül a kérdés, hogy a T29 megtartós legyen e. Ad a T32 annyi pluszt, hogy ne "hiányozzon" a T29? Mennyire lehet vele(T32) T9-ben érvényesülni?
-
Blue Eagle
őstag
válasz Poultier #107494 üzenetére
Én megtartottam a T29-et. Kettő HT van a hetes osztályban ami kimagaslóbb a többi közül: a T29 és a Tiger. Az a baj, hogy a T32 a T29 lövegét örökli meg. Ez sajnos elég probléma olykor, de szerencsére feltalálták az APCR-t ilyen esetekre. A másik fontos dolog a T32 esetében a torony. Az alap torony vékony, mint a pergament, kisebbek lövését ez is pattintja azért. Amire elsőként nagyon rá kell menni, az a kilences szintű toronyka kifejlesztése. Na ez a legjobb a T32-ben. Elöl 2 mm híján 30 cm, ami nem sokkal vastagabb a T29 -nél, viszont az oldala (és a hátulja -152mm) jelentősen vastagabb lett, azaz 197 mm, ami szép pattintásokra képes, összességében is. Tornyozni itt is kötelező! Én csak azért adtam el mert kellett épp a kredit az M103-ra és van T34 prémem, amin becsületes löveg van.
-
Grillo
őstag
válasz Poultier #107494 üzenetére
Én is csak akkor adtam el a T29et, amikor az M103-ra kellett a pénz, meg a bácsik onnan ültek át.
Nekem a T32 sokkal nagyobb élmény volt, mint a T29, mondjuk hozzá kell tennem, hogy majd 2 év kihagyás után kezdtem újra, és a T29re nem nagyon emlékszem, de az átlagaim nem voltak azzal sem rosszak. De az ágyúját nem szerettem. -
juhasz406
tag
Üdv mindenkinek.
Megoldódott a probléma, hogy miért nem látom a felszpotolt tankokat. Mert a hdd 100% aktivitást mutat és nincs adatátvitel. Tehát nem tölti be a játék közben a tankokat. ssd-re telepítettem minden okés volt. Valamint egy új HDD-re de sajna azt is 100%-on tekeri. Nehogy má egy játéknak ssd kelljen.....Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest